Şimdi Ara

max. 20.000 bütçe sedan motoru kuvvetli arac

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar (bu arada bu ilk konum yanlis yere yaptıysam kusura bakmayın) max. 20-21 bin butce ile sedan motoru kuvvetli arac bakiyoruz. Biniciyim. Ikinci eli nin cok kuvvetli olmasi gerekmiyor. Yakit konusu da cok obemli degil. Fakat en az 99-00 model olmalı. Güvenlik ve konfor da iyi olmali. Motoru kuvvetli den kastim en az 110 beygir olmali.

Aklimda bi kac arac var ama karar veremedim. Kullananan? arkadaşlar yardimci olabilirse sevinirim.

1.megane 1 1.6 16v 110bg
    2.toyota avensis 2.0 16v D-4D motor 150 bg
    3.wv bora 1.6 16 v 110 bg
    4.accent era 110 bg
    5.alfa romeo 156 2.0 sleepspeed

Tabii ki baska arac tavsiyelerinizi de bekliyorum. Şimdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan yasak -- 15 Kasım 2014; 18:05:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hakan yasak H kullanıcısına yanıt
    yok yanlış yere açmamışsın sıkıntı yok da zaten sen o tercihler arasında cevabı vermişsin aslında avensis.. alfa romeo yu bilmiyorum... güçlü konforlu ve güvenli Bİ ARABA DİYEYİM FİYATI HAKKINDA BİLGİM YOK AL SANA ASFALT UÇAĞI

Nissan Maxima V6 2.0 24V

YADA

FİAT TEMPRA 2.0 16V
  • Öncelikle teşekkürler maxima ya baktim acikcasi dis gorunusunu pek begenmedim. Biraz eski duruyor sanki tepmra da oyle Benim istedigim araba biraz yeni ve spor görünümlu olmali ve de en az 2000 model demiştim. Başka onerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan yasak -- 15 Kasım 2014; 13:56:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedir bu sedan sevdası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2001 volvo s40 :)

• Hatchback arac sevmiyorum bir tek wv scirocco hosuma gidiyor o sa spor görüntüsünden dolayi.ve de sevsem de alamam genis ic hacim ve bagaja ihtiyacim var 5 kisilik bir ailem oldugundan dolayi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan yasak

Hatchback arac sevmiyorum bir tek wv scirocco hosuma gidiyor o sa spor görüntüsünden dolayi.ve de sevsem de alamam genis ic hacim ve bagaja ihtiyacim var 5 kisilik bir ailem oldugundan dolayi

Sw olmazmı

• Ailem sw istemiyor üstad bende pek sevmiyorum kaba duruyor cogu sw arac

• C4 sedan lara bakin. Ucuza bulabilirsiniz belki 21-22 ye. Hem dizel 110 bg hem ekonomik olur.

• kayra39 kullanıcısına yanıt
    Maalesef kocaeli bölgesinde bu aractan bulamadim sahibindende

• Laguna 2'de seçenekler arasında yer almalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.