FULL'un sitesinde açılacak istasyonlar arasında ilk sırada gözüküyor... Ama maltepe'de FULL'u gören bir allahın kulu yok
ilginç
sefaköy istanbulda shell istasyonu "full istasyonuna dönüşmüş" geçen hafta e-5 den gecerken yan yolda yaklaşık 2km kuyruk vardı. kaza var sandım bir baktım kı fullde %25 ındırım varmış gayet başarılı reklam ve pazarlama yapıyorlar
Az önce lpg bölümündede yazdım bari buradada belirteyim diyorum... Full 23 Nisanda %14 indirim yapmıştı, malum perşembe 19 Mayıs yine bir indirim gelebilir, tavsiyem perşembeye kadar ihtiyaç kadar akaryakıt alın, perşembe öğlen onikiden sonra Full istasyonlarına göz atın derim...
quote:
Orijinalden alıntı: USR.
sefaköy istanbulda shell istasyonu "full istasyonuna dönüşmüş" geçen hafta e-5 den gecerken yan yolda yaklaşık 2km kuyruk vardı. kaza var sandım bir baktım kı fullde %25 ındırım varmış gayet başarılı reklam ve pazarlama yapıyorlar
bende yeni gördüm ya valla adamlar çatır çatır satıyorlar indirim de iyi
Bu arada bu full den akaryakıt alıp kullanan var mı nasıl güvenilir midir ? 30 - 40 lira için daha büyük sorunla karşılaşmayalım...
Kalitesi nasıl ? Ucuz etin yahnisi olmasın bu.Solvent falan filan ayarı fazla kaçırıyo olmasınlar
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih211
Kalitesi nasıl ? Ucuz etin yahnisi olmasın bu.Solvent falan filan ayarı fazla kaçırıyo olmasınlar
İstasyonların hepsi kendilerine ait bayilik sistemi ile çalışmadıkları için bayi karını fiyata yansıtmıyorlar dolayısıyla da ekonomik oluyor bildiğim kadarıyla
yakıtına garanti veriyor diye biliyorum, buna rağmen hala opetten alıyorum evimede çok yakın sayılır full, depoda 30 40 lira kar var gibi.
Pendiğin girişinde kendileri istasyon açtılar kısa bir süre önce.Benzinliğin girişinde yolun kenarında adam elinde çubuklu bir tabela ile %7 indirim olduğunu belirtiyor, akşama kadar adam bekliyor.Ben markaya güvenipte ordan benzin doldurtmadım doğrusu.