Ankara'da 3 Toyota bayisinde de ne cross ne de normal Corolla yok maalesef. Önümüzdeki ay belki diyorlar ama cross zaten limite girmiyor sedan en düşük paket giriyor sadece dediler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi (15. sayfa)
-
-
Araç teslimat süreleri oldukça uzun, bayiyle bunu mutlaka önceden görüşüp teyitleşmenizi tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
Takip, sanki gs paket ile aranıza katılacak gibiyim.
Bugün itibariyle 40 gündür aracımın teslim edilmesini bekliyorum. Kasko sigorta 20 gündür boş yere işliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aracı alabileyim, önemli olan o. 40 gün beklerim sorun değil. Zaten kış mevsimindeyiz, bir yere çıktığımız yok doğru düzgün. Bir de benimki (olursa tabi, aracı alabilirsem) tertibatlı olacak, muhtemelen daha da uzar süreç.
-
Bayiye gelmeyen araca kasko sigorta yapmak??
Aracın tescili için sigorta yaptırmak zorundasınız dediler, Tescilden sonra 1 hafta içinde teslim edileceği sözüne istinaden kaskomuzu da başlattık. Bayiye güvendiğimiz için sırf bu kasko sigorta işi yüzünden 4-5 bin lira zarar ettik erken başlatarak.
Bende Crossland X vardı, aynı sorunu yaşamıştım. Önce çalışmıyor, sonra birden çalışıp koltuk ısıtma haşlıyor, sonra tekrar kapanıyordu. Direksiyonu değiştirdiler, beyni resetlediler çözülmedi. Başka bir bayiye götürdüm, akünün kutup başlarını söktüler, iki saat bekleyip tekrar taktılar. Sorun çözüldü :)
2023 ultimate paketlerde yan aynalar geri viteste aşağı inmiyor mu? Bilgisi olan var mı acaba?
-
selam, ben de 10 gündür kullandığım corsa ultimate ile benzer durumu yaşadım 1-2 kez, ancak tam nedenini anlayamadım, örnek: bu sabah aracı çalıştırır çalıştırmaz direksiyon ısıtmaya bastım aktif oldu ve öyle devam etti. ancak bir keresinde bastıktan sonra kendi kendine kapandıydı, 1-2 dk sonra tekrar basınca devreye girmişti. çok rahatsız ederse ve sık sık oluyorsa belki servise göstermekte fayda olabilir.
not: asıl aracım grandland gs olacak inşallah bu hafta gelecek diye umuyorum. saygılar,
-
Aracın teknik föyünü incelerken bir şey farketmiştim geçenlerde. 2023 model Grandland GS'te ısıtmalı ön cam varken IntelliLux LED® Pixel Farlar yoktu. Bu durum 2024 model araçlarda değişmiş gözüküyor. 2024 model Grandland GS donanımda ısıtmalı ön cam yokken IntelliLux LED® Pixel Farlar var gözüküyor.
-
Opel donanımları sürekli değiştiriyor hocam.Neden böyle yapıyorlar anlayabilmiş değilim.
-
En sevmediğim şeydir sürekli donanım değişmesi. İkinci el araba alırken sıkıntı oluşturuyor.
2023 ultimate olanda vitesi R ye alınca yan aynalar aşağı iniyor. D ye alınca normal konumuna geliyor.
kullanışlı bir özellik.
-
Bende de 2023 ultimate var ama o özellik yok mesela.
-
2023 ün başında almışsanız olmayabilir. belki ayarı vardır. kullanma klavuzuna bakabilirsin.
bizimkiler kasımda aldılar bir kaç özelliği çıkartmışlar.
örneğin arka tarafta priz oluyordu onu kaldırmışlar. sene içinde donanımları ekleyip çıkartıyorlar.
-
2022'de Opel bayisine yeni gelen makyajlı Grandland'i incelemek için gittiğimde şansıma aküyü doldurmak için aracı çalışır vaziyette bıraktıklarını söylemişlerdi ve aracın içine binip vitesi R konumuna getirdiğimde her iki aynanın da aşağıya eğildiğini görünce bu özellik oldukça beğenimi kazanmıştı. Grandland'i tercih etmemde bu özelliğin de etkisi olmuştu ve de aracı park ederken gerçekten büyük faydası oluyor.
-
Arkadaşlar siyah grandland alırmıydınız? Sadece siyah 2023 model 1.2 gs paket alabilme imkanım var, siyah renk düşündürüyor, çok muallakta kaldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zor karar, gs paket jantlar da siyah olduğu için araç biraz fazla siyah oluyor ancak temiz ve bol wax cilalı kullanırsan epey şık görünür. 8 yıl siyah araç kullanan biri olarak ben hevesimi aldım biraz da yoruldum kiri çok belli ediyor insan araçtan soğuyor bazen :)
-
GS pakette jantlar tamamen siyah. Ön panjur zaten siyah. Arka camlar karartmalı. ön iki cama da film yapılır illa ki. Simsiyah bir araç olur ve boğar diye düşünüyorum. Ayrıca sürekli temiz tutulması lazım ki güzel görünsün. O da insanı yorar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Grandland alacaksam (ki şu aşamada kafama yatan tek araç) gs paket ve siyah var sadece, maalesef renk olarak başka seçenek yok. Yeni bir araç geleceği yönünde hiç bir bekelentisi yok bayinin. Ankara'da 3 bayi var 3 ünüde aradım. Hiçbirinde araç yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul'dan sorun bence, ben aldığımda Konya'daki fiyattan 35 bin ucuza almıştım.
-
Hocam fikir vermesi açısından sizinle şu fotoğrafları paylaşayım, eğer görsel olarak hoşunuza giderse bana göre almamanız için bir sebep yok. Rengi dolayısıyla biraz daha ilgi isteyecektir ancak aracı aldıktan sonra gerekli boya koruma işlemlerini yaptırırsanız temizlik aşaması daha rahat olacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X