Şimdi Ara

Mantıklımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5mbit sınırsız kablonet kullanıyorum. Aylık 200 gb gıbı downloadım vardır.. 69 tl nete 25 tlde tele verıyorum.. 250 gb lımıtlı 50mb nete 85 tl gıbı bır bedel alıyorlar...zaten evde tel olsun dıe duruyor.. 94 tl oderken 85 gıbı bısey odıyecegım ve 50mb hız olacak..kullanan arakadasların yorumlarını beklıyorum.bırde bu ev tel layında bır duzmece varmı? Gectıkten sonra ekstra para odememek ıcın ne. Yapmak lazım ?sayg

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben başvuru yapmaya gittiğimde ev telefonundan 1 tane bile arama yapmazsan hiç ücret ödemiyorsunuz dediler.Konuşursanda 100 dakikası 4tl ye geliyor dediler.Aradaki fiyat ve verdikleri hıza bakılırsa kesinlikle süperonline bu konuda açık ara önde. bende 5 gün önce kurdurdum aktif olmasını bekliyorum bide tablet veriyorlar 24 ay tahhüt edersen 750 tl lik tableti bedavaya getirirsin.
  • 24 ay taahhut zaten zorunlu dıye okudum ben sayfasında...tablet olayını anlayamadım acıkcası..sız nerden basvurdunuz? ben dırek telefonla aradım dedıgınız bılgılerı vermedıler..
  • Tablet kampayası bu. ben istanbulda oturuyorum ilk telefonla konuştum sonrada zaten kayıt için bahçeşehir süperonline merkezine gidip yüz yüze konuşmuştum.
  • uydu netiniz sorunsuzsa çok aratır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amdepox

5mbit sınırsız kablonet kullanıyorum. Aylık 200 gb gıbı downloadım vardır.. 69 tl nete 25 tlde tele verıyorum.. 250 gb lımıtlı 50mb nete 85 tl gıbı bır bedel alıyorlar...zaten evde tel olsun dıe duruyor.. 94 tl oderken 85 gıbı bısey odıyecegım ve 50mb hız olacak..kullanan arakadasların yorumlarını beklıyorum.bırde bu ev tel layında bır duzmece varmı? Gectıkten sonra ekstra para odememek ıcın ne. Yapmak lazım ?sayg

Bence 20 mbit 50 gb akkli bağlat. Fiyatını bilmiyorum fakat şuankinden çok daha ucuz olur. 50 gb akk yetmez diyeceksin ama turbo internet diye bir şey çıkarmış, 1 gün boyunca 100 mbit hızın oluyor akk dahil olmuyor 10 tl veriyorsun. Çok fazla indirme yapacağın zaman atarsın sıraya turbo internet kullanırsın bir gün 800-900 gb indirirsin bu sana 4 ay yeter hem de boşu boşuna fazladan para vermemiş olursun.

• 20mb 100 gm karar kıldım..hemde sampiyonlar paketi verecekler..1 sene digiturk izleyeceğim..ama bu sl paketinde telefon dk hediyesi yok sanırım..bir bilgi göremedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    60 BIN TLYE SİZCE NE ALMALIYIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.