Şimdi Ara

Matematik-2'den üçüncü defa kalmak üzereyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sırf bu ders yüzünden bu dönem derslerini bile alamadım. Sadece matematik-2 var diye. bu sene 3. sınıf bitmesi lazımdı ama bu ders geldi yine başıma bela oldu.

Matematik öyle bir günde ezberlenmiyor ki çalışayım geçeyim.. sınava 10 gün mü ne kaldı.. ne yapıcam ben allah aşkına. kitaba baktım hiçbir şey anlamıyorum. keza youtube'daki videolar karışık, zaten tost makinesiyle çekmişler gibi bişey görünmüyor..

Bir de vizede cevapları almıştım 20 almam gerekiyordu, karşlaştırdım ama 5 vermişler :(((

Yok mu şöyle benim gibi gerizekalının bile anlayabileceği Matematik-2'den geçmelik bir kaynak filan?

Ne yapıcam ben? en az 60 almam lazım artık. off.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockfatal -- 12 Mayıs 2015; 16:58:55 >

• Hocam bölümün ne bilmiyorum ama 3.sınıf isen mat 2 den daha önemli derslerin vardır.O derslere yoğunlaş hiç bir mat2 dersine girmemişsen biraz sıkıntılı çünkü biliyorsun ki hocadan hocaya sorular çok farklılık gösterir sen derse girmeden ne soracağını kestiremezsin.Bana kalırsa yaz okulunda halletmeye bak
  • mat2 de çok ezber var. haftalık çalışmak lazım
  • bölüm işletme açıköğretim.

maalesef derse filan girme durumu yok. kursa filan gitmek için de geç kaldım biraz.

aöf'te dersi 3. defa alttan almaya çalıştığım için bu dönem çalışabileceğim başka ders de yok...
  • rockfatal kullanıcısına yanıt
    birader çıkmış sorulara falan bak faydalı olur.

ayrıca ben 20 alacaktım 5 vermişler diye bişey yok sen ne işaretlediysen onu alırsın. test bu sonuçta. 3-4 tane soru çözüp geri alan şıkları aynı işaretlersen 40 alırsın zaten. ordan yürürsün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYNI KİTABI 2.DEFA ÇÖZMEK ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.