|
Mass Effect Legendary Edition'ın PlayStation'daki indirme boyutu 100GB
-
-
Ekstra dilleri neden seçenek olarak sonradan indirilebilir yapmıyorlar anlamıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Internet servis sağlayıcıları bunu beğenmedi.
Konsollar sayesinde böyle eski güzel oyunları yenileyip sunulmaya başlandı güzel oldu. -
Konsollar sayesinde mi? Aynen, elemanlar sadece konsol satışlarını düşünüyor zaten. PC’den gelen paralar kimin umrunda ki? -
Konsollar yenilenince kimse eski oyun almak istemiyor.
PC’de ise aynı oyunu 4K ultra ultra ayarlarda yada yeni çıkan yok ışık vs ile oynayabiliyorsun ekran kartları geliştikçe güncelleme çıkıyorlar. -
Tr deki internet sayesinde bazi kullanicilar indirmeye baslasa , tamamlandiginda oyun %50 indirime girer
Bu indirme boyutundan şikayetçi olanlardan bir şey anlamıyorum, ne yapsınlar oyunlarını yaparken Türkiye gibi hem az kar ettiğini hemde yatırımının siyasi güvencesi olmayan yerler'mi baz alınsın. Sen olsan öylemi yaparsın yoksa Japonya, çin, Amerika,Avrupa gibi istikrarlı internet problemi bulunmayan aynı zamanda da iyi kar ettiği yerlerimi baz alırsın.
ağlamayın fakirler.bizdeki 16mbps fiyatına dünyanın çoğu yerinde 100mbps internet var.o yüzden kimsenin takılacağı bir boyut değil.3 saatin altında iniyor 100mbps ile
-
Sıkıştırma nedir neden yapılır?
4k güncellemeleri dahil olduğu için gayet normal... Üzüldüğüm nokta eski oyunlarini catir catir kaldiriyorken , yeni 4k nesil oyunu pc kaldirmiyacak çoğu kişinin :)
Mass Effect™ Legendary Edition Minimum PC Requirements
- CPU: Intel Core i5 3570 or AMD FX-8350
- RAM: 8 GB System Memory
- GPU: NVIDIA GTX 760, AMD Radeon 7970 / R9280X
- GPU RAM: 2 GB Video Memory
- HARD DRIVE: At least 120 GB of free space
- DIRECTX: DirectX 11
Mass Effect™ Legendary Edition Recommended PC Requirements
- CPU: Intel Core i7-7700 or AMD Ryzen 7 3700X
- RAM: 16 GB System Memory
- GPU: NVIDIA GTX 1070, AMD Radeon Vega 56.
- GPU RAM: 4 GB Video Memory
- HARD DRIVE: At least 120 GB of free space
- DIRECTX: DirectX 11
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 10 Mayıs 2021; 17:9:10 > -
Evet ya, madem her dilde çıkartmak masraflı DLC paketi olarak diller paketlerini satabilirler böylece çevirmenin parası çıkar dil paketi isteyen oyuncular da oyununu oynar.
-
Ps5 de birde depolama sorunu olmasaydı keşke allahtan harici disk desteği ile depolama desteğini akıl ettiler.oynatmasada oyunları en azından yer sıkıntısı olmaz
O kadar hızlı internetleri var ise niye konsol veya bilgisayardan oynasınlar ki geforcenow kurar mis gibi ne indirmekle ne kurmakla uğraşır, 4K oynar internet üzerinden. Zaten zengin ülkede yaşıyordur aylık ücret bile ona ucuz gelir. Senin bu çözümün zaten kendinin fakir olduğunun göstergesi, çözümün bile fakir:)))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 10 Mayıs 2021; 21:57:45 >
-
Bioware bu işi eline, yüzüne bulaştıracak demedi, demeyin. Dosya boyutu büyük, sistem gereksinimleri yüksek ve grafiksel anlamda ilk oyun haricinde aman, aman değişim yoktu orijinal serilerine kıyasla, fahiş fiyatı üstüne birde optimizasyon özürlüsü gelirse EA sonunda kapatır bu şirketi
-
quote:
Orijinalden alıntı: monacomen
O kadar hızlı internetleri var ise niye konsol veya bilgisayardan oynasınlar ki geforcenow kurar mis gibi ne indirmekle ne kurmakla uğraşır, 4K oynar internet üzerinden. Zaten zengin ülkede yaşıyordur aylık ücret bile ona ucuz gelir. Senin bu çözümün zaten kendinin fakir olduğunun göstergesi, çözümün bile fakir:)))bu ülkede yaşadığım,birilerinin damadı,kankası,okul arkadaşı olmadığım,kimseden haraç toplamadığım,elime geçen her kuruşun vergisini verdiğim ve tl kazandığım için ben de fakirim,evet :)
geforcenow daha çok yeni bir platform.bilen ve abone sayısı az,sunucu desteği az,son 2-3 senede millet bir kere yatırım yapmışken terkedip cloud gaming'e geçmez.
geforcenow'da oyun yok,sadece donanımı kiralatıyor.yani önceden satın aldıklarını oyantıyor.rakibi amazon luna ise abonesine komple oyunla beraber servisi açıyor.oyunu da kiralıyorsun bir nevi.ama o da daha birkaç aydır sadece amerika'ya servis veriyor.1-2 sene sonra piyasada anca dengeler değişir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 11 Mayıs 2021; 10:18:2 >
-
Bu oyunları en az 8 - 10 kere bitirdim. Tekrar oynamayı düşünmüyorum. Bence bu legendary mevzusu hiç oynamamışlar için iyi olmuş. ME 3'te gözlerim kanamıştı grafiklerden. Burada amaçları 5 - 6 yıl daha oynanabilir bir oyun sunmak. O yüzden sistem gereksinimlerine takılmamak lazım. Zaten oynanış ve hikaye olarak günümüz oyunlarından daha iyi bir seri. Böyle RPG'yi hiç sıkmadan tadında ve güzel hikayeyle sunması ve kararların ölümcüllüğü, taktiksel aksiyon keşke yine yapsalar da oynasak. Andromeda'da aşırı geniş haritada, kötü bir hikayeyle baygınlık geçirmiştik.
-
En fazla iki sene veriyorum bu mesaj burada dursun, herkes buluta geçecek, aha da buraya yazıyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ekstra dilleri neden seçenek olarak sonradan indirilebilir yapmıyorlar anlamıyorum.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X