Şimdi Ara

MARKALARIN MEMNUNİYET ANKETİ İÇİN ARANIYORMUSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam herkese, 2013 Mayıs ayında ilk sahıbı oldugum Fiat palio aracımı satıp, 2.el servis garantisi bitmiş olan Pejo 3008 araç aldım. Aracı almadan Ankara FATİH yekili pejo servısıne baktırmıstım, daha sonrada 1 kez genel bakım, bir kezde bijon degısımı için 20 gün once servise gitmiştim.

Bugun daha once genel bakımdan sonra ve şimdide yine ufak bir bıjon degısımı için gitmemden dolayı İstanbul Pejo genel mudurluk tarafından memnunıyet anketı yapıldı.

10 yıl Fiat araç kullandım garantı surecınde servıse gıtmıs olmama ragmen bır kez bıle aranmadım, son 7 aydır Pejo araç kullanıyorum 2 kez donus yapıldı. ınsanın hosuna gıtmıyor degıl.

Sizde yetkılı servısetekı bakımlardan sonra genel mudurluk tarafından aranıyormusunuz, herkez bırseyler yazarsa hangı markaların daha ılgılı oldugunu gorelım.

Not: Bakımlardan sonra servıs de 2 kez aramıştı, Genel mudurlukten aranıyormusunuz?

• Bakim deyilde satistan bir ay sonra arandim srular sruldu oy verdim

Marka ; ford
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7dreaMSoLdier_

Bakim deyilde satistan bir ay sonra arandim srular sruldu oy verdim

Marka ; ford
    önceleri her bakıma gittiğimde arıyorlardı , bir hatalarından dolayı sağlam bir fırça attım kötü puanlama verdim bir daha aramadılar . gerçi o servise gitmeyi düşünmüyorum bir daha .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

önceleri her bakıma gittiğimde arıyorlardı , bir hatalarından dolayı sağlam bir fırça attım kötü puanlama verdim bir daha aramadılar . gerçi o servise gitmeyi düşünmüyorum bir daha .

Alıntıları Göster
    bakımlardan sonra arıyorlar.. birkerede durduk yerde arayıp nasıl aracınızdan memnun musunuz diye sordular..

kia, cee'd
  • Hem vw hem de honda tarafından bakım sonraları aranıyorum. Satış sonrası da aranmıştım. vw de bir servis sonrası kötü not vermiştim, bir sonraki serviste servis danışmanım çok daha ilgiliydi ve kendisi de söyledi umarım bu sefer daha yüksek not verirsiniz diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

Hem vw hem de honda tarafından bakım sonraları aranıyorum. Satış sonrası da aranmıştım. vw de bir servis sonrası kötü not vermiştim, bir sonraki serviste servis danışmanım çok daha ilgiliydi ve kendisi de söyledi umarım bu sefer daha yüksek not verirsiniz diye.
    Ben Hyundai otomobilimi yeni aldım ve beni bayiden 2 kez aradılar otomobilinizden memnunmusunuz diye.

Bayiden bayii e değişiyor.Kimi bayiiler çok ilgili ve samimi kimileri ise aksine hiç ilgilenmiyor ve ben sattım paramı aldım mantığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 10 Ocak 2014; 12:30:43 >
  • quote:

Hangi servis hocam o bilelim de gitmeyelim? Toyota o konuda çok iyi müşteri memnuniyetine önem veriyorlar ben çok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluakbulut

quote:

Hangi servis hocam o bilelim de gitmeyelim? Toyota o konuda çok iyi müşteri memnuniyetine önem veriyorlar ben çok memnunum.

Ankara Toyan, aracimin kayitlarinda km si baska cikti, olmayan bir kilit degistirme mudahalesi cikti aracimin acil servis aldigi yardimi cikti . Ki bunlarin hicbiri yapilmadi benim rutin bakim disinda hicbir işim olmadi . Km duzeltildi ama hala konttak anhatari degismis gorunuyor aracimin baska servise gidecegim bu kayit yanlisligi devam ederse daha baska yerlere de yazacagim bunu . Arti ufak ozensizliklerde yapiyorlar polen filtresini degistirirken torpidonun kolunu kirdilar bir iki kez daha ufak hatalar yaptilar onemsiz ama oldu . Ben bir daha asla toyana gitmeyi dusunmuyorum . Tavsiyede etmem . Merkezdeyiz diye musterisi cok ama cok ozensizler umurlarinda degil hic .

• Doğuş oto her servisten sonra arıyor, aracı satın aldıktan 1 hafta, 3 ay ve 1 sene sonunda arandim.

