Şimdi Ara

Makine Mühendisliğinde Çizim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Kocaeli Üniversitesi Makine Mühendisliği 2.Öğretim'e gitmeyi düşünüyorum ve büyük ihtimalle de tercihlerde tutacak. Benim çizim yeteneğim zayıftır ve makine mühendisliğinde çizim dersleri filan varmış öncelikle makine mühendisliği meslek olarak çizime dayalı bir meslek mi ikinci olarak üniversitede okurken geliştirilebilir bir şey mi? Çünkü benim pek yeteneğim yoktur. Saygılarımla

• Elle çizim bende de çok yoktur ancak Solid öğrenmelisin . Yıl içinde ödevler verilecek 4 sene boyunca illa ki Solid kullanacaksın .
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    yani elle çizime önem verilen bir meslek mi ve üniversitedeki çizim dersleri elle mi olacak yoksa bilgisayar ortamında mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siradamsamsunlu

yani elle çizime önem verilen bir meslek mi ve üniversitedeki çizim dersleri elle mi olacak yoksa bilgisayar ortamında mı?

Bilmiyorum o üniversitede nasıl . İlk haftalar Elle gösterirler tabi sonuçta Elle çizim önemli Elle çizimi okumak da önemli .

Daha sonra Solid e geçerler temel şeyleri öğretirler . İnternetten baya kaynak var aslında bazıları eskimiş de olsa çeşitli çizimlerin kolay yerlerini falan anlatıyor .

Jant , Kupa bardak , makine parçalarının falan çizimleri var onlarla kendini rahatça geliştirirsin.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    en korktuğum derstir çizim ya tüh inşallah çok kasmazlar elle çizmeye
  • çizim çalışırsan geliştirebilecek bişey bundan korkma. kolay gelsin
  • biz ilk dönem elle çizdik 2. dönem autocad e geçtik elle çizmek önemli ama kullanılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ makine vs YTÜ makine
    geçen yıl açıldı
    İtü makine
    2 yıl önce açıldı
    Odtü makine vs itü makine
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.