Şimdi Ara

MATRIX filmi ile ilgili.. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
734
Cevap
25
Favori
59.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlamak için o kadar çok izledim ki Matrix serisini, her defasında ikinci filmin sonlarına doğru her şeyi anlıyorum ama ondan sonra kopuyo bant...
  • Matrix her şeydir arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pallad -- 29 Kasım 2009; 18:26:50 >
  • arkadaşlar 13. kat filmini izleyin konuyu rahatlıkla kavrarsınız. yani smilasyon içinde smilasyon. zion ve matrix birer smilasyon. matrix zion'un alt smilasyonu. the matrix revolutions'ta mimar bu konuyu açıklıyor.

aslında olaya felsefi açıdan bakmak lazım. yani burada evren içinde evren, tanrı içinde tanrı gibi bir durum oluşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata1985 -- 30 Kasım 2009; 20:52:53 >
  • İyice saçmalamışsınız Zionda similasyon ise saldıran ve insanları kablolar ile bağlı olan robotlarda similasyon olur.Animatrix i seyretiyseniz.İnsanları robotu yaratır sonra yapay zekayı yaratır ve düşünme yetisini kazanan robotlar insanlara isyan çıkartır savaşlar olur robotlar kazanır.Hayatta kalmak için insanları kullanırlar....İşin saçma yanı Nükleer Enerji gibi bir kaynak varken insanlarda bir gıdım bulunan elektriği kullanmak çok saçma olsa gerek
  • animatrix de okula giden çocuk binadan atlayınca ölüyordu , peki sonra neo nun yanında nasıl uyandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatal3ty

İyice saçmalamışsınız Zionda similasyon ise saldıran ve insanları kablolar ile bağlı olan robotlarda similasyon olur.Animatrix i seyretiyseniz.İnsanları robotu yaratır sonra yapay zekayı yaratır ve düşünme yetisini kazanan robotlar insanlara isyan çıkartır savaşlar olur robotlar kazanır.Hayatta kalmak için insanları kullanırlar....İşin saçma yanı Nükleer Enerji gibi bir kaynak varken insanlarda bir gıdım bulunan elektriği kullanmak çok saçma olsa gerek

o zaman ajan smith'ler birer virüs, makineye bağlanan insanlar da anti virüs proğramları.

peki zion gerçek diyelim, o zaman mimar nerde. matrix'in içindeki mimar kendisinin sureti olamaz. çünkü matrix'i o yarattı.
  • Matrix kendi halinde bir yazilim, mis gibi islerken, Neo isimli (ultimate virus) kisi Matrix`e dadaniyor. Alemin en kral antivirus programi olan Ajan Limited devreye giriyor, ama Neo virusu bu antivirus programinida br nevi bozuyor, sonra antivirus programi baska cesit bir virus dogruyor (Smith). Filmin en sonundada Matrix`i devamliligi icin Matrix`in sahibi ultimate virus Neo ile bir anlasma yapiyor, ultimate-ultimate viruse donusen Smith`i yenmek icin! Cunku Super-Mega virus Smith, yazilim tum defans sistemini kendi lehine cevirmeye basladi, eger durdurulmassa Matrix cokucek!
  • super mega virüs smith
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1985

arkadaşlar 13. kat filmini izleyin konuyu rahatlıkla kavrarsınız. yani smilasyon içinde smilasyon. zion ve matrix birer smilasyon. matrix zion'un alt smilasyonu. matrix 3 ve 4'ün sonunda mimar bu konuyu açıklıyor.

aslında olaya felsefi açıdan bakmak lazım. yani burada evren içinde evren, tanrı içinde tanrı gibi bir durum oluşuyor.

3 ve 4 müüüüğğğ

• fazla kafa yormamak lazım .Keyifle izleyin yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnReaL.4

quote:

arkadaşlar 13. kat filmini izleyin konuyu rahatlıkla kavrarsınız. yani smilasyon içinde smilasyon. zion ve matrix birer smilasyon. matrix zion'un alt smilasyonu. matrix 3 ve 4'ün sonunda mimar bu konuyu açıklıyor.

3 ve 4 müüüüğğğ

yani 2 ve 3 demek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata1985 -- 30 Kasım 2009; 21:15:50 >

• yoksunuz ulan hiçbiriniz ! yok aslında bu binalar ! what is matrix ulaaaaaaan !!! ((( komiser şekspir filminden okan bayülgenin repliği )))
  • quote:

quote:

İyice saçmalamışsınız Zionda similasyon ise saldıran ve insanları kablolar ile bağlı olan robotlarda similasyon olur.Animatrix i seyretiyseniz.İnsanları robotu yaratır sonra yapay zekayı yaratır ve düşünme yetisini kazanan robotlar insanlara isyan çıkartır savaşlar olur robotlar kazanır.Hayatta kalmak için insanları kullanırlar....İşin saçma yanı Nükleer Enerji gibi bir kaynak varken insanlarda bir gıdım bulunan elektriği kullanmak çok saçma olsa gerek

o zaman ajan smith'ler birer virüs, makineye bağlanan insanlar da anti virüs proğramları.

peki zion gerçek diyelim, o zaman mimar nerde. matrix'in içindeki mimar kendisinin sureti olamaz. çünkü matrix'i o yarattı.

evet ajan smith birer virüs ama insanlar anti virus filan değil sadece enerji kaynağı olarak sömürülen varlıklardan başka bişey değil Mimar çoktan tahtalı köyü boylamıştır kaç kere restart edilmiş matrix

• beyler ikinci filmde tren garında ki adamın konuşmalarına bakın MATrix programlara yani canlı olmayan şeylere beden bulma ve amaçsız(insansı) yaşam sunuyor 3. filmde SMith diyor var olmanın tek nedeni yok olmaktır yani yazılımlar matrix içinde varoluyor insan gibi şeyler yapabiliyorlar yemk yiyip sevebiliorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eXi_

beyler ikinci filmde tren garında ki adamın konuşmalarına bakın MATrix programlara yani canlı olmayan şeylere beden bulma ve amaçsız(insansı) yaşam sunuyor 3. filmde SMith diyor var olmanın tek nedeni yok olmaktır yani yazılımlar matrix içinde varoluyor insan gibi şeyler yapabiliyorlar yemk yiyip sevebiliorlar

Dediğin bölümlerde geçen olay yapay zekadan ibaret ister ajan smith olsun ister insanları sömüren makineler robotlar olsun hiçbir farkı yok çünkü yapay zeka yazılımla oluşturuluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatal3ty -- 5 Aralık 2009; 12:36:56 >
  • Will Smith'in en büyük pişmanlığı,Matrix filminde Keanu Reeves'in canlandırdığı Neo rolü için gelen teklifi geri çevirmek.

Kaynak
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

Will Smith'in en büyük pişmanlığı,Matrix filminde Keanu Reeves'in canlandırdığı Neo rolü için gelen teklifi geri çevirmek.

Kaynak

iyikide çevirmiş.

keanu reeves kesinlikle daha karizma matrix için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _eXi_

beyler ikinci filmde tren garında ki adamın konuşmalarına bakın MATrix programlara yani canlı olmayan şeylere beden bulma ve amaçsız(insansı) yaşam sunuyor 3. filmde SMith diyor var olmanın tek nedeni yok olmaktır yani yazılımlar matrix içinde varoluyor insan gibi şeyler yapabiliyorlar yemk yiyip sevebiliorlar

Dediğin bölümlerde geçen olay yapay zekadan ibaret ister ajan smith olsun ister insanları sömüren makineler robotlar olsun hiçbir farkı yok çünkü yapay zeka yazılımla oluşturuluyor

hayır hayır ben zaten biliyorum yapay zekayı ama bakın bir devre bir yazılım yada herhangi bir bilgisayar öğesi bilinç kazanırsa bu ne demek bir düşünün
    örneğin kendinizin 1566999 çarpı 1554445 hesabını saniyenin milyarda birinde yapabilecek yetenekte görün neler yapabilirsniz neler düşünebilirsiniz demek istediğim belkide matrix filminde VARoluş'u bilinçli bilgisayar lar gözünden araştırılması yani biz Bir yerden Sonra Tanrı bizi yarattı diyoruz peki TAnrı kavramını YOk sayarak ( sakın bana dinsiz mu amelesi yapmayın bu yazıdan sonra) nasıl varolunduğunu tartışmak ; aramak ve ürettikleri tezleri yaymak için yapılmıştır...

• quote:

Orijinalden alıntı: kaplanmete

Matrix kendi halinde bir yazilim, mis gibi islerken, Neo isimli (ultimate virus) kisi Matrix`e dadaniyor. Alemin en kral antivirus programi olan Ajan Limited devreye giriyor, ama Neo virusu bu antivirus programinida br nevi bozuyor, sonra antivirus programi baska cesit bir virus dogruyor (Smith). Filmin en sonundada Matrix`i devamliligi icin Matrix`in sahibi ultimate virus Neo ile bir anlasma yapiyor, ultimate-ultimate viruse donusen Smith`i yenmek icin! Cunku Super-Mega virus Smith, yazilim tum defans sistemini kendi lehine cevirmeye basladi, eger durdurulmassa Matrix cokucek!

Çok sosyal gördüm bu virüsleri

• ZİON gercek ise smıth vırus ıse neo ıle gercek dunyada nasıl kapısıyor onu anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.