Şimdi Ara

Max 28 bine mazda 3 almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan 91 model 323 var onu 8 e falan satıp 28 en zorlasam 29a 2006 sedan mazda 3 almak istiyorum bu paralara başka öneriniz var mı veya alınır mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 çeker impreza heçbek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • megane 2.
  • fiat bravo
  • eski kasa mazda 3 ler sorunsuzluk anlamında çok iyi gerçekten. impreza yakıt konusunda üzebilir ama yol tutuşu gerçekten iyidir. japon arabalarını doğru kullanırsanız oldukça iyi verim alırsınız. ben bir öneri ve alternatif olarak honda city önerebilirim.
  • 2007 model dizel jetta...
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-firsat-aracidir-2012-model-polo-1%2C2-tsi-trendline-emsalsiz-237375523/detay

bu araçların ne sıkıntısı var arkadaşlar baya baya üst model benim mazda 3 2006 fiyatına bu araç 2012
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ağır hasarlı sanırım hasar kayıtsız diyor ama hasarsız demiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-firsat-aracidir-2012-model-polo-1%2C2-tsi-trendline-emsalsiz-237375523/detay

bu araçların ne sıkıntısı var arkadaşlar baya baya üst model benim mazda 3 2006 fiyatına bu araç 2012

Sizin 2006 model olarak alacağınız Mazda 3 bu Polo'dan daha iyidir.
    Piyasası iyi olsun, parça, usta sıkıntım filan olmasın derseniz Megane 2 öneririm.
    Piyasası önemli değil keyfim daha önemli derseniz Mitsubishi Lancer, Subaru İmpreza, Mazda 3 gibi alternatifler var.
    Sizin yerinizde olsam bu araçların temizini kovalardım.
    Hepsi birbirine benzer araçlar zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Otomobilgini

quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-firsat-aracidir-2012-model-polo-1%2C2-tsi-trendline-emsalsiz-237375523/detay

Sizin 2006 model olarak alacağınız Mazda 3 bu Polo'dan daha iyidir.
    Piyasası iyi olsun, parça, usta sıkıntım filan olmasın derseniz Megane 2 öneririm.
    Piyasası önemli değil keyfim daha önemli derseniz Mitsubishi Lancer, Subaru İmpreza, Mazda 3 gibi alternatifler var.
    Sizin yerinizde olsam bu araçların temizini kovalardım.
    Hepsi birbirine benzer araçlar zaten.

sanırım gidip mazda 3 alacağım.15 gündür babamın 2009 caddy yi kullanıyordum izin bitti döndüm aldım mazda 323 ümü garajdan çok rahat çok hoş geldi 3 ün daha güzel oldugunu düşünüyorum piyasası olsun diye herkeste olan beyaz-gri araçları istemiyorum iyice ince eleyip temiz bir tane denk getiririm inşallah. sahibinden de çok çakal dolu ağır hasar kayıtlı sigortadan para almak için yersen artık eksper ve servise gösterince sanırım bir sorun oluşmaz aldıkta sonra

• Bende temiz mazda 3 istiyorum ama bulunmuyor piyasasi yok demek yalan olur mazda 3 icin 2 aydir bakiyorum temiz uygun fiyatli bir tane dusmedi satilmaz diyen hep yalan bence satilmiyor 2. Eli oluymus nerde o olu arabalar bilmen hic denk gelmedi daha

• Mazdayla devam et doğru karar

• quote:

Orijinalden alıntı: aslan45

Bende temiz mazda 3 istiyorum ama bulunmuyor piyasasi yok demek yalan olur mazda 3 icin 2 aydir bakiyorum temiz uygun fiyatli bir tane dusmedi satilmaz diyen hep yalan bence satilmiyor 2. Eli oluymus nerde o olu arabalar bilmen hic denk gelmedi daha

benim mazda 323 satılmıyor ama canını yediğim
  • lpg ile sorunları olabiliyor diye biliyorum ..
  • Ben de 2006 Mazda 3 düşünüyordum. Bugün sahibinden de bulduğum bir ilanın sahibiyle konuştum. Motoru lpg uyumlu olmadığı için bir sürü sorun çıkarmış en son motor değişimine kadsr gitmiş. Lpg düşünüyorsanız iyi araştırın derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.