arkadaşlar maksimum 10.000 tl para var kız kardeşime araç bakıyorum yardımcı olursanız sevinirim
aklımda opel corsa,ford fiesta ve fiat palio.önemli olan yakıtı ve aracın bizi üzmemesi
kız kardeşim opel corsa hastası ama adam akıllı alabileceğimiz corsalar bu fiyatlarda anca 93-94 model olanları var açıkçası ben daha genç araba bakıyorum siz ne dersiniz.16-17 yaşında araçlar aldığım zaman bizi çok üzmesinden korkuyorum
ford fiestayı ben daha çok istiyorum hem yüksek model bulunuyor hemde bazılarında hava yastığı oluyor.fakat fiestalarında parçalarının kolaylıkla bulunmadığı ve pahalı olabileceği söyleniyor...
fiat palio ise...açıkçası pel içim sinmiyor bu araçlara karşı üstelik çok fazla fiyat istiyorlar ve güvensiz olduklarını çok duydum ama hiç kullanma fırsatım olmadı
siz olsanız ne seçerdiniz hangisini alırdınız bir bayan için hangisi daha uygun olurdu?Başka önerebileceğiniz araç var mı?
bi bayanın trafiği felç etmesine sebeb olma.nolur yapma bunu bize
benim tercihim temiz bir corsa bulursan al derim aralarında en güzel kasa bence corsada
quote:
Orijinalden alıntı: labidu
bi bayanın trafiği felç etmesine sebeb olma.nolur yapma bunu bize
ehliyeti verenlerde kabahat elimden gelen bişey yok
quote:
Orijinalden alıntı: USR.
benim tercihim temiz bir corsa bulursan al derim aralarında en güzel kasa bence corsada
en düzgünü corsa olarak öne çıkıyor ama yaşının daha fazla olması (param neye yeterse) metal yorgunlugu veya parçalarn bozulması gibi olaylara daha meilli olacağını düşünüyorum sizce??
Komşumuz 8 bin liraya 1993 model Corsa aldı. Arabaya bindiğimde 93 model olduğuna şaşırdım gerçekten. Günümüzdeki araçların kalitesini pek aratmıyor. Temizini bulabilirseniz Corsa tavsiye ederim. Hem kullanımı rahat hemde küçük ve sevimli bir araç.
Ayrıca bütçeyi biraz zorlarsanız 2000 model Hyundai Accent Milenyum kasa bulabilirsiniz.
peki bu corsaların swing city gls modelleri oluyor.hep corsadan bahsedildiğinde swingden biraz uzak dur diyorlar sizce nesi var bu swinglerin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme