Şimdi Ara

Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
72
Favori
121.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba değerli yazarlar, öncelikle, eski veya yeni tüm araçlarınızla sağlıklı sürüşler diliyorum.

2017-2020 arası 3008, 2020-2023 arası Mokka X, ve Ekim 2023' de de Grandland GS dizel ile yeniden aranızdayım.

Benim de aracım henüz 5.600 km' de ve %80 i otoyol sürüşüdür. Yakıt ortalamam, 6.5lt. Hız sınırları içinde sürüşlerdir.

Araç olarak zaten memnunum. 3008' im tam dolu paketti, yeni aracım GS olduğu için bazı eksikleri var ama araç 3008' den çok daha iyi. ne de olsa, ana felsefe Alman diye düşünüyorum. Herkesin aracı hayırlı olsun.

CarPlay için, Ottocast U2 Air-Pro aldım ve çok memnunum, bilginiz olsun.

Sormak istedim bir konu var. Malum, araçlarda sadece bir USB çıkışı var(CarPlay için) ve burada, bir data daha doğrusu CarPlay' e uygun USB çoğaltıcı kullanabiliyor muyuz ?

Bildiğim kadarı ile her USB çoğaltıcı şarja izin veriyor ama data transferi yapmıyor. Hem şarj hem data transferi yapabilen USB çoklayıcılar var elbette ama bunlar CarPlay çoğaltımına uygun mudur?

Aynı anda iki telefonu CarPlay ile kullanmak değil amacım. Kablo tak çıkar yapmadan 2 telefonu bağlayabileceğim, (birini dektive etmek için telefonun bluetooth' unu kapatmak yetiyor zaten, en azından o daracık yerde kablo tak çıkar yapmam.

Carplay' de çalışacak çoklayıcı bilen var mıdır. Ancak, Mesleği ve/veya deneyimi dolayısıyla, bunu bilen arkadaşlarımız varsa ve cevap alabilirsem memnun olurum.

Teşekkürlerimle, herkese keyifli ve sağlıklı hafta sonları diliyorum.

• Merhaba, ben şu ürünü kullanıyorum; "Ugreen USB 2.0 4 Portlu Hub Çoklayıcı". Android auto ve Usb bellek kullanyorum sorunsuz çalışıyor. Ancak şarj için zayıf kalıyor.

• Teşekkür ederim.

• Bu ürünle, Android oto kullanırken başka hub bağlantınızı kullanabiliyor musunuz? Sonuçta CarPlay de aynı sistemin farklı şekli ama bazı kullanıcılar, Android' de kulanabilirken, CarPlay' de kullanamıyor. Malum, Apple biraz değişik bu konularda. Bir başka forumda, bir arkadaşımız Hama markalı ürün ile Android' de sorunsuz çalıştığını ama CarPlay' de çalışmadığını yazmış.

• Arkadaşlar gs güncel fiyat bilgisi verebilecek var mı , yakın tarihli
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konyasb -- 17 Aralık 2023; 18:38:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 Ekim' de 1.610.. TL ( Boya koruma, ön yan camlar 1 no film, kaput koruma kaplama, paspas seti ve bagaj havuzu da hediye )

• Kafkas Reis K kullanıcısına yanıt

Merhaba değerli yazarlar, öncelikle, eski veya yeni tüm araçlarınızla sağlıklı sürüşler diliyorum.

2017-2020 arası 3008, 2020-2023 arası Mokka X, ve Ekim 2023' de de Grandland GS dizel ile yeniden aranızdayım.

Benim de aracım henüz 5.600 km' de ve %80 i otoyol sürüşüdür. Yakıt ortalamam, 6.5lt. Hız sınırları içinde sürüşlerdir.

Araç olarak zaten memnunum. 3008' im tam dolu paketti, yeni aracım GS olduğu için bazı eksikleri var ama araç 3008' den çok daha iyi. ne de olsa, ana felsefe Alman diye düşünüyorum. Herkesin aracı hayırlı olsun.

CarPlay için, Ottocast U2 Air-Pro aldım ve çok memnunum, bilginiz olsun.

Sormak istedim bir konu var. Malum, araçlarda sadece bir USB çıkışı var(CarPlay için) ve burada, bir data daha doğrusu CarPlay' e uygun USB çoğaltıcı kullanabiliyor muyuz ?

Bildiğim kadarı ile her USB çoğaltıcı şarja izin veriyor ama data transferi yapmıyor. Hem şarj hem data transferi yapabilen USB çoklayıcılar var elbette ama bunlar CarPlay çoğaltımına uygun mudur?

Aynı anda iki telefonu CarPlay ile kullanmak değil amacım. Kablo tak çıkar yapmadan 2 telefonu bağlayabileceğim, (birini dektive etmek için telefonun bluetooth' unu kapatmak yetiyor zaten, en azından o daracık yerde kablo tak çıkar yapmam.

Carplay' de çalışacak çoklayıcı bilen var mıdır. Ancak, Mesleği ve/veya deneyimi dolayısıyla, bunu bilen arkadaşlarımız varsa ve cevap alabilirsem memnun olurum.

Teşekkürlerimle, herkese keyifli ve sağlıklı hafta sonları diliyorum.

• Haziran ayında Grandland 1.5 ultimate aldım, benzinli istememe rağmen o sıra bayide ellerinde olmadığından pekte içime sinmeyerekten dizel olanı aldım, araç güzel memnunum ana bu dizel hala içime sinmedi bir türlü

• Merhaba arkadaşlar. Medya oynatıcı ekranında radyo logolarını göremiyorum. Aracım 2023 elegance paket. Sizde durum nedir? Bunu çözmenin bir yolu var mıdır?

