Şimdi Ara

Maslak'ta staj yapacağım nerede kalmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yazın Finansbank'ın Maslak'taki genel merkezinde staj yapacağım 13 Hazirandan- 5 Ağustos'a kadar yani yaklaşık 2 ay kadar İstanbul'da olacağım.
    Fakat şöyle bir durum var ben Ankara'da yaşıyorum.
    Evet İstanbul'da akrabalarım var ama 8 hafta boyunca da onlarda kalınmaz.

2 ay boyunca kalabileceğim öğrenci yada bekar evi aramalıyım olmadı en azından Öğretmen Evi - Konuk Evi - Üniversite Yurdu bir şey bakmalıyım.

Hangi semtlerde bakmalıyım arkadaşlar? Hangi muhitler Maslak'a gitmem için uygundur? Öğretmen evi - Üniversite Yurdu olarak nerelere bakmaıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim

• Maslak'a yakın muhitler ya çok pahalı ya da tehlikeli mahalleler. ama 2 ay kalacaksın. Metro olduğu için illa yakın olasına gerek yok. Metro güzergahı da uyar sana. seyrantepenin oralar hem ucuz hem metroya yakın.

Ayıptır sorması ödeme yapıyor mu banka stajerlere :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Maslak'a yakın muhitler ya çok pahalı ya da tehlikeli mahalleler. ama 2 ay kalacaksın. Metro olduğu için illa yakın olasına gerek yok. Metro güzergahı da uyar sana. seyrantepenin oralar hem ucuz hem metroya yakın.

Ayıptır sorması ödeme yapıyor mu banka stajerlere :D

Asgari maaş vereceklermiş.
    Metro güzergahı üzerinden bir de uygun olur benim için açıkçası. Başka hangi semtler uygun olur ki benim için.
    Böyle eğrenci evi bulabileceğim bir yer var mı acaba?
  • Up
  • mecidiyeköyde öğrenci evleri boldur, bulabilirsin. kaçıncı sınıfsın, bu staj işlerini anlatır mısın? hangi departmana başvurdun vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • itünün öğrenci sayfalarına bak yaz okuluna kalmayan kişiler bazen kiralıyorlar yada sözlüğe
  • hostel olabilir. 1 ay kalıcam dersen 30 liraya kadar düşürebilirler günlük fiyatları ancak yine de çok pahalı olur tabi 900 lira.

cemaat yurduna girmeye çalışabilirsin tanıdığın varsa. genelde tanıdık usülü belirli zamanlar için adam kabul ediyorlar tanıdık.

günlük ev tutsan da pahalıya gelir. en iyisi akrabanın yanında kalıp eve biraz geç gelmek sanki. hem öyle pek rahatsız da olmazlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maslakta İTÜ yerleşkesi de olduğundan çevrede öğrenci evleri mevcut. Civardaki Seyrantepe, Sanayi (yeni adıyla Sultan Selim) Mahallesi, Çeliktepe, Mecidiyeköy/Şişli taraflarında öğrenci evi denk getirebilirsin. Couchsurfingden bile bak hatta
  • Itusosyale yaz bulursun hemen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: partypat

mecidiyeköyde öğrenci evleri boldur, bulabilirsin. kaçıncı sınıfsın, bu staj işlerini anlatır mısın? hangi departmana başvurdun vs.

Kimlere nasıl ulaşabilirim peki hocam? Mecidiye köy semt olarak uygun gibi duruyor bana gerçekten :)
    Odtü İşletme 2. sınıfım, 3'e geçeceğim yani.
    Finansbank'a başvurdum, satış ve pazarlama.
    Başka soruların varsa konuşuruz tabi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lagari Hasan Çelebi

itünün öğrenci sayfalarına bak yaz okuluna kalmayan kişiler bazen kiralıyorlar yada sözlüğe

Odtü'de yazın dışarıda olanların odaları filan kiralanıyordu ona benzer bir duru olursa çok tatlı olur gibi geliyor bana da.
    İtü sayflarına bakayım hocam, link ya da sayfa adı verebilirseniz çok sevinirim :)
    Sözlük hangi sözlük bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: DgnByz

Maslakta İTÜ yerleşkesi de olduğundan çevrede öğrenci evleri mevcut. Civardaki Seyrantepe, Sanayi (yeni adıyla Sultan Selim) Mahallesi, Çeliktepe, Mecidiyeköy/Şişli taraflarında öğrenci evi denk getirebilirsin. Couchsurfingden bile bak hatta

İtü ayazağa kampüsüne baktım da o yurt paraları ne öyle en ucuzu 450 lira mı ne. Bizim okul epeyi ucuzmuş itü'ye göre
    O dediğiniz yerler cidden güzel olabilir hocam da orada kalan öğrencilere filan nasıl ulaşabilirim ben
    Couchsurfing'e bakayım mı cidden

@Axl R
    facebook sayfası mı hocam bu?
    bakayım hemen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi50likdaha -- 21 Mayıs 2016; 18:27:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

quote:

Orijinalden alıntı: partypat

mecidiyeköyde öğrenci evleri boldur, bulabilirsin. kaçıncı sınıfsın, bu staj işlerini anlatır mısın? hangi departmana başvurdun vs.

