3 gün önce yeni bir bilgisayar aldım.Özelliklerini yazıyım
Phenom II x4 955 Black edition am3 3.2ghz 8 mb cache 45 nm M5A88-V EVO amd 880G/SB850 AM3+ DDR3 2000mhz 8GB 2x4 sniper DDR3 1600 mhz 3.5 '' 500g baracuda sata 3.0 16mb 7200 rpm Hd6850 1gb 256 bit amd radeon ekran kartı
Pc yi eve getirdim.işletim sistemini kurdum.Sonra oyun cdlerimi kurucaktım.Her oyunda belirli bazı yerlerde error aldım(orjinal cdler de icinde)hic bi oyunu kuramadım.Sonra sanırım işletim sistemini yanlıs kurdum dedim.tekrar baska bi cdyle kurmaya calısırken error aldım .10 12 kez tekrar tekrar onceki cd yle denedim fakat hep hata verdi.en sonunda yerini goturmeden once dedim bi daha deniyim bu sefer yukledi.(sanırım şans)pesinden crysis2 yi taktım onu da yukledi.dier oyunlarda aynı hataları vermeye devam etti.Fakat asıl sorun sımdı basladı durmadan pc kendını kapatıyo mavi ekrana atıyo.hatalar sunlar
Ntfs.sys Dxgmms Ataport.sys rt64win.sys
Ayriyetten bu crysisi oynarken de oyundan atıyo bazen onun hatası da 0xdbab2a5 adresindeki yönerge 0x2512e38d bellek adresine basvurdu bellek read olamadı dio. Gercekten moralım cok bozuk internetten dosya ındırırken bıle %50 lerde hata veriyo kapanıyo. Aldıgım yere gittim baska bi dvd room aldım fakat sorun devam ediyor.Artık HDD de sorun oldugunu dusunuyrum.Bilen bi arkadas bana gec olmadan bı cevap verebilirse cok sevinirim.Aldıgım yere gitmek de istemiyorum.orjinal windows alın gibi sacma sapan seyler soyluoylar.Bu arada ek ilave not Bazen Pc acılırken 6 7 kere ekran renkler birbirine girio mavi erkan atıyo.