Şimdi Ara

Martin Linnes / Görüntü-Analiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://kuzeyligleri.blogspot.com.tr/2014/08/martin-linnes-goruntu-analiz.html

1.5 yıl önce Beşiktaş'a gelmesi gündemdeyken yapılmış bir analiz.

• Bundan bagimsiz olarak soyluyorum daha oynamdan turkiyenin sag beki diyen arkadaslar var hayret ile izliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heredot_t

Bundan bagimsiz olarak soyluyorum daha oynamdan turkiyenin sag beki diyen arkadaslar var hayret ile izliyorum

Analiz sonunda

"Genel olarak Linnes hakkında bu tip bir analizi yeterli görüyorum. Dediğim gibi sezon içerisinde yaptığı bu tip işleri anlatmaya çalışsak sayfalar dolusu bir analiz ortaya çıkar ve sıkıcı olur. Eğer imzalar atılırsa Kuzey futbolunun en önemli hücum beklerinden birini transfer etmiş olacak Beşiktaş. Fiyat-performans ölçüsünden çok doğru bir transfer olacağı gibi ligin en iyi beklerinden olacağına inancımda tam. Zamanla daha doğru bir yapıda oyun özelliklerini geliştirip, arttırdığında Avrupa'nın sayılı beklerinden biri olabilecek kapasitede."

demişler. Ben hala bundan emin değilim. Tek beklentim Tarık ve Sabri' den iyi olması.

• quote:

Bundan bagimsiz olarak soyluyorum daha oynamdan turkiyenin sag beki diyen arkadaslar var hayret ile izliyorum

E sanane bundan.
  • En iyi hücum beki olacağı kesin.Türkiyedeki bekler ortalama 5 asistle sezonu tamamlıyor.İlk maçında 3 asisti olabilirdi.Tekniği çok iyi defans konusunda hala şüpelerim var.Moldede def yapmak kolay büyük takımda zorlanacaktır. Hücumdayken geriye yürüyerek dönmesin yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tom Waits kullanıcısına yanıt
    Beklenti ne ladar buyuk olursa hayal kirikligi okadar fazla olur linnes tabi ki tariktan ve aabri dem daha iyidir ama benim gordugum insanlar dani alves havasinda bakiyorlar

• quote:

Adettendir dünyanın en iyi sağ beki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yakında göreceksiniz yeni ribery miz olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Champarator

Yakında göreceksiniz yeni ribery miz olacak
    quote:

Orijinalden alinti: Champarator

Yakinda göreceksiniz yeni ribery miz olacak

yeni ribery de?il yeni serkan balcy bile olmaz
  • Size attığı golden dolayı çekemiyorsunuz gökhan gönül,şeneri katlar yakında

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Analiz sonunda

"Genel olarak Linnes hakkında bu tip bir analizi yeterli görüyorum. Dediğim gibi sezon içerisinde yaptığı bu tip işleri anlatmaya çalışsak sayfalar dolusu bir analiz ortaya çıkar ve sıkıcı olur. Eğer imzalar atılırsa Kuzey futbolunun en önemli hücum beklerinden birini transfer etmiş olacak Beşiktaş. Fiyat-performans ölçüsünden çok doğru bir transfer olacağı gibi ligin en iyi beklerinden olacağına inancımda tam. Zamanla daha doğru bir yapıda oyun özelliklerini geliştirip, arttırdığında Avrupa'nın sayılı beklerinden biri olabilecek kapasitede."

demişler. Ben hala bundan emin değilim. Tek beklentim Tarık ve Sabri' den iyi olması.

Ligin en dandik beki bile Tarık ve Sabriden iyi olur.

• quote:

Size attığı golden dolayı çekemiyorsunuz gökhan gönül,şeneri katlar yakında

:d
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Analiz sonunda

Ligin en dandik beki bile Tarık ve Sabriden iyi olur.

Sabri' yi zaten biliyordukta, bu Tarık tam hayal kırıklığı oldu. Muhteşem performans beklemiyordum Tarık' tan ama Sabri' yi bile kesemedi.

• quote:

Linnes > Gökhan
    Linnes > Şener
  • Sabriden sonra kim oynarsa oynasın adamlara iyi gözükecektir

Bekleri ve kanatları sorunlu bir takım için + değer seneye de sneijder ve muslera gitmezse 3.lük savaşı verirler

• quote:

Size attığı golden dolayı çekemiyorsunuz gökhan gönül,şeneri katlar yakında

Bize şu zamana kadar 1000lerce adam gol attı işimiz zor o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

Sabriden sonra kim oynarsa oynasın adamlara iyi gözükecektir

Bekleri ve kanatları sorunlu bir takım için + değer seneye de sneijder ve muslera gitmezse 3.lük savaşı verirler

9 yıldır CL'ye katılamayan takımın taraftarı olarak ne özgüvenli laflar öyle..

• quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

Sabriden sonra kim oynarsa oynasın adamlara iyi gözükecektir

Ne yüzsüz takımsınız siz yahu ! Önce herkes rütbesini bilsin öyle konuşsun
  • Bu ligde sayılacak 4 bek varsa, Gökhan Şener Hasan ve Caner'dir. Böyle kalacaktır bu.

Meraktan soruyorum hiç izledin mi Linnes'i size gelmeden önce? Nerde gördün?

Köy takımı diye dalga geçtiğiniz takımın oyuncusu mu kurtaracak sizin köy takımını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulshizza

Bu ligde sayılacak 4 bek varsa, Gökhan Şener Hasan ve Caner'dir. Böyle kalacaktır bu.

Meraktan soruyorum hiç izledin mi Linnes'i size gelmeden önce? Nerde gördün?

Köy takımı diye dalga geçtiğiniz takımın oyuncusu mu kurtaracak sizin köy takımını

Teşekkürler harika analiziniz için bay futbol.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.