Şimdi Ara

manisa-izmir yolunda kaza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki saattir yolun acilmasini bekliyordum ters seride giren tir trafgi felc etmis. fotograflari yuklerim birazdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erain -- 4 Mayıs 2012; 18:39:54 >

•  manisa-izmir yolunda kaza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erain -- 4 Mayıs 2012; 21:08:01 >

• tıra ne olmuş öyle. ölen var mı?
  • Tır ne hale gelmiş. İnşallah can kaybı yoktur.Araca vurmadığı belli, başka büyük araca yada başka bir nesneye vurmuş olabilir.
  • Olen yaralanan varmi bilmiyorum kazaya karisan 2tir 1tanede kamyon gorebildim
  • tır ne hale gelmiş öyle ya inşallah ölen yoktur.
  • Korkunç bir şey olmuş
  • Sanırım duvara çarptı; Scania o hale geldiyse durum gerçekten çok ciddi..
  • Yaklasik 200 metre ortadaki bariyerlerin tamamini sokmus tirlar
  • Of üstüne başka bir tır düşmüş gibi. Feci yav.
  • Sabuncubeli mi acaba burası ?
  • kazadan hemen sonra ve biraz once de tekrar gectim oradan. Allahtan Karsi seritten bir arabayi altina almamis gordugum kadariyla. Bir kac hasarli kamyon ve tir da vardi ayrica kaza yerinde.
  • alahım daha beterinden korusun
  •  manisa-izmir yolunda kaza

Olay bumuymuş aylardır ordan her geçişimde ordaki bariyerler nasıl olduda koptu diye merak edip duruyordum. O birşey değil birde karşı şeride geçen bir araç olduğuda belliydi çünkü duvarda araç boyası ve lastik izi var. haftada 4 gün bu yolu kullanıyorum. kazanın olduğu yer manisa-izmir istikametinde Sabuncubeli rampası inişinde. Tam adrenalin yaşatan hızlı dönüşlü sağ-sol-sağ ve düzlüğe çıkaran kazanın olduğu sol dönüşlü virajlar var her ne kadar hız yapmamaya çalışsamda o yolun akıcılığına kapılıp 100km/s ile frene ve gaza dokunmadan iniyorum. Neyseki benim yolu kullandığım bir günde olmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Shephard -- 17 Ağustos 2012; 20:52:08 >

• o yol yıllardır bela bir yol. çok virajlıydı eskiden. şimdilerde o virajları biraz yumuşattılar ama o yol yine kötü bir yol..
  • Hele bir viraj var yokuş aşağı, akıllara zarar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.