Şimdi Ara

Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
875
Cevap
59
Favori
95.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim aracımda bir ses var kuş cikleme sesi gibi. ilk başlarda frenden zannettim ama bazen kalkışlarda da geliyor. Tekerlerden geliyor gibi., başına gelen oldu mu? Daha 5000 km'de 2024 model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnkrmn -- 22 Eylül 2024; 19:47:29 >
  • Merhabalar yeni aracımızla Ocak’tan bu yana 7500 km kullanım yaptık, gaz-fren pedallarının biraz rahatsız olduğunu düşünüyorum. Pedallar çok yüksek ve dur-kalk trafikte biraz yoruyor gibi. Aynı fikirde olan var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whole Lotta Rosie -- 1 Ekim 2024; 9:58:18 >
  • Whole Lotta Rosie kullanıcısına yanıt
    Ayak bilegim ağrıyor , koltuğu ne yapsam ayarlayamadım . :))
    Maalesef bu durum bende de var. Dediğiniz gibi dur-kalk trafikte özellikle daha çok belli oluyor
  • byturkuaz kullanıcısına yanıt
    Bazı GM araçlarında pedal konumu ayarlanabiliyor, bizde de böyle bir özellik var mı merak ediyorum.
    Valla baktığımda hiç görmedim öyle bir şey

Aynı rahatsızlığı ben de yaşıyorum. İlk defa SUV ve otomatik araç kullandığım için diğer araçlar nasıldır bilmediğimden hep soru işareti vardı. Demek ki sorun bende değilmiş.

• hsnkrmn H kullanıcısına yanıt
    Benimde başka marka model bir suv aracım var. Sedandan geçtikten sonra sanki sandalyede oturuyor gibiyim. Sürüş pozisyonu hiç rahat değil ayaklarım rahat etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Benimde başka marka model bir suv aracım var. Sedandan geçtikten sonra sanki sandalyede oturuyor gibiyim. Sürüş pozisyonu hiç rahat değil ayaklarım rahat etmiyor.

İlk defa suv aracım oldu. Uzun boylu olunca özellikle baldır desteğiyle benim tecrübem tam tersi, oturma pozisyonu arabanın en sevdiğim özelliği oldu.

• anilc A kullanıcısına yanıt
    Boy uzun oldukça daha rahatsız hale geliyor oturma pozisyonu, Grandland için konuşuyorum farklı araçlarda tecrübeniz farklı olabilir. Ben 185 boyundayım, koltuğu nasıl ayarlarsam ayarlayayım ayaklarımda ve ayak bileklerimde ağrı yapıyor fren pedalının konumu ve şekli. Aracım ultimate paket sırt desteği baldır desteği her şey mevcut, yine de rahatsız geliyor bana.
  • Merhaba, 1.2 GS aracım için güncelleme gelmiş, güncellemeyi kendimiz mi yoksa servise mi yaptıralım. Ayrıca güncelleme ile yeni bir özellik gelir mi Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElectroTech -- 4 Ekim 2024; 10:57:23 >
  • ElectroTech E kullanıcısına yanıt

Güncellemeyi kendiniz yapabilirsiniz. Çok yüksek ihtimalle güncelleme sonrası fark edeceğiniz bir değişiklik olmayacaktır.

• hsnkrmn H kullanıcısına yanıt

Özellikle aracı ilk çalıştırdığınız dakikalarda olup bir süre kullandıktan sonra geçiyor mu?

• sarppy kullanıcısına yanıt

Evet ilk harekete geçtiğimde oluyor sonra kesiliyor. İnce tiz bir ses, metal sürtme sesi gibi ama nereden kaynaklanıyor bilemedim.

• Merhabalar;

Ötv Muafiyetli olarak aldığım aracıma C.tesi kavuştum. Araç için bana tavsiye edeceğiniz aksesuar, öneri ve uyarılarınız olursa çok sevinirim.

• dizel gs için 1800 civarı fiyat veriliyor, çok fazla yol yapmıyorum ama tork için almak mantıklı mı?

• tahaeray kullanıcısına yanıt

Tork için mantıklı değil de triger kayışı konusunda kafa rahatlığı için alınabilir. Ama dizel tarafında da kronik adblue tankı problemi var bildiğim kadarıyla. Bende 1.2 benzinli gs v2 var, geçen bir bayiden arkadaşım için aynı aracı sordum; eldeki araç için 1650, gelecek farklı renk araç için 1700 fiyat verdiler. Dizel için bu kadar farka bence değmez, sırf tork için hiç değmez. Benzinlinin torku da gayet yeterli, hatta 60 kilo daha hafif olduğu için 0-100 verisi daha iyi. Çok yol yapmıyorsanız yakıt tarafında da amorti etmesi çok uzun sürer.

• ilfenomeno92 İ kullanıcısına yanıt

1.2 için söyledikleriniz mantıklı geliyor, az önce opel sayfasına yeni grandland reklamları girdi maalesef tamamen kafam karıştı.

• Arabadaki adaptif hız sabitleyici dur kalk özelliği var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: omwe6113

Arabadaki adaptif hız sabitleyici dur kalk özelliği var mı

Evet var ama durma süresi birkaç saniyeyi geçtiğinde yeniden harekete geçmek için gaz pedalına ya da direksiyondaki sol yuvarlak tuş takımının solundaki tuşa basmanı istiyor. Bu esnada auto hold'da tutuyor arabayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilfenomeno92 -- 9 Ekim 2024; 23:38:9 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.