Kimlere nasıl ulaşabilirim peki hocam? Mecidiye köy semt olarak uygun gibi duruyor bana gerçekten :)
    Odtü İşletme 2. sınıfım, 3'e geçeceğim yani.
    Finansbank'a başvurdum, satış ve pazarlama.
    Başka soruların varsa konuşuruz tabi :)

Yani yukarıda arkadaşlar yazmışlar avrupa yakasındaki okulların sayfalarına yazmak bana da mantıklı geldi :)
  • Bi50likdaha B kullanıcısına yanıt
    Burda yaşasam da üniversiteyi başka şehirde okudum hocam maalesef bilgim yok. CS'yi bence kesinlikle denemelisin, öğrenci ağırlıklı bir profil var sonuçta ve yazın evi boş olacak olan veya masraflarından biraz tasarruf yapmak isteyen olacaktır.
    Facebooktaki CouchRail sayfasından da sorabilirsin. 2 Aylığına odasını/evini kiralayabilecek birileri çıkabilir.
  • İtünün yurdunda kalabilirsin gibi bi ara sor istiyorsan.

https://www.facebook.com/groups/257416144343976/

https://www.facebook.com/groups/461639327224182/

Bu gruplara da bir sor istiyorsan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lagari Hasan Çelebi

itünün öğrenci sayfalarına bak yaz okuluna kalmayan kişiler bazen kiralıyorlar yada sözlüğe

Odtü'de yazın dışarıda olanların odaları filan kiralanıyordu ona benzer bir duru olursa çok tatlı olur gibi geliyor bana da.
    İtü sayflarına bakayım hocam, link ya da sayfa adı verebilirseniz çok sevinirim :)
    Sözlük hangi sözlük bu arada

bya oluyor hocam bulursun yani sıkıntı olmaz inş. facebook sayfası itü sosyal var oradan bulabilrsiniz,sözl
    kte teknik forum
    http://teknikforum.com/default.php
    https://www.facebook.com/groups/itusosyal/?fref=nf

• Çok teşekkür ederim arkadaşlar, başka fikirleri olan da yazarsa çok sevinirim.
    Her türlü imkanı kullanmam lazım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocamlar etraf sağ sol soruşturdum bana şuraları önerdi insanlar hepsini yazayım " Beşiktaş, Mecidiyeköy, Beyoğlu, 4.Levent, Seyrantepe, Sanayi Sitesi, Rumeli Hisarüstü, Reşitpaşa, Emniyetevler, Ayazağa, Çeliktepe, Mecidiyeköy/Şişli
    Bu söylenen yerlerden hangileri sizce benim için en uygun yaşam/ulaşım imkanını makul fiyatlarda sağlamama imkan tanır?
    Ayrıca Beşiktaş Şişli ve Beyoğlu ilçeler ve her yerinden aynı zamanda ulaşamam Maslak'a değil mi yoksa gözümde mi büyütüyorum?
    Arkadaşlarım Seyrantepe ve Sanayi sitesi için pek hoş yerler değil dediler ayrıca :)
    Neler dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi50likdaha -- 23 Mayıs 2016; 1:03:29 >
  • quote:

Hocamlar etraf sağ sol soruşturdum bana şuraları önerdi insanlar hepsini yazayım " Beşiktaş, Mecidiyeköy, 4.Levent, Seyrantepe, Sanayi Sitesi, Rumeli Hisarüstü, Reşitpaşa, Emniyetevler, Ayazağa, Çeliktepe, Mecidiyeköy/Şişli
    Bu söylenen yerlerden hangileri sizce benim için en uygun yaşam/ulaşım imkanını makul fiyatlarda sağlamama imkan tanır?
    Ayrıca Beşiktaş ve Şişli ilçeler ve her yerinden aynı zamanda ulaşamam Maslak'a değil mi yoksa gözümde mi büyütüyorum?
    Arkadaşlarım Seyrantepe ve Sanayi sitesi için pek hoş yerler değil dediler ayrıca :)
    Neler dersiniz?

Beşiktaşta evler çok pahalı geç onu öncelikle. Ben olsam Sanayi mahallesinde veya reşitpaşa da bakardım. Uygundur diğer yerlere göre. Çeliktepede evler kötü baya mahallede öyle nezih falan değil. Sen sanayi mahallesine bak bana kalırsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Böck

quote:

Hocamlar etraf sağ sol soruşturdum bana şuraları önerdi insanlar hepsini yazayım " Beşiktaş, Mecidiyeköy, 4.Levent, Seyrantepe, Sanayi Sitesi, Rumeli Hisarüstü, Reşitpaşa, Emniyetevler, Ayazağa, Çeliktepe, Mecidiyeköy/Şişli
    Ayrıca Beşiktaş ve Şişli ilçeler ve her yerinden aynı zamanda ulaşamam Maslak'a değil mi yoksa gözümde mi büyütüyorum?
    Neler dersiniz?

Beşiktaşta evler çok pahalı geç onu öncelikle. Ben olsam Sanayi mahallesinde veya reşitpaşa da bakardım. Uygundur diğer yerlere göre. Çeliktepede evler kötü baya mahallede öyle nezih falan değil. Sen sanayi mahallesine bak bana kalırsa

Hocam zaten kendime ev bakar gibi bakmayacağım burada kurulu bir öğrenci evi vs gibi olanağı değerlendirmeyi düşünüyorum. Onun için çıksan seçnekleri semt, muhit olarak eleyeceğim.
    Ama yerlisi değilim belki de siz de haklısınızdır Beşiktaş ne kadar pahalı oda kirası 1000 lira filansa yok yani artık

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.