Genelde polen fitresi torpido sökülerek takılıyor. |
Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi (14. sayfa)
-
-
Anladım teşekkürler açıklayıcı yazınız için özellik olarak baya dolu araç iyi günlerde kullanın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımhbr41 -- 2 Ocak 2024; 12:29:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar. Bugün kablosuz android auto için Ottocast a2 air aldım. Vites önündeki usb bağlantısına taktım. Gayet güzel oldu. Aracı çalıştırıp kemeri takana kadar devreye giriyor. Takriben 15 saniye sürmüyor bağlanması. Kablo tak çıkar derdinden kurtuldum. Google maps'i, telefon görüşmesini ve spotify'ı test ettim. Bir sıkıntı görmedim. Gayet başarılı. Aracı kilitledikten 10-15 saniye sonra kendiliğinden kapanıyor. Yani aküyü bitirme vs bir durum olmaz diye düşünüyorum. Yan tarafındaki çakmak girişine de şarj ermek gerektiğinde kullanmak için beyaz kabloyu taktım. O da sürekli takılı duruyor. Aynı şekilde araç kapanınca onun da enerjisi kesiliyor. Bir sıkıntı yok. Kullandıkça deneyimlerimi buradan paylaşmaya devam ederim. Almayı düşünenlere rehber olur en azından.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhabalar
Grandland GS aracı alalı 2 hafta oldu. Direksiyon ısıtma açıyorum bir kaç saniye sonra ışık kendiliğinden sönüyor. Koltuk ısıtmayı açtım onun ışıkları sönmüyor ama ısıtmıyor. Aradan 5 dakka geçti fanları açtım ısınmak için tekrar denedim. hem koltuk ısıtma hemde direksiyon ısıtma(ışık sönmedi) çalıştı. Bu bir arızamıdır ? @sarppy
Kullanım klavuzunda şöyle birşey buldum
Isıtma fonksiyonları
Not
Isıtmalı koltuklar veya ısıtmalı
direksiyon gibi münferit ısıtma
işlevleri, elektrik yüklemesiyle ilgili
kısıtlamalar olduğunda geçici olarak
kullanılamayabilir. Bu işlevler birkaç
dakika sonra geri gelecektir.
Perşembe akşamı park ettim cumartesi sabah çalıştırdım. Bu sürede akümü zayıfladı acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.demirdas -- 6 Ocak 2024; 10:48:26 > -
Önceki Astra K aracımda sizde olduğu gibi direksiyon ve ön koltuklarda ısıtma özelliği vardı, kış aylarında aracı çalıştırır çalıştırmaz bu iki sistemi de devreye sokardım ancak bahsettiğiniz gibi bir durumla hiç karşılaşmamıştım. Diğer GS ve Ultimate kullanıcılarının da bu konudaki deneyimlerini almak lazım.
Bahsettiğiniz durum aracı her çalıştırdığınızda mı olmakta yoksa bir sefere mahsus mu yaşadınız?
-
Aracı çalıştırdıktan sonra aracın multimedya ekranından Android Auto simgesine tıklıyor musunuz yoksa ekrandan hiçbir şeye dokunmaya gerek kalmadan aracı çalıştırdıktan sonra Android Auto ekranı kendiliğinden açılıyor mu?
-
Normalde çoğu aracın polen filtresi değiştirilirken torpido gözü çıkartılıyor ancak Grandland'de sökmeye gerek kalmadan da değişim yapılabiliyor. Çalışmayan aydınlatmayı çözebildiniz mi?
Bar38youtubeOpel Grandland Innenraumfilter Pollen Filter Indoor Filter Reinluft-Filter einfachehttps://www.youtube.com/watch?v=IwLen_xOv2E -
Az önce tekrar aracı çalıştırdım. Direksiyon ısıtma ve koltuk ısıtma açtım. Direksiyon ısıtma ışık yandı fakat 10 sn sonra söndü. Koltuk ısıtma sönmedi ama ısıtmıyorda. Direksiyon ısıtma ışığı söndükten sonra defalarca bastım led yanmadı.
Aracı stop ettirmeden devam ettim 2-3 dakika sonra tekrar denedim ışık yandı ve direksiyon ısınmaya başladı. Koltuk ısıtmayla direksiyon aynı anda ısınmaya başladı.
-
İlginç. Ben sürekli direksiyon ve koltuk ısıtmayı kullanıyorum yaklaşık15 gündür hiç sıkıntı yaşamadım.
-
Aracı çalıştırır çalıştırmaz hemen mi kullanıyosunuz yoksa 2-3 dakika sonramı ?
Ayrıca aracı aldığımda ilk direksiyon ısıtmayı çalıştırdıgımda acaip bir koku geldi. Hani ben ilk kez çalıştığı için olabilir diye düşündüm. Belkide başka bir sıkıntı oldu ?
-
Dün itibariyle 1 aylık bekleyişin ardından aracımızı teslim aldım.
25 km ve 10 km kadar bir yol yaptım iki farklı zamanda, araçtan indiğimde her ikisinde de yanık plastik kokusu aldım lastik yanığı gibi, ya lastikten ya da balatalardan olmuş olabilir diye düşündüm ilk kullanım olduğu için ama normal bir durum mudur bu?
1 kere direksiyon ısıtmayı denedim, biraz da sıcak havalandırma açtım 10 dk kadar. Onlardan da olabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nur! -- 6 Ocak 2024; 15:1:23 >
Çok sağolun hocam, benzinli aldım ben artık benim için dizel devri tamamen kapanmıştır :)
Hemen açıyorum.zaten işyerim 3 dak.uzaklıkta .İşyerime gelene kadar direksiyon sıcak koltuk ılık oluyor.
-
Satış temsilcisini dedigine göre Arac gemiyle geldigi için motor zarar görmesin diye koruyucu bir madde sıkıyorlarmış zamanla ortadan kalkıyormuş. Bende de ilk zamanlar vardı şimdi koku yok gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İkonun olduğu ekran kendiliğinden açılıyor ve ikona tıklıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Takip, sanki gs paket ile aranıza katılacak gibiyim.
Egea'dan sonra burada da aynı yerdeyiz desenize hocam.
-
Corolla cross olmadı yalım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok büyük ihtimalle öyle olacak gibi görünüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X