• Herkese iyi haftalar dilerim. Malumunuz sıfır alınan araçlarla ilgili her gün "bayiden sıfır aldı boyalı hasarlı çıktı" şeklinde haberler çıkıyor. Bayiden sıfır Grandland aldıktan sonra ekspertize götüren, olumsuz bir durumla karşılaşan oldu mu? Önerileriniz nedir bu konuda?

Şahsen bir ekspertiz uzmanı aracı bayiden çıkarmadan kontrol yaptırmayı düşünüyorum, ne düşünüyorsunuz?

• My Opel uygulamasını kurup araç ile eşleştirip güncelleme var mı kontrol edin. Bende hepsi değil ama kimisi gözüküyor.

• Whole Lotta Rosie kullanıcısına yanıt

Birini bulabilirseniz yapın aklınızda kalmaz. Ben Honda aracımı teslim aldıktan sonra haftasonu kapı üzerinde göçük farketmiştim. Hemen aracı geri götürdüm. İlk önce bizde olması imkansız dediler, bende, bende olması imkansız araç kapalı garajda durdu kullanılmadı dedim. Bir süre sonra ya işte seramik kaplama yapılırken olmuş özür dileriz, onaracağız dediler. Tabi güven bunalımı oluştuğu için hemen ekspere götürdüm başka sorun çıkmadı. O göçüğü onardılar.

• blackbela B kullanıcısına yanıt

Bende istemeden dizel aldım ama, uzun yıllardır benzinli kullanan biri olarak keyfince gaza basmak güzel hismiş yahu özlemişim. Ayağım evrimleşmişti valla milimetrenden daha hassas gaza basıyordum. Ama dizelde özellikle uzun yolda yüksek hızda yandım Allah demiyorsunuz. Evet ısınma süreci sıkıntılı, ama eğer yolculuklarınız kısa değilse, sorun etmeyin. Ara sıra uzun yol yapın yarın saat devirli kullanıp bu şekilde sorun yaşamazsınız. Ama eğer hep kısa mesafe kullanıyorsanız evet dizel rahatsız edici olur.

• Haftasonu gizli özelik açtırma Pc Kod'a bende yaptırdım. Sürücü karşılamada eklediler. Araçtan inerken koltuğu geri alıyor, bindikten sonra normal konumuna alıyor. Kullanışlı. Ama geri alırken aşağıda alsaydı daha çok sevinirdim.

Birde bende birinden öğrendim, ayağı gazdan hızlı çekerseniz kompresore alıyor, yavaş çekincede düşük hızda boşa alıyor. Bunu bilip gaz hareketleri yaptığınızda daha konforlu sürüç elde ediyorsunuz düşük hızda

• Whole Lotta Rosie kullanıcısına yanıt

Grandland'i bayiden teslim almadan önce hem göz ile hem de boya kalınlık ölçüm cihazı ile tüm kaporta yüzeyini kontrol ettim. İmkanınız varsa siz de kesinlikle gerekli kontrolleri yapın ya da yaptırın. Ek olarak 4 camın da sorunsuzca ve ses çıkartmadan açılıp kapanıyor oluşunu kontrol edin. Son olarak aracı bayiden çıkartmadan önce lastik basınç değerlerini olması gereken değere getirin.

• Merhaba,

Ben de aracımı aldığımda, lastiklerde ve sarsıntıda bir gariplik sezip, kontrol ettiğimde, 46 ps hava basılmış olduğunu görüp, düzeltmiştim. Ayrıca, daha bayiden çıkmadan, koltuğa oturup yan aynaları ayarladığımda, ayarlamadan sonra ayna sağ-sol düğmesini orta konuma getirdiğimde, aynalar bir önceki(sanki fabrika ayarına dönüyormuş gibi) konumlarına dönüyordu. Daha bayiden çıkmadan servise girdik. Yapılan kontrollerde, ayna ayar düğmesinde bir kablonun yerinden çıkmış ve/veya takılmamış olduğu tespit edilip düzeltildi. ))) O gün bugün, çok şükür başka sorunum yok. Araçtan da çok memnunum.

CarPlay işini de Ottocast ile çözdüm.

Hepinize sağlıklı keyifli sürüşler.

• bahves B kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

Aracınız hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, sağlıklı ve keyifli sürüşler dilerim.

Nerede ve ne fiyata yaptırdığınızı bildirebilirseniz, memnun olurum. Teşekkürler. Hayırlı akşamlar.

• Kafkas Reis K kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Sarppy konu içinde paylaşmıştı, telefon numaralarını o mesajdan bulabiliriniz.

Pc-kod yazdığınız zaman çıkar bilgileri.

Ben İstanbul'da olduğum için 0 (553) 280 06 09 numarada Şahin Bey ile görüşmüştüm. Whatsapp'da konum bilgisi var. Araca kendisi binip notebook'u ile 15dk'da hallediyor.

Kampanya varmış o sebep ile 1.500TL yerine 1.000TL'ye yapıyor. Ama araç iniş binişlerinde koltuğu ileri geri alma ise pakete dahil değil. Onu ayrıca 250TL'ye yapıyor. (Bu özellik elektronik ayarlı koltuk varsa yapılabiliyor.) Benim acelem vardı, pazarlık yapmadım hiç, bilmiyorum pazarlık payı var mı.

Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesipc-kod.com
    PCKOD
    https://pc-kod.com
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.