Şimdi Ara

Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.081
Cevap
73
Favori
117.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grandland GS 18" için lastik basıncı ne olmalı, bayiden aldığım haliyle kullanıyorum kontrol etmedim.

Ayrıca carplay ve andorid auto icin amazondan aşağıdaki cihazdan aldık %5 indirim ile çok uygun geliyor. Benim cihaz geldi bugün taktım sorunsuz hızlı bir şekilde bağlanıyor.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN8VW85C?ref_=cm_sw_r_apan_dp_Y4ZFT9V0MZPQWCHHA6EC&language=tr-TR

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Birinci fotoğraftaki A sütunu birleşim yerindeki, tam karşılamama bende de var. Sizdeki kadar olmasa da, sıfıra sıfır oturmamış.

2017 model en dolu versiyon 3008' de de vardı. ))) Bunlara takılmıyorum artık. Önemli olan trim sesi yapmaması. Kapı kilitleme bağlantılarında, bir şey yok ben de. Sevinmeliyim demek ki. )))

• çok teşekkürler. güle güle kullanın.

• ElectroTech E kullanıcısına yanıt

Kimi lastikçiler, bu ölçü için(225/55/18) 35 PS diyor, ama araç sürücü kapısı B sütununun en altında fabrika değerleri yazıyor. Buna uyabilirsiniz. Ben, kışlık lastiklerde 34 PS, yazlıklarda 33 PS kullanıyorum.

• Yillik bakim icin bugun Bursa Nescar dan 5700 fiyat aldim fakat Uşak Arden de boyle bi mesaj geldi. Bayi kendi ozelinde yapmis kampanyayi
    TURKIYENIN EN UCUZ BAKIM KAMPANYASI

31.12.2023 tarihine kadar Opel.com.tr adresinden veya Showroomdan olusturacaginiz Ocak, Subat ve Mart servis randevularinizda bakim fiyatini 3.500 TLye sabitliyoruz. Unutmayin son gun 31.12.2023. Iletisim icin: 0276 333 1 555 / 0555 374 50 90 / 0506 745 13 80. B251

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • refreshing_hkk R kullanıcısına yanıt

Geçtiğimiz ay 1.2T benzinli Grandland'in ilk yıl bakımını 5.413TL'ye yaptırdım. Bazı yetkili servisler bakım fiyatını 4.800TL olarak veriyordu ancak bu fiyatın içerisinde hava filtresi yer almıyor, bu nedenle bu detaya dikkat edilmeli.

Arden'in bahsettiğiniz kampanya ile ilgili paylaşımını az önce Instagram üzerinden gördüm ancak orada da 3500TL'den başlayan fiyatlarla hizmetinizdeyiz şeklinde bir ibare bulunmakta. Bu nedenle Grandland için ne kadarlık bir bakım ücreti çıkarttıklarını arayıp sormakta fayda var.

Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi

• İlk bakım ve/veya periyodik bakımları kaç km' de bir yaptırıyorsunuz? Araç bilgisayarı ve kitapçığı 30.000km diyor. Servis 15.000 km diyor. Ayrıca, araç kitapçığını dikkatli okuyunca da, Kategori 4 ülkeler için 15.000 km diyor ve bu kategoride Türkiye' de var. Net bilgisi veya tavsiyesi olan var mı arkadaşlar?

• Kafkas Reis K kullanıcısına yanıt

Ilk bakım 15bin'de. Ilk bakımı geciktirmekten ziyade daha önce yaptırmakta fayda var şeklinde derdi büyüklerimiz genelde. İlk yağ rodaj yağı olduğu için, yağın içine karışan parçalardan kurtulmak gerekir derlerdi. Ideal maksimum 10bin denirdi. Ben 14binde götürdüm. İşlemleri yaptılar 4.600TL almışlardı.

Bunun dışında yine servis periyoduna uymakta fayda var garanti için.

İlk bakım da dahil olmak üzere tüm periyodik bakımlar için 1 yıl ya da 15.000km hangisi önce dolarsa o zaman götürmek gerekiyor. Sizin aracın yol bilgisayarı bakım için 30.000km'ye mi ayarlı durumda?

• Arkadaşlar selam Grandland'ların PC Kod ile hangi özelliklerinin açılabildiğini nereden öğrenebilirim? Geri vitese takınca sağ ayna aşağı inme özelliği var mı?

