Arkadaşlarhttp://www.praktiker.com.tr/bilgisayar-masalari/stil-kitaplikli-calisma-masasi/231102 buna benzer bir bilgisayar masam var ve kasamda haf 912 kasa bölmesine tam oturuyor fakat etrafı dar olduğu için fanlar gerekli işlevi gösteremiyor. Bende o kasa bölmesinin içe doğru bakan taraftaki tahtanın ortasını kare veya dikdörtgen şeklinde kesmeyi planladım sizce masa'da bir problem olur mu yani dengesinde veya ağırlık kaldırma gücünde? Veya başka önerileri olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi benim aklıma sadece böyle bir fikir geldi başka ne yapabilirim?
ben yıllar önce o ara bölmeyi yerinden söküp arkasından keserek 30-40 cm geriye almıştım şimdi masam eskidi emekliye ayırmanın vakti geldi fırsat bulduğumda yenisini yapıcam
quote:
Orijinalden alıntı: volkov_19
ben yıllar önce o ara bölmeyi yerinden söküp arkasından keserek 30-40 cm geriye almıştım şimdi masam eskidi emekliye ayırmanın vakti geldi fırsat bulduğumda yenisini yapıcam
valla okadar kesebileceğimi düşünmüyorum çünkü onu gerçekten kaldırmaz masa
masanın üzerine 4 tane çelik ve içi full dolu full tower koyacaksan (yaklaşık 120kg) gene problem olmaz ! ( tahmin etmiyorum biliyorum )