Şimdi Ara

MAKİNA SEÇİMİ YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 haftadır inceliyorum, her makine için iyi yorumda var kötü yorumda kafam karışmış durumda... Uzman arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Aradığım makina hem amatörce fotoğraf işimi çözsün, hem de gerekli olduğu zaman da iyi kötü video çekebileyim... Araştırmalarım sonucu aşağıdaki modeller arasında kaldım;

1. Pentax x70
    2. Fuji 2500hd (1800'den 2800'e kadar olur, anladığım kadarıyla pek farkları yok)
    3. Nikon L110
    4. Fuji S200EXR
    5. Panasonic DMC-FZ40
    6. Fuji HS10
    7. Nikon P100

Siz sıralama yapacak olsanız nasıl yapardınız????

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

• S200 exr alın rahatınıza bakın diğer makinaların hepsi küçük sensörlü fotoğraf kalitesi düşük olan makinalar.. benim sıralamam..

1.s200
    2.panasonic lx3/5
    3.canon g11/12
    4.canon s90-95
    5.fuji f200

yazdığım makinalrın hepsi sınıfında yarışan makinalar hepsi birbirinden iyidir.
  • s200exr dışında diğerleri bütçemi malesef aşıyor....
  • hocam spot düşünüyorsanız yazdıklarımla s200ün fiyatı yakındır zatenwww.bizamerikadayiz.com u inceleyin güvenili bi site forumda alış veriş yapan ve memnun kalan çok .. ama yazdıklarımı düşünmüyorsanız kendi listenizden seçim yapacaksanız kesinlikle ama kesinlikle s200
  • 200exr 600 tl ye ayarladım bir yerden. asıl bütçem 600 tl max... 200 exr düşünmezsem saydıklarımdan geriye kalan sizce ne olur? panasonic baya iyi yorumlar almış anladığım kadarı ile...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.