Şimdi Ara

Maratonda intihar şoku

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 31. Avrasya Maratonu'nun halk koşusu sırasında bir kişi Boğaziçi Köprüsü'nden atladı.

Koşu devam ederken, saat 10.00 sıralarında köprü korkuluklarına yaklaşan bir kişi önce giysilerinin bir kısmını çıkardı. Ardından korkuluklara çıkan şahıs, kendini köprüden aşağı bıraktı. Kimliği öğrenilemeyen şahsın denizde bir süre yüzdükten sonra gözden kaybolduğu belirtildi. Olayın ardından Deniz Polisi, şahsın bulunması için denizde arama çalışmalarına başladı. Sahil Güvenlik ekipleri de arama çalışmalarına katılırken, şimdilik bir sonuca ulaşılamadığı bildirildi. Boğaziçi Köprüsü'ndeki koşuya katılan vatandaşlar ise arama çalışmalarını meraklı gözlerle izledi.

kaynak:http://haber.mynet.com/detay/guncel/maratonda-intihar-soku/475608

• nasıl yani bir süre yüzdükten sonra?
    ordan atlayınca nasıl ölmez enteresan?
  • video izledim bi adam düştükten sonra adamın denizde yüzüstü sürüklenirken fotografını çekmiş muhtemelen olmuştur orda bi cocuğun yorumu var aslında cok doğru montunu çıkarmasa kurtulurdu diyordu
  • Olay sırasında oradaydım korkuluklara kadar yaklaşmadım ama korkuluklara kadar yaklaşan bazı vatandaşlar: orada olduğunu, yüzdüğünü söylediler taki yüzmekten kasıtları su üstünde baygın duruyor da olabilir. Çıkardığı giysiside sadece montu.
  • hayattan bıkmış bir vatandaşımız intihat etmiş olabilir
    Bu aralar forumdada intihar edicem falan diyen kişiler arttı :/
  • devlet vatandaşına imkan sunacağı yerde onu borç batağına sürüklüyor dayımın bir sözü vardır "devlet herzaman için %50 ortağımdır" diye sonuna kadar haklı bence vergiler kurallar o kadar ağırki vatandaşın intihar etmesi son derece normal bu sırf maddiyatla da ilgili olmayabilir sosyal olarak yeterli bulamamış da olabilir çevresini herşey olabilir
  • Ulan hiç gülceğim yoktu sabah sabah
  • neden
  • Bence kestirmeden gitmeye çalıştı çakal,boğaz köprüsünü geçmeden çapraz bi şekilde dolmabahçeye çıkıp orada orta tempoda koşarak çok rahat 1. olurdu..

Yanlız şu bi gerçek ki bugün trafik felçti..Sabah işten çıktım,taksime gitmek için dolmabahçeden tophaneye oradan da gs lisesine çıkmak zorunda kaldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtikk

Yanlız şu bi gerçek ki bugün trafik felçti..Sabah işten çıktım,taksime gitmek için dolmabahçeden tophaneye oradan da gs lisesine çıkmak zorunda kaldım..

Bırak bir pazarda İsanbul'lu İstanbul'un tadını çıkarsın be bilader.
  • Bakalım konu hükümete ne zaman dayanacak!
  • akp insanların hayatına tak ettirdi tayyip kına yaksın
  • işsiz sayısı 1 azaldı. işsizlik oranı milyonda 0.4 düştü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.