Bildirim
Maksimum 25 Bin Liralık Araç Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kac model? Sedan hb? Benzin dizel?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
Kac model? Sedan hb? Benzin dizel?
Şu an kullandığım araç 1997 model.Biraz daha yenilerden almak istiyorum.2005 ve sonrası olabilir.Sedan hb ve yakıt türü farketmez.Hepsi olabilir. -
25 bine yeni biseyler alabilirsin mesela 2009 2010 clio olabilir az yakar cabuk satilir. Daha baska ornrle cogaltilabilir ama isteklerini daraltsan daha iyi olur.
quote:
25 bine yeni biseyler alabilirsin mesela 2009 2010 clio olabilir az yakar cabuk satilir. Daha baska ornrle cogaltilabilir ama isteklerini daraltsan daha iyi olur.
Clio'lar plastik gibi duruyor sanki .Şu anda toyota corolla kullanıyorum.5 yıl önce almıştım.Gayet de memnunum ama sıkıldım,değişiklik yapmak istiyorum.Toyotaları beğeniyorum.Sedan olması benim için iyi olur çünkü aile arabası olarak kullanacağım.Satarkende zarar etmek istemiyorum.Motor gücü olarak da 1.6 uygun.1.6 nın altında beygir gücü düşük oluyor genelde.Teşekkür ederim cevabınız için
-
Focus 2, Mondeo, Astra h, civic makyajli, pug 308, Mazda 3, vw bora, fiat bravo, aklima ilk gelenler. Bunlari inceleyebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hhakcaer
quote:
Clio'lar plastik gibi duruyor sanki .Şu anda toyota corolla kullanıyorum.5 yıl önce almıştım.Gayet de memnunum ama sıkıldım,değişiklik yapmak istiyorum.Toyotaları beğeniyorum.Sedan olması benim için iyi olur çünkü aile arabası olarak kullanacağım.Satarkende zarar etmek istemiyorum.Motor gücü olarak da 1.6 uygun.1.6 nın altında beygir gücü düşük oluyor genelde.Teşekkür ederim cevabınız için
kardeş o zman 2004 2005 corolla al devam et.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Marmaratic
Focus 2, Mondeo, Astra h, civic makyajli, pug 308, Mazda 3, vw bora, fiat bravo, aklima ilk gelenler. Bunlari inceleyebilirsiniz.
İnceleyeyim.Tesekkur ederim.
benim 25 binim olsaydı megane 2 alırıdm heralde -
selam.
ilgilenirseniz, araç iş yerinden bir arkadaşımın.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-63.000-de-temiz-bakimlari-yapilmis-full-plusfull-156106504/detay/ -
quote:
Orijinalden alıntı: achille24
selam.
ilgilenirseniz, araç iş yerinden bir arkadaşımın.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-63.000-de-temiz-bakimlari-yapilmis-full-plusfull-156106504/detay/
Baktım ilana da darbe almış maalesef.Sağolun ilginiz için. -
hakkınızda hayırlısı.
umarım istediğiniz aracı bulursunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Marmaratic
Mazda 3 ün iç kısmı güzelmiş hocam anca fazla kullanan olmadığı için alırsam satarken sıkıntı çekeceğimi sanıyorum. -
Almışken olabildiğince yüksek model al,1997 model araç başını bayağı ağrıtmıştır.Dacia,renault,fiat veya hyundai gruplarından araştır. -
quote:
Orijinalden alıntı: flyer_mig
Almışken olabildiğince yüksek model al,1997 model araç başını bayağı ağrıtmıştır.Dacia,renault,fiat veya hyundai gruplarından araştır.
Hocam benim arac 97 modeldi de 2006 da trafige cikmisti.aldigimda 98 bin km idi.simdi 104 bin.Bir kere yolda biraktigini hatirlamiyorum.Sanirsam toyota markasindan kaynaklaniyor.Bu yuzden toyotalara kanim bayagi isindi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X