Şimdi Ara

Maksimum 58.000 TL Otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üst sınır 58.000 TL bütçeyle yakıt performans aracı olarak ne alınır ? otomatik olacak, dizel veya lpg benzinli olacak, sedan olmayacak. 1.5 dci touch paket clio şu an bu bütçeye en iyi araba gibi duruyor. Neleri önerirsiniz ? Kalbur üstü bir araç ve yakışıklı bir araç olması önemli. Teşekkürler

• C4 öneririm 2012 üstü bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C4 confort plus, dizel otomatik kombinasyonunda o paraya alınabilecek en zengin donanımlı, performanslı, az yakan araçların başında gelir. 2. elinin zayıf olması alırken avantaj sağlar.

elektrikli otomatik el freni,
    far sensörü, yağmur sensörü, park sensörü, hız sabitleyici, hız sınırlayıcı
    bluetooth, usb, aux,
    soğutmalı 2 adet torpido gözü,
    otomatik katlanır ayna,
    otomatik kararan dikiz aynası
    çift bölgeli dijital klima,
    stop&start,
    6 hava yastığı, abs, esp...

Örnek birkaç ilanhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-dizel-otomatik-578260217/detayhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-temiz-aile-araci-sedan-arac-alacagim-icin-satiliktir-579724926/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 6 Temmuz 2018; 16:51:25 >

• Arif kullanıcısına yanıt
    hocam bu araclar iyide şanzımanı iyi degil diyorlar. senin yorumun nedir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yıgıdo5858

hocam bu araclar iyide şanzımanı iyi degil diyorlar. senin yorumun nedir ?
    Ben ne desem boş... bir araç bulun ve kendiniz deneyin derim.

30.000 km'de almıştık aracım 145.000 km'de... herhangi bir sorunum şikayetim yok, baskı balata da hiç değişmedi. Eşim de çok rahat kullanıyor. Önceki aracı punto evo 1.4 8v dualogic'ti o da yarı otomatikti, şimdiki şirket aracım da 2017 corolla dizel otomatik...

Diğer yarı otomatiklerden farksız, c5 vardı şirkette aynı motor şanzımana sahip, 165.000 km'deydi geçen hafta sattık, onda da sorun yoktu.

Ayrıca elektrikli otomatik el freni de var bu araçlarda, kontağı kapatınca çeker, vitese alıp gaza basınca indirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 6 Temmuz 2018; 10:56:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    PSA'nın araçlarındaki robotize şanzımanlar aynen öyle hatta dahası var ama yazıp milleti soğutmayayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de 2013 C4 otomatik dizel var. Yaklaşık 3 aydır 5000 km yaptım. Çok memnunum. Paramı en uygun araca vermişim. B sınıfı döküntülere vereceğim paralara full donanımlı az yakan C sınıfı araca biniyorum.Masajlı koltuktan, kör nokta uyarı sistemine kadar ne ararsam var. Şanzıman gaz pedalı tepkili çalışıyor. Birkaç saatte alıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    900.000-1.000.000 Araç Tavsiye
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.