Şimdi Ara

Makine müh. 3. Sınıf bırakıp ODTÜ ye gidilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar konu dışınada konuyu sordum birde buraya yazayım dedim sayısalda 60k dayım sizce öne çekip gitmelimiyim yoksa okulumu mu bitireyim önerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• odtuyu kazandiktan sonra dondurabiliyorsan kazan dondur bolumun bitince odtude oku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim bildiğim aynı anda iki örgün üniversiteye birden kayıt olunamıyor... eğer arkadaş odtü'yü kazanırsa transkriptini götürüp aldığı dersleri saydırır....
  • Hangi ünidesiniz?
  • anladığım kadarıyla şuan okuduğun üniversite seni tatmin etmiyor.Bu 30 yıl sonra da içinde bi buruk olarak kalabilir.Eğer idealin ODTÜ'de okumaksa bence gitmelisin.Forumda bazı deneyimsiz ya da anadolu üniversitelerinden mezun arkadaşlar üniversite değil bölüm önemli diye ateşli biçimde savunuyorlar.Ama bi kaç istisnanın dışında ODTÜ'den İtü'den mezun insanların konumuna ve sosyal statüsüne bakarsan ne demek istediğimi anlıcaksın.Bende çok benzer durumdayım 23 yaşımda tekrar girmeye karar verdim sıralamamızda benzer sayılır.Bence forumdan arkadaşlarımıza sorucağına istediğin üniversitenin istediğin bi bölümünden hocaya mail atabilirsin.Burda ki cevaplar pek gerçeği yansıtmayabilir ve seni de tatmin etmeyebilir
  • @liberum hocam kötülemiş gibi olmamak adına okulun adını vermesem daha iyi
    @symphatic işte onu düşünsemde kafa çok Karışık bitirmeyide düşünüyorum bırakmayı da

• quote:

Orijinalden alıntı: cowboys_from_hell

benim bildiğim aynı anda iki örgün üniversiteye birden kayıt olunamıyor... eğer arkadaş odtü'yü kazanırsa transkriptini götürüp aldığı dersleri saydırır....

Hocam benim bölüm Türkçe hiç ders saymayacaklardır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kazanırsan git bence. odtü sonuçta 3 sene kayıp değildir, hedefine ulaşabilmişsen..
  • arkadaşlar belli bir yaştan sonra mühendislik okunmaz. Çünkü en geç 24-25 yaşlarında mezun olmalısınız.

Belli yaştan sonra iş bulmakta sıkıntı olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.