Merhabalar herkeze.Başlıkda da yazdığım gibi bir sorunum var.Bayadır Warrock oyunun oynuyorum.Ve oyunu oynarken bi' anda masaüstüne atıyor.Ne zaman atacağı belli olmuyor.BAzen bir gün oynuyorum hiç atmıyor.Bazende oyuna girdiğim an atıyor ve sürekli devam ediyor.1.5 senedir bu hata ile uğraşıyorum.Bir türlü çözümünü bulamadım.1 aydır rahat oynuyordum.Günde 1 kez atıyordu.Rahattım ama oyuna patch geldi ve sürekli atmaya başladı.Ne oluyorsa patch geldikten sonra oluyor.Bunu çözmek için defalarca format attım.Defalarca oyunu sildim kurdum ama banamısın demiyor.Her girdiğimde masaüstüne atıyor.Dediğim gibi 1.5 senedir bu sorunla uğraşıyorum.Bilgisayara ram ekledim, ekran kartını değiştirim ama yinede olmadı.Bir bilgisayarcıya gittim adam bana bazı bilgisayarlar bu hatayı yapıyor ve bende çözemedim bunu dedi.Bilgisayarın çözellikleri oyunun gereksinimlerinden kat kat fazla.Çoğu kişiye danıştım.Ama yine çözüm olmadı.Oyunu sağlam çalışan bilgisayardan flasha atıp kendi bilgisayarımda denedim yine olmadı.Windows 7 kurlu şuan pc'de.Ama xp'de ikende atıyordu.Pcnin özellikleri : İntel Pentium D 3.20 GHz 1.5 gb RAm Geforce 9400gt ekran kartı
Yardımlarınızı bekliyorum.En son çare buraya başvurdum.Eğer burdanda bir çözüm çıkmazsa oyunu ve oyundaki ortamımı bırakacam.Dediğim gibi yardımlarınızı bekliyorum...
sitesinde bu sorunla alakalı neler yazılmış ?
Sitesindede bir çözüm bulamadık.Dedim ya son çare olarak buraya başvurdum :)
işlemciyle alakalı olabilir
Kesin birşey söyleyebilirmisiniz ?
İşlemcide birşey yok ama ram niye düşük win7 1.5 gb ram ile kasmıyormu anakartla ekran kartımız aynı