• doğuş oto satış ve bakım sonrası arıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mutluakbulut

quote:

Ankara Toyan, aracimin kayitlarinda km si baska cikti, olmayan bir kilit degistirme mudahalesi cikti aracimin acil servis aldigi yardimi cikti . Ki bunlarin hicbiri yapilmadi benim rutin bakim disinda hicbir işim olmadi . Km duzeltildi ama hala konttak anhatari degismis gorunuyor aracimin baska servise gidecegim bu kayit yanlisligi devam ederse daha baska yerlere de yazacagim bunu . Arti ufak ozensizliklerde yapiyorlar polen filtresini degistirirken torpidonun kolunu kirdilar bir iki kez daha ufak hatalar yaptilar onemsiz ama oldu . Ben bir daha asla toyana gitmeyi dusunmuyorum . Tavsiyede etmem . Merkezdeyiz diye musterisi cok ama cok ozensizler umurlarinda degil hic .

Geçmiş olsun toyan hakkında cok şikayet var.

• mutluakbulut kullanıcısına yanıt
    Ben araci toyandan aldim onceleri cok ilgiliydiler .SSonradan ufak ozensizlikler gordum ve bu kayit hatasi olunca bende kayis koptu . Ama hala umarsiz davraniyorlar . Kayti olayi ve fircadan sonra bakim icin yine gittim cok daha ilgisiz davrandilar. Ve bu son oldu yakinda bakim için baska bir toyota ya gidecegim .

• Opel ve chevrolet araçlarim için servis ve uygulamalar sonunda hep arandim

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Opel ve chevrolet araçlarim için servis ve uygulamalar sonunda hep arandim
    Her yetkili servis bakımından sonra mutlaka aranıyorum. Anadolu yakasından bir yerden arıyorlar. 216 alan kodu çıkıyor cep telefonuna. Arayan Renault Mais Müşteri hizmetleri diyerek arıyorlar. Bir vida sıkıştırmak için servise girip çıksam kayıt oluştuğu için bir kaç gün sonra arıyorlar. Verilen hizmetten, personelin tutumundan ve başka şeylerden memnun musunuz diye soruyorlar. Hatta bir keresinde 10 dakika konuştular. Anket yaptılar.

Bir de şöyle bir şey oldu. Aracınızı teslim ettiğiniz zaman kontrol ederek mi alıyorlar. Kontrol etmeden mi alıyorlar diye sordu bayan.

Ben de doğrusunu söyledim. Kontrol etmeden alıyorlar dedim. Hakikaten de kontrol filan etmiyorlardı.

Sonraki bir bakıma gittim. Adam elinde bir ajanda ve kalemle geldi. Aracın etrafında tur attık. Bir şeyler yazdı ajandaya.

Ne oluyor diye sordum. Renault Mais'ten araçların kontrol edilerek alınması konusunda uyarı aldıklarını söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 10 Ocak 2014; 13:13:13 >

• senelik bakımdan sonra arıyorlar genelde.
  • Satıştan sonra ve periyodik bakımlardan sonra ford-otosan tarafından aranıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufradirisi01

Satıştan sonra ve periyodik bakımlardan sonra ford-otosan tarafından aranıyorum.
    Aracı bakıma götürdüğüm zamanlarda memnuniyet anketi bilmem ne diye arıyorlar. 15-20 gün sonrada bir sorun var mı diye arıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Aracı bakıma götürdüğüm zamanlarda memnuniyet anketi bilmem ne diye arıyorlar. 15-20 gün sonrada bir sorun var mı diye arıyorlar.

Alıntıları Göster
    Mazda Turkiye ' de bakim vs servis ziyaretlerinizden sonra ariyor ,ayrica bakim yaptirdigim serviste ayrica ariyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FthGTI

Mazda Turkiye ' de bakim vs servis ziyaretlerinizden sonra ariyor ,ayrica bakim yaptirdigim serviste ayrica ariyor

Alıntıları Göster
    Bakımdan sonra arıyorlar.

Marka Peugeot.

Bayi de paso mesaj yolluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FthGTI

Alıntıları Göster
    Önceki Opel'imde ve bu Opel'imde bütün periyodik bakımlardan sonra General Motors TR tarafından arandım. Almanya'dan iki defa iki araçla ilgili de form geldi (aracınızdan memnun musunuz, servislerden memnun musunuz, son servisiniz nedir, son bakımınız nedir, aracınızda eksik gördüğünüz yönler vs. gibi)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.