Bildirim
Makyajlı passat alınır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
120 beygir arabanın fiyatına bak
Alınır, seneye 20-30 bin km binip 400 bine satarsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 13 Nisan 2020; 21:27:35 > -
Bence de alınır. 1.6 dizel otomatik araba zarar ettirmez Türkiyede hele bir de passat gibi tutulan modeller -
Bana da öyle geliyo şu an araç eksiğimiz var binmek için alacağız ancak 2016-2017 modellerine 250-260 bin vermektense makyajlı kasa almak daha mantıklı geldi. -
Bundan 3-4 ay önce 1.5 TSI elegance aldım bence 1.6 dizel performans dışında gayet güzel ben benzinli sevdiğim için 1.5 TSI aldım zaten b8 1.4 TSI act 150 hpden geçtim tamamen keyfi uyguna geldi diye aldım yoksa yeni golf bekleyecektim bu nasip oldu :) -
Ne kadara aldınız hocam o zaman -
Hocam 1.4 tsi 150 ile 1.5 tsi 150 arasında bir fark var mı hissettin mi? -
Çok para ya. -
%10 fark var veya bana öyle geliyor gidişi güzel gayet iyi hızlanıyor. Kolay kolay kimseyi üzmez tam türk halkı için tasarlanmış motor gibiquote:
Orijinalden alıntı: DelirteJackson
Hocam 1.4 tsi 150 ile 1.5 tsi 150 arasında bir fark var mı hissettin mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 13 Nisan 2020; 23:44:7 > -
268 e mal oldu hocam. -
Çok iyi fiyat gerçekten makyajsız 1.4 tsi lar o fiyattan gidiyor şu an -
Aynen öyle hocam galericiler 10 ar tane aldı bu fiyattan zamaninda gözümle gördüm maalesef :/ şuan sahibinden satılan çoğu galerici bu fiyattan hatta daha uyguna da aldılar.quote:
Orijinalden alıntı: blacklotus01
Çok iyi fiyat gerçekten makyajsız 1.4 tsi lar o fiyattan gidiyor şu an -
Tirvona /youtube2020 vw Passat B 8.5 1.5 TSI DSG elegance dış renk okyanus mavi, döşeme açık (bej, gri) renkhttps://www.youtube.com/watch?v=LNNJZuNztu4&feature=youtu.be
Passat 1.5 TSI 150 act DSG elegance ve iç döşemesi açık renk araç aldım. Mart ayında 303 bin normal fiyatı, ÖTV muafiyetli 195 bine aldım. Düşünen arkadaşlar videodan bakabilirler aracın goruntusune
-
Paraya bak yahu 320bin tl -
Bir örnek vermek istiyorum youtube da denk geldim 508 ile passati kiyaslamislar kiyasta adamlarin 508 e bakislari icinde yuz ifadeleri surerken aldijlari zevk yuzlerinden okunuyor vosvos grubu bizim memlekette sadece ikinci eli var yoksa bir hic yahu bu passat golf polo hepsi yillardir ici disi ayni arabalar hic mi degismez dsg konusuna hic girmiyorum bile bu araclari daha almadan satmayi dusunuyoruz ikinci elini dusunuyoruz piyasasi sistikce sisti herkes bu kadar para etmeyecegini biliyor yine de ikinci elini düşündüğü icin yine de aliyor sahsen bana hic hitap etmiyor vosvos grubu cok daha guclu estetik keyif veren araclar var ozellikle Peugeot 308-508-3008 yeni cikan 2008 toyota chr hybrid ataklari gözümüzü açma zamani gelmedi mi artik !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyargisiz -- 19 Nisan 2020; 13:0:27 > -
Dizel otomatik Highline için çok iyi fiyat. Bence alınır.
