Şimdi Ara

Markalara bakış açımız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm dünyada yaşanan chip krizi ve ülkemizde buna ek olarak yaşanan araç yatırımı dalgası ile beraber malum sıfır araç bulmak imkansız gibi birşey şuanda.

İçinde bulunduğumuz süreçte bazı markaların ve bayilerin gerçek yüzleri de ortaya çıkmış oluyor.

Mesela Peugeot markasının istanbulda bulunan bayilerinin %90'ı bir 408 almak istediğim de bana önceliklerinin takas aracı veren kişiler olduğunu söylediler.Takas araca teklifleri de piyasanın ortalama 100k altında yani sizden 100k nakit istemiyorlar evet ama sizin arabınızı 100k altına alarak bunu yapmış oluyorlar.

Aynı konu vw bazı bayileri içinde geçerli, ortada şeffaf olmayan bir süreç var.Herkes sıra var kapora aldık şöyle böyle 2 senedir araç bekleyenler var diyorlar ama sarı sitede çok rahatlıkla sıfır araçları görebiliyorsunuz.

Bir şirket sahibiyim, şirketime bayiden sıfır araç almam gerekiyor fakat alamıyorum.

burda 2 örnek marka verdim fakat istisna markalar dışında tüm markalar şuanda araç yok stok yok, kapora almıyoruz, sıraya isminizi yazıyoruz diyorlar.

Tek duyabildiğiniz bu.

Tabi bu durum bende antipati yaratmaya başladı daha mesela peugeot kullanıcısı olmadan peugeota karşı bi antipati beslemeye başladım özellikle de takas aracı muhabbetinden dolayı, kasko sigorta olayını bi noktaya kadar anlayabiliyorum.

Bir daha Peugeot almak ister miyim bu durumdan sonra sanırım istemem.

Gün sonunda süreci en iyi yöneten marka BMW gibi duruyor.

Bu süreç bitince hangi markayı kullanacağıma şuan için karar vermedim ama kullanmayacağım markaları not almaya başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showshow -- 11 Nisan 2023; 16:13:15 >

• Jeep satış noktasında çok şeffaf. Haklarını teslim etmek lazım.

Ama maalesef satış sonrasını pek iyi yönetemiyorlar. Zamanda 3 ay geriye gidebilsem, ilk işim Jeep almamak olurdu. Araba ayıplı çıktı, serviste de çözülemedi. Çözüldü dediler ama çözülmedi. Bugün itibariyle değişim için ihtarname gönderdim. Bakalım neler olacak. Şu an itibariyle gönül rahatlığı ile "Jeep Pişmanlıktır" diyebilirim.

• BojanBogdanovic B kullanıcısına yanıt

satış sonrası vag grubu baya başarılı, A3 Sedanımın klima tuşu bozuldu diye garantiden tüm klima kafasını değiştirmişlerdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.