Şimdi Ara

Mavi Ekran Hatası (Windows 7)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 10 aydır aynı windowsu kullanıyorum (windows 7) hiç format çekmedim yani memnundum bu zamana kadar ama 1 haftadır mavi ekran hatası alıyorum,

Hata bilgisayar açılırken çıkıyor, PC otomatik reset atıyor. hatanın ne olduğunu kaydedemiyorum bu yüzden.

Sonra açılırken bir açılış menüsü çıkıyor, Normal Olarak başlat diyorum açılıyor. Bu hatayı PC açıldıktan sonra yani Masaüstündeyken veya oyunlarda falan hiç almadım.

Sadece bilgisayar açılırken bu hatayı veriyor. Ama her açılışta olmuyor. Mesela 10 açılışın 3 veya 4 ünde bu hatayı alıyorum.

Mavi ekranda görebildiğim kadarıyla bilgisayar kapanırken doğru kapatılmadığı için oluyormuş sanırım,

Ama bilgisayarı hep düzgün kapatıyorum hiç fişi çekip kapatmadım hatta kesintisiz güç kaynağı kullanıyorum, elektrik kesilse bile bilgisayarı düzgün bir şekilde kapatıyorum.

Bu hatanın ne olduğunu nasıl öğrenebilirim bunların kaydedildiği bir yer varmı ? veya mavi ekran hatasından sonra otomatik reset atmasını nasıl engelleyebilirim?

Anlattığım kadarıyla hatanın neden kaynaklandığını tahmin eden ve çözümünü bilen arkadaş varsa , sevinirim.

teşekkürler.

• windows 7 mavi ekran hatasının cözümü yokmuş sanırım
  •  Mavi Ekran Hatası (Windows 7)

Çektim fotoğrafı.

System_Service_Exception stop: 0x0000003B

Google dan aradım ama heryerde farklı bişey diyor anlıyamadım. Birkaç gün içinde çözmem lazım bu sorunu.

Olmazsa son çare format çekip tekrar kuracağım windowsu, ama sorun donanımsal ise format da işe yaramaz heralde :(

Yardımcı olurmusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrpit542 -- 29 Eylül 2012; 3:11:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.