Şimdi Ara

Mansur Yavaş: Ben Atatürk ilkelerine bağlı bir Türk milliyetçisiyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mansur Yavaş, Fatih Portakal'a cevap verdi:

“CHP’nin 6 okundan biri Milliyetçilik’tir ama bazıları bu sıfatları unutup CHP’yi artık başka bir yere koyuyor olabilirler.

Ben Atatürk ilkelerine bağlı Türk Milliyetçisiyim. Yörüngesini şaşıran ben değilim, bu eleştirileri yapanlardır.“

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel konuşmuş, son konuşmaları hoşuma gitmeye başladı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tanju Özcan'dan destek geldi.

“Sayın Mansur Yavaş’a aynen katılıyorum.

CHP, Atatürk’ün partisidir. 6 ok programda olduğu sürece partinin çizgisi değişemez!”

• Bu partiyle bağı olup aklı başında 2 kişi kaldı zaten. Birisi Mansur Yavaş diğeri de Tanju Özcan

• Brky1905 kullanıcısına yanıt

Geç bu palavraları CHP'den istifa etsinler o zaman ne duruyorlar? Edemezler yemez.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

İstifa etsinler parti kurşunlar alacaklari oy gelecek parti kadar olur Mansur Yavaş: Ben Atatürk ilkelerine bağlı bir Türk milliyetçisiyim. 

• Chp Atatürkçü bir parti olmaktan çıktı sadece seçmeni ağırlıklı olarak Atatürkçü kaldı. Onlar da gidecek yer bulamıyorlar. Partinin mazisine ve Atatürkün hatırasına binaen devam ediyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seçim dönemi azıcık cesur olsaydı şuan çok farklı yerlerde olurdu. Bu saatten sonra yemez.

• yeni bir karaoğlan bir Ecevit lazım CHPyi ayaklandıracak

• "Atatürk ilkelerine bağlı bir Türk milliyetçisiyim" sloganını attığında bunun teorik bir karşılığı bulunmuyor. Sokaktaki herhangi birinin attığı slogandan farkı yok.

Ne söylediğinin önemi yok, ne zaman risk alabildiğin önemli. Sıfır bedelle bir yerlere gelmiş bir insan. Bedel ödediğinde, risk aldığında bu söylediklerin bir anlam ifade eder. Aksi takdirde slogandan öteye gitmez.

Mansur Yavaş bağlı olduğu hangi ilkeler için risk aldı da bunun için bir icraat yaptı. Onun konumunda kendisi yerine başkası olsaydı, hangi ilkelere aykırı iş ve icraatı olurdu? Soyut ilkeler için bile hiç bir risk alamayan somut ilkeler için mi risk olabilecek?!

Mansur Yavaş risk alabilir mi, bedel ödeyebilir mi? Risk a-la-maz, zerre hiç bir bedel ödemeye yanaşmaz.

İster yerel yönetim başkanı olarak ister hayalini kurduğu merkezi yönetim başkanı olarak hangi riskleri göze aldı ve bedel ödedi veye hangi riskleri göze almaya hazır? Yerel yönetimlerde icracı olarak sıradan bir belediyeci kaldı. Riskli hiç bir sorunu çözmeye yanaşmadı, uzun yıllardır çözülemeyen hiç bir kronik sorunu çözemedi, daha doğrusu çözmek istemedi. Çünkü risk almak istemedi, bedel ödemek istemedi.

Konjoktürel şartlar onu merkezi yönetim başkanı yaparsa, hangi riski göze alacak, hangi bedelleri ödemeye göze alacak; Yerel riskleri göze alamayan insan, bölgesel ve küresel riskleri alıp bir sorun mu çözebilecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 3 Kasım 2024; 13:50:51 >

• asau kullanıcısına yanıt

amma boş yaptın...

• asaunun söylediklerinin karşılığı yok klasik akp trölü engelle geç

• Ulaşım maliyetleri arttı bahanesiyle ulaşıma zam yapmakta en önde giden ve Türkiye'deki en pahalı ulaşım ve en pahalı suyu Ankaralı'ya satan Mansur Yavaş, Ebru Gündeş konseri için Ankaralı'nın cebinden 69 milyon TL ödüyor!

Sonra çık milliyetçiyim de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 3 Kasım 2024; 16:13:6 >

• DEMlenmeden önce mi sonra mı?

• Bu Ebru Gündeş skandalında Mansur Yavaş çok ağır darbe yiyecek.

Adam konser için 2 milyon dolar ödemiş.
    İhaleyi verdiği firma Ocak 2024'te 80 bin TL sermaye ile kurulmuş, aldığı iş 2 milyon dolar !!

Çok sevdiğiniz Mansur Yavaş'a sorun bakalım 2024'te sadece 80 bin TL sermaye ile kurulan firmaya 2 milyon dolarlık iş nasıl verirsin diye.

Paralar nerede? Ankaralı'nın cebinden ödediğin 2 milyon dolar nerede Mansur Yavaş??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 3 Kasım 2024; 20:25:15 >
  • Mansur Yavaş'ın 2 milyon dolara Ebru Gündeş konser ihalesini verdiği şirket 31 Mart yerel seçimlerinde Mansur Yavaş 'ın seçim kampanyasını yürüttüğü enfestorginizasyon adındaki şirket.

Ama milliyetçi Mansur Yavaş öyle mi?

Ankaralı'nın 2 milyon doları nerede Mansur Yavaş????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 4 Kasım 2024; 0:4:15 >

• Bi taraf Allah ile koyunlarını güdüyor bi taraf Atatürk ile... Herkes yolunu bulmuş.

• Mansur Yavaş akp nin şişirdiği bir balondur.

Gardrop milliyetçisidir.

Siyasal islamcı Abdullah Gülün sağcı versiyonudur.

Siyasi korkaktır.

Gaza gelmeyin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.