Şimdi Ara

MAX 30 BİN YTL ARAC TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar maksimum 30 bin ytl lik bütcem ile bir arac almayı düsünmüyorum ikinci el alacagım sizce hangisini hangi modeli alayım benzinli düsünüyorum aklımda sadece golf var acaba iyi bir secimmi yoksa baska modelmi düsüneyim ?

• bu rakama çok geniş bir yelpazede ve her sınıfta araç bulabilirsiniz. golf güzel bir araç ama bir üst segmentten vectra`da olabilir.
  • acaba 2003 2004 model benzinli bir passat alıp lpg sistemi taksam nasıl olur ?
  • eğer lpg taktırmayı düşünüyosan tabiiki passat olur.golfte gayet iyi bir araçtır ama bence passat tercihi daha doğru olur.çünkü golfun yeni kasasını alacaksın ya 102 bg lik motoru ya da 115 bg lik fsi motoru alacaksın. 102 bg lik motor bence zayıf kalabilir, fsi motorlar için ise bir sürü söylenti dolaşıyor.passatın ise 150 bg lik turbo motoru fazlasıyla tatmin eder seni. lpg montajı için forumda oldukça bilgi var iyi araştırıp güvenilir bir servise gidersen hiç bir sorun yaşamadan ve yakıt sarfiyatını düşümeden kullanabilirsin arabanı.

şimdiden hayırlı olsun.
  • Ben olsam 2006 model 1.6 FSİ Midline alırdım bence en mantılı tercih bu olacaktır.
  • 30 binytl ye 2004 audi A3 alınır golften daha iyi bir seçim
  • quote:

Orjinalden alıntı: efsanea_06

30 binytl ye 2004 audi A3 alınır golften daha iyi bir seçim

2004 modellerde 30 ytlye ancak 100 bin km üstü araç bulabilir 30 bin km seviyesindeki araçlar 35 bin ytl civarı.Ki birisi 8 valve birisi 16 valve bunu unutmamak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heLLWeapon -- 9 Ağustos 2007; 19:40:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mazda 3 lere de bir bak. hoşuna gidebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bekir__

mazda 3 lere de bir bak. hoşuna gidebilir.

O aracı sonradan satamaz bana göre zarar eder o yