bilgisayarı alalı 1 yıl oldu şimdiden 2 tane ram yaktım bu elimdeki son kalanda yanma yolunda onu garantiden yeni almıştım. bilgisayar açılırken checking for floopy vs. şeyler çıkartıyo bazen dıd sesi ve görüntü gelmiyo makine 2 saat açılmıyo sorun neyden olabilir? ne yapmalıyım?
ram dayanmıyor diyorsun overlok falan yaptınmı hiç yani ramlara gelen elektirik miktarını falan en mantıklı bana bu geliyo.........
hiç yaptırmadım bilmiyomda. zaten tam olarak nası yandığınıda bilmiyom.
bu arada sistemin bazı özellikleri 256 ram kaldı bi tane markası ddr işlemci: amd sempdron 2800+ 128 ekran kartı anakart asus tam modelini bilmiyom
ram yuvalarında problem var o zaman, ram oem mi yoksa kingston,twinmos gibi kaliteli mi
quote:
Orjinalden alıntı: tolga123
bu arada sistemin bazı özellikleri 256 ram kaldı bi tane markası ddr işlemci: amd sempdron 2800+ 128 ekran kartı anakart asus tam modelini bilmiyom
haklısın arkadaş ram yuvalarında sorun olabilir çünkü rami başka yuvaya soktuğumda açılıyo makine ramin üstünde ddr 256mb pc3200 yazıyo onun dışında bilmiyom
quote:
Orjinalden alıntı: flogart
ram yuvalarında problem var o zaman, ram oem mi yoksa kingston,twinmos gibi kaliteli mi
quote:
Orjinalden alıntı: tolga123