ya ben bi bilgisayar almayı düşünyom ama lap top mu alsam yoksa masaaüstümü alsam bi türlü karar veremedim nedeni ise masaüstü bilgisayarın özellikleri p4 3.00 ht işlemci 256 mb fx 5700 ekran kartı 2048 mb yada 1024 mb rem büyük ihtimal 2048 olur 120 gb hard disk 5.1 ses kartı ana kartı tam olarak bilmiyom işte böle bi bilgissayar alma şansı var ama acaba lap top mı alsam ??? sizce
eger oyun merakın warsa masaüstü ama yoq ben işim olmass falan diyosan laptop ta işini görür.. ama her 2 duurumda da masaüstü al derm...
quote:
Orijinalden alıntı: atmacax_murat
eger oyun merakın warsa masaüstü ama yoq ben işim olmass falan diyosan laptop ta işini görür.. ama her 2 duurumda da masaüstü al derm...
quote:
Orjinalden alıntı: atmacax_murat
YA BEN ZATEN LAP TOP OLASADA YİNE EVDE KULLANICAM YANİ BEN YANIM PEK TAŞIMAM LAP TOPU BAKSANA BU ARA KAÇKAÇ OLAYLARI ÇOOK
quote:
Orijinalden alıntı: cagrierdemir
quote:
YA BEN ZATEN LAP TOP OLASADA YİNE EVDE KULLANICAM YANİ BEN YANIM PEK TAŞIMAM LAP TOPU BAKSANA BU ARA KAÇKAÇ OLAYLARI ÇOOK
Alıntıları Göster
Bu ikisi arasında tercih yapman tamamen kendi ihtiyaçlarına kalmış bi mesela. Evden çıkmayacak bir laptop bence anlamsız ayrıca upgrade etmedeki zorluk da cabası...
quote:
Orijinalden alıntı: cagrierdemir
quote:
Alıntıları Göster
ok masaüstü al,trafik kazaları da çok otomobilde alma sakın,aman yangın falan olur,evde ocak yakma vs vs..
quote:
Orijinalden alıntı: synthkey
ok masaüstü al,trafik kazaları da çok otomobilde alma sakın,aman yangın falan olur,evde ocak yakma vs vs..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: synthkey
tabii bu işin şakası ama ben sanırım masaüstü alıcam
Alıntıları Göster
Madem para problem değil, taşımayacaksın da. shuttle kasalardan al tak 3ghz + 2GB ram dediğin gibi.. ufacık ve sessiz olsun
quote:
Orijinalden alıntı: xeon82
Madem para problem değil, taşımayacaksın da. shuttle kasalardan al tak 3ghz + 2GB ram dediğin gibi.. ufacık ve sessiz olsun
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: compengo
Alıntıları Göster
masaüstü
quote:
Orijinalden alıntı: xeon82
Alıntıları Göster
dostum eline alıp dağa filan çıkmayacaksan masaüstü al en iyi bence yinede karar senin
quote:
Orijinalden alıntı: dersimema
dostum eline alıp dağa filan çıkmayacaksan masaüstü al en iyi bence yinede karar senin
Alıntıları Göster
bu saatten sonra laptop alınır
quote:
Orijinalden alıntı: mailman
Alıntıları Göster
arkadasım masaustu al ama 2gb ram bana cok luks geldi bence fuzuli para 1gb işini görür
quote:
Alıntıları Göster
oyun meraklısıysan tabiki masaüstü hele hele yazdığın configuration sa illaki masaüstü ama o yazdıklarının arasında o fx 5700 ün ne işi var ram i 2048 alacağına 1024 al kalan parayı ekran kartına yatır, 2048 ram in sana hiçbir artısı olmayacaktır, ammaaa ekran kartına gelince, yav kardeş sen işlemciyide berbat etmişin p4 3000 ht bu ne yavı millet bas bas bağırıyor 64 bit işlemci diye, xp 64 bit iki gün sonra longhorn çıkacak bilmem ne işlemcin kesinlikle 64 bit olsun sen iyisimi ne kadar paran var onu bi yaz ondan sonra güzel bir desktop pc tavsiyesi al buradan
+1
quote:
Alıntıları Göster
bence saatle alakası yok.ben hala laptopun ne işe yaradığını bilmiyorum.eğer bir ev kullanıcıysan va iş için almıyacaksan laptopun lafı olmaz.o sistemi laptopla toplayamazsın.yok şarj yok bilmem batarya hepsi sorun.sonra harddiskin 7200 dönmesi var bide 4200.felan filan saymakla bitmez.kesinlikle masaüstü
quote:
Orijinalden alıntı: CürekliBatur
oyun meraklısıysan tabiki masaüstü hele hele yazdığın configuration sa illaki masaüstü ama o yazdıklarının arasında o fx 5700 ün ne işi var ram i 2048 alacağına 1024 al kalan parayı ekran kartına yatır, 2048 ram in sana hiçbir artısı olmayacaktır, ammaaa ekran kartına gelince, yav kardeş sen işlemciyide berbat etmişin p4 3000 ht bu ne yavı millet bas bas bağırıyor 64 bit işlemci diye, xp 64 bit iki gün sonra longhorn çıkacak bilmem ne işlemcin kesinlikle 64 bit olsun sen iyisimi ne kadar paran var onu bi yaz ondan sonra güzel bir desktop pc tavsiyesi al buradan
Alıntıları Göster
masa üstünü almanı tercih ederim ..
quote:
Orijinalden alıntı: HercuL
masa üstünü almanı tercih ederim ..
Alıntıları Göster
Zaten laptoplarda doğru düzgün oyun oytnanmıyo.Bencede msasaüstü PC almalısın.Yalnız o ekran kartından alma.Ya 6600GT al, 6600 al; yada en kötü ihtimalle 9550 al.(Çünkü geforce 5 (FX oluyor) artık çöküşte. Ati onu çok kolay geçiyor.)
quote:
Orijinalden alıntı: buraoca2
Zaten laptoplarda doğru düzgün oyun oytnanmıyo.Bencede msasaüstü PC almalısın.Yalnız o ekran kartından alma.Ya 6600GT al, 6600 al; yada en kötü ihtimalle 9550 al.(Çünkü geforce 5 (FX oluyor) artık çöküşte. Ati onu çok kolay geçiyor.)
Alıntıları Göster
masaüstü
quote:
Orijinalden alıntı: COOLTURK
masaüstü
Alıntıları Göster
eğer oyun oynayacaksan,overclock yapacaksan,yüksek performans istiyorsan desktop almalısın....
tabii bunları yapacak bir laptop isityorsan o zman dell xps2 den başka birşey düşünme