• Paylaşımlardan gördüğüm kadarıyla aşağıdaki özellikler aktifleştirilebilmekte, merak ettiğiniz özellikleri bu işlemleri yapan yerlere sorabilirsiniz.

-Gösterge paneline g-metre ve dinamik motor bilgilerinin eklenmesi

-IntelliGrip özelliğinin aktifleştirilmesi (kum, çamur ve kar modu)

-Kumandadan cam indirme özelliğinin aktifleştirilmesi

-Multimedya ekranına diyognastik menüsünün eklenmesi (lastik basınç durumu, araç bakım durumu, uyarı mesajları)

-Multimedya ekranına yol bilgisayarının eklenmesi (anlık, 1. güzergah, 2. güzergah)

-Spor modda sanal motor sesi

-Spor modda direksiyonun sertleşmesi

-Sürücü koltuğu selamlama (elektrik ayarlı/hafızalı koltuk olmalı)

Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesiPCKODyoutube
    İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ 🙋‍♂️𝕄𝕦𝕣𝕒𝕥 𝕋𝕌ℕℂ𝕐𝕌ℝ𝔼𝕂 🌏🄸🅂🄿🄰🅁🅃🄰 ☎️+90 (530) 775 23 96 🙋‍♂️𝕄𝕦𝕙𝕒𝕞𝕞𝕖𝕕 𝔸𝕊𝕃𝔸ℕ𝕋𝔸𝕊 🌏🅂🄰🄼🅂🅄🄽 ☎️+90 (542) 542 41 28 🙋‍♂️𝕊𝕒𝕙𝕚𝕟 𝕌𝕊𝕋𝕌ℕ𝕐𝔼ℝ 🌏🄸🅂🅃🄰🄽🄱🅄🄻 ☎️0 (553) 280 06 09 BAYİLERİMİZ 🌏🄰🄽🄺🄰🅁🄰 🌏🄰🄽🅃🄰🄻🅈🄰 🌏🄱🄾🄳🅁🅄🄼 🌏🄼🄴🅁🅂🄸🄽 🌏🄸🅉🄼🄸🅁 🌏🄺🄰🅈🅂🄴🅁🄸 🌏🄺🄾🄲🄰🄴🄻🄸 🌏🄴🅂🄺🄸🅂🄴🄷🄸🅁 🌏🄳🄴🄽🄸🅉🄻🄸 🌏🄳🄸🅈🄰🅁🄱🄰🄺🄸🅁 🌏🄰🅈🄳🄸🄽 🌏🅅🄰🄽 🌏🄺🄾🄽🅈🄰 🌏🅂🄸🅅🄰🅂 🌏🅂🄰🄽🄻🄸🅄🅁🄵🄰 🌏🅃🄴🄺🄸🅁🄳🄰🄶 🌏🄶🄰🅉🄸🄰🄽🅃🄴🄿 🌏🄺🄰🄷🅁🄰🄼🄰🄽🄼🄰🅁🄰🅂 📣📣BİLGİLENDİRME📣📣 𝔹𝔸𝕐𝕀𝕃𝔼ℝ𝕀𝕄𝕀ℤ𝔼 𝕐𝔸ℙ𝕋𝕀ℝ𝕀𝕃𝔸ℂ𝔸𝕂 𝕀𝕊𝕃𝔼𝕄𝕃𝔼ℝ𝕀ℕ 𝔹𝕀𝕃𝔾𝕀𝕊𝕀 𝕀ℂ𝕀ℕ 𝕀𝕃𝔼𝕋𝕀𝕊𝕀𝕄 𝔹𝕀𝕃𝔾𝕀𝕃𝔼ℝ𝕀ℕ𝔻𝔼 𝔹𝕌𝕃𝕌ℕ𝔸ℕ 𝕌ℂ ℕ𝕌𝕄𝔸ℝ𝔸𝔻𝔸ℕ 𝔹𝕀𝕃𝔾𝕀 𝔸𝕃𝔸𝔹𝕀𝕃𝕀ℝ𝕊𝕀ℕ𝕀ℤ #peugeot #peugeotturkiye #peugeot508tr #peugeot2008club #peugeot.3008gt #peugeot__fan #peugeot_508_grup #peugeot_auto #meupeugeot3008 #peugeotes #peugeot_suv_turkey #peugeot_almeria #peugeot3008tu #peugeot2008crossover #peugeot3008gtline #peugeot5008 #peugeot5008suvplus #citroen_c4_clup #citron_c4suv #citroenc4picassoturkiye #citroenc4clubturkey #c4 #c4cactus #citroenc4 #c4 #208 #peugeotispanya #peugeot208 #ds7crossback #ds7 #combo #combos #opelcombo #opelcorsad #rifter #peugeotrifter #keşfetteyiz #ds9
    https://www.youtube.com/watch?v=dxj5YGco-Uk

Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesipsakodlamayoutube
    Opel Grandland 2022 ultimate aracımıza ; 🔖 Sürücü karşılama koltuk selam (hafızalı koltuk varsa) 🔖 Advanced Grip Control kar kum çamur modu 🔖 Kumanda ile cam indirme 🔖 Spor modda direksiyon sertleşmesi 🔖 Kadranda g metre tork bilgileri 🔖 Spor modda sanal motor sesi (destekleyen modellerde) 🔖 Yolbigisayarının multimedyada görünmesi Aktivasyonu yaptık.Sizlerde aracınızın gizli özellikleri için 05431892527 nolu telefondan yada instagramdan DM atarak bilgi alabilirsiniz.Yeni gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip edin. #opelgrandland #grandland #grandlandgizliözellik #opelgrandlandgizlözellik #grandlandultimate
    https://www.youtube.com/watch?v=xhSV-8kBA34

• Bugün ayna indirme mevzusunu görüştüm PC kod ile modül ve yeni ayna eklemeleri gerekiyormuş biraz fiyatı tuzlu çıktı malesef ayna indirme olayının,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarppy kullanıcısına yanıt

Öyle görünüyor. Aracın check ekranına bakınca, bakıma kalan süre 24.000 küsur km diyor. E, araç 6.000 km' ye yaklaşıyor zaten.

• Ayrıca, bildiğiniz gibi GS donanımda ön sis farları yok. Servis kaça yapar bilmiyorum ama servis dışı yaptırmak ya da dışarıdan spot gibi(elbette trafikte rahatsızlık vermeyecek ve trafik magandalarının sonradan modifiyeleri gibi olmayacak şekilde) taktırmak konusunda fikri olan var mı değerli arkadaşlar?

• Tabii bir de, yeni araçta servis dışı işlem yaptırmış olup, servisin sonradan mızıklaması da olabilir mi? Garanti dışı vs yaklaşımıyla. ( Yeterince titiz biriyim, rastgele elektrikçiye yaptırıp, aracımı da kendimi de riske atmam ama garantiye laf ederler mi bilemiyorum? )

Teşekkürler. Lastiklere baktığımda 43-44 hava başılmış oduğunu gördüm. Şimdilik 35 PS'ye düşürdüm.

Başka bir sorum daha olacak;

Aracın multimedia ekranı büyük gibi gözükse de android auto vs. orta kısımda küçük bir alanda çalışıyor, yanlarda büyükçe siyah boşluklar kalıyor.

Tam ekran kullanabilmenin bir yolu var mı?

• Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi

Benim aracımda aynı ekran 10.000km'ye ayarlı durumdaydı, yıllık bakıma götürdüğümde aracı bilgisayara bağlatıp 15.000km olarak değiştirttim. Yıllık bakıma gittiğiniz de siz de aynı şekilde ayarlı olan km değerinin değiştirilmesini isteyebilirsiniz.

Servis dışı işlem yapıldığında aracın elektronik aksamıyla ilgili bir arıza çıkması durumunda sorunu yaptırdığınız işleme bağlayıp elektronik aksamı garanti dışı bırakma durumları olabiliyor ancak doğrudan Opel ya da PSA araçlarına bu tarz retrofit işlemler uygulayan ve kablolamayı fabrikasyon yerlerden geçirip yaparak orijinalliği bozmayan bir yer bulup orada yaptırırsanız servisin bu işlemin sonradan yapıldığını anlaması zor olacağı için bir problem yaşamazsınız.

• ElectroTech E kullanıcısına yanıt

Ekranın kenar bölümlerindeki dış sıcaklık, saat, klima derecesi, fan seviyesi bilgilendirme alanlarını Android Auto/Apple CarPlay'e dahil edemiyorsunuz maalesef.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.