Güncel euro kuruyla gelmeye başlayınca yazın ortalarina doğru liste fiyatı 400.000tl yi görecek bu arabanın. -
Benim volkswagenle geçmişte yaşadığım olaylardan sonra fobim oldu. O kadar paraya araba alacak olsam farklı seçenekleri değerlendiririm. 320 bin 1.6 dizele ne biliyim. Bize fazla geliyor ama şu anda 200 bin üstüne bile dizel araç yok denecek kadar az. Bizim ülkemizde alınır o yüzden. Zarar ettirmeyecek tek araç bu. -
2019 model hatasız boyasız bir 5 veya E serisini 450 binden aşağı vermezler. O da benzinlisi tabi.quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.
Dizelini 550-600 den aşağı alamazsın.
120 beygir arabanın fiyatına bak
Alınır, seneye 20-30 bin km binip 400 bine satarsınız |
rica etsem 320 bin tlye "çok temiz bir üst segment BMW 5 serisi veya Mercedes E serisi" linki atar misin?
|
Bence de alınır. 1.6 dizel otomatik araba zarar ettirmez Türkiyede hele bir de passat gibi tutulan modeller
|
Bir örnek vermek istiyorum youtube da denk geldim 508 ile passati kiyaslamislar kiyasta adamlarin 508 e bakislari icinde yuz ifadeleri surerken aldijlari zevk yuzlerinden okunuyor vosvos grubu bizim memlekette sadece ikinci eli var yoksa bir hic yahu bu passat golf polo hepsi yillardir ici disi ayni arabalar hic mi degismez dsg konusuna hic girmiyorum bile bu araclari daha almadan satmayi dusunuyoruz ikinci elini dusunuyoruz piyasasi sistikce sisti herkes bu kadar para etmeyecegini biliyor yine de ikinci elini düşündüğü icin yine de aliyor sahsen bana hic hitap etmiyor vosvos grubu cok daha guclu estetik keyif veren araclar var ozellikle Peugeot 308-508-3008 yeni cikan 2008 toyota chr hybrid ataklari gözümüzü açma zamani gelmedi mi artik !
|
2018 c200d alırım
2017 520i olur. 2016/2017 E180 çok güzel olur. A3 dahi Passat ın bu kasasından daha rafine bir araç. |
O arkadaşın bisiklet parasına gidecek lafı meşhurdur, gerçekle alakası olmadı hiçbir zaman. Al satçıların, galericilerin beğenmediği arabalara bisiklet parasına gidecek der
2-3 sene önce cruze için de diyordu öyle şeyler, birkaç sene sonra bisiklet parasına gidecek falan, o ara 45 bin olan piyasası şimdi 80i zorluyor 100 bin yazan da var da onları ciddiye almamak lazım. Bisiklet piyasası ne alemde bilmiyorum, belki doğru söylüyordur |
bitmediniz arkadaş. neden kendi ülkenizi bu kadar küçümser hallerdesiniz yahu? e bu 508 avrupa'da tutmuyor. onun için ne bahanen var? 508'i beğenmiyoruz arkadaşım. avrupa da beğenmiyor. passat amerika'dan çin'e tüm dünyada satıyor. 508 kendi ana vatanında üç-beş ne satıyorsa satıyor. bu kadar 508 seviyorsan al işte.
|
Aynı ozelliklerdeki polonun fiyati 220.000tl oldu yahu.
320.000 D segment gırtlak donanım bir dizel otomatik araba için gayet normal şu şartlarda. |
öğrenemezsin çünkü passatla premium araba kıyaslayan biri bir şey öğrenemez
b6 2.0 tdi nin üzerine passat gelmedi 320 bin tl parayı ölmüş eşşek motorlu sorun yumağı passata verecekse tutan yok versin otobanda 120 bin tl ye aldığın b6 nın plakasını okumaya çalışırken 300bin tl lik arabayla az yakıyorum diye züğürt ağa gibi sevinirsin |
Benzer içerikler
- debriyaj bilyası sesi
- ford 1.5 ecoblue motor yorumları
- turbo neden geç devreye girer
- belediyeden duba izni nasıl alınır
- r8 bobin kaç hp verir
- ssangyong torres teknik özellikleri
- toyota hilux 2025
- mustang mach-e fiyat
- kg mobility fiyat listesi
- passat üretimi durdu mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X