Şimdi ben bu bilgisayara format attıktan sonra Amd Catalyst Control Center yüklemiştim doğal olarak. Hiç hata almamıştım.Ve Fifa 15 Yükledim kaldırır diye sonra açılırken mavi ekran verdi. Ondan sonra pc açılırken siyah ekran oldu sadece mause vardı.Biraz bekledikten sonra Sağ Alt Köşede Bir Windows Hizmetine Bağlanamadı diye yazı çıktı. Ve bunu düzeltmek için epeyce uğraştım.Çünkü bilgisayar yavaşlamıştı yoksa umrumda değildi.Düzelince oyunlardaki kasmalar düzelicek sandım.Sonra bi baktım. Hala devam ediyor.Ve işin önemli kısmına geldik.AMD Catalyts Control Center başlatılamıyor diye hata aldım açmaya çalışınca AMD yi .Onuda düzeltmek için DDU ile ekran kartının driverlerini kaldırdım.Sonra tekrar yükledim.Ve oh be kurtuldum derken Oyuna girmeye kalkınca mavi ekran verdi.Ha burada oyun diyorumda Fifa 15 sanmayın onu sildim çoktan.Eskiden kasıyordu artık hiç giremiyorum.Ve bunun sebebi Fifa 15 sanıyorum.Virüs değil kontrol ettim kaç kere.
Lütfen 0x000000F4 Mavi ekran hatasını düzeltmem için kesin bir çözüm verin.
Şimdiki hatanın sorunu Driver olabilir.
KONU GÜNCEL !!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme