Şimdi Ara

max. 10000 araç tavsiyesi yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kaç aydır araba bakıyorum hala bulamadım ve artık gerçekten sıyırmaya az kaldı artık sokakta gördüğüm her arabanın neredeyse piyasasını sayar seviyeye geldim
    max. 10000 liraya en az yakan 4 kapılı hangi aracı alabilirim. benim için yakıt çok önemli gerçeten citroen saxo 1.5 D düşünüyrum galiba günümüzde en az yakan onlar.
    daha az yakan varmı bilmiyorum. son karar olarak bunu alsam nasıl olur memnun kalırmıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msalih55 -- 25 Haziran 2010; 21:58:41 >

• tercih ettiğiniz araç iyi ama farklı düşünürseniz clioda olabilir çünkü araç az yakar.
  • clio güzel tercih ama 10bine clio sorunsuz zor gibi geliyor bana
  • evet çok baktım ancak o fiyata clio bulamam ki
  • accent gls
    2.el derdiniz yok ise ve ş.içi kullanacaksanız hyundai atos abs'li hava yastıklı klimalı 1000cc enjeksiyonlu rahat alabilirsiniz.
    Eğer bulabilirseniz kia picanto da bakmanızı öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 26 Haziran 2010; 10:15:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msalih55

arkadaşlar kaç aydır araba bakıyorum hala bulamadım ve artık gerçekten sıyırmaya az kaldı artık sokakta gördüğüm her arabanın neredeyse piyasasını sayar seviyeye geldim
    max. 10000 liraya en az yakan 4 kapılı hangi aracı alabilirim. benim için yakıt çok önemli gerçeten citroen saxo 1.5 D düşünüyrum galiba günümüzde en az yakan onlar.
    daha az yakan varmı bilmiyorum. son karar olarak bunu alsam nasıl olur memnun kalırmıyım

aynı hocam sendekı belirtiler bendede var dısarda gördüğüm aracları sunumu alsam bunumu diyorum.
    bendede o bütceye yakın var hala bulamadım adam gibi arac
    Allah kolaylık versin
    arac olarak kuş serisi bakabilirsin uno tipo bakabilirsin 106 gti varsa temiz km az oda olabilir dicem ama tek kapı o olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsosyalBilgisayar -- 26 Haziran 2010; 10:30:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk_17

tercih ettiğiniz araç iyi ama farklı düşünürseniz clioda olabilir çünkü araç az yakar.

10bine temiz clio bulmak biraz zor hocam.
    şayet bulursanızda bi sorun vardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaySigara

quote:

arkadaşlar kaç aydır araba bakıyorum hala bulamadım ve artık gerçekten sıyırmaya az kaldı artık sokakta gördüğüm her arabanın neredeyse piyasasını sayar seviyeye geldim

aynı hocam sendekı belirtiler bendede var dısarda gördüğüm aracları sunumu alsam bunumu diyorum.
    bendede o bütceye yakın var hala bulamadım adam gibi arac
    Allah kolaylık versin
    arac olarak kuş serisi bakabilirsin uno tipo bakabilirsin 106 gti varsa temiz km az oda olabilir dicem ama tek kapı o olmaz.

unoya o parayı vermem asla onu almayı çok düşündüm. kullananlarla konuştum az yaktığını söyleyen yok şimdi babamın arabasını kullanıyorum toyota corolla 2000 model 30 litre lpg ye 380 km gidiyorum. uygun fiyata bulursam ondanda alabilirim ama bakınıyorum işte

• inşallah hocam adam gibi bi arac bulursun
  • inşallah clio öneren arkadaşlar hangi modelini önerirler. birde kangoo lar ne kadar yakıyor acaba bilgisi olan varmı
  • quote:

inşallah clio öneren arkadaşlar hangi modelini önerirler. birde kangoo lar ne kadar yakıyor acaba bilgisi olan varmı

hocam cliolar 10bine temiz bulursanız alın derim.km'si oynanmısta olabilir bu fiyata alıcak olursanız bi sanayiye gösterirsiniz ama öncelik temiz olması bence daha önemli.yakıt konusunda nasıldırlar bilemem.kangoo'lar dizel sanırsam cogu en azından yakıtta biraz tasarruf ve kar sağlayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsosyalBilgisayar -- 27 Haziran 2010; 11:07:30 >
  • 4 kapı oalio 1.2 ler. ya da 4 kapı pejo 306 lar.
  • efsane kasa corolla 1.3 tüplü klimalı alabilirsiniz ben memnunum tavsiye ederim.
  • laguna al laguna laguna iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

laguna al laguna laguna iyidir.

eski kasalar ne kadardır acaba birde lagunanın parca fiyatları nasıldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun9992001

efsane kasa corolla 1.3 tüplü klimalı alabilirsiniz ben memnunum tavsiye ederim.

ne kadar yakıyor km de arabanız
  • 10.000 tl ye klimasız clio yada dacia solenza gider sna
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert karip

10.000 tl ye klimasız clio yada dacia solenza gider sna

clio nun dizelleri güzel gibi geldi ancak biraz pahalı sanki
  • o fiyata kesinlikle palio 1.6 16v 103 beygir sıralı sistem lpli+ klima araç bulabilirsin hem yedek parça ucuz hemde ikinici el peynir ekmek gibi
  • İmzamdaki arabaya ne dersin istediğin gibi az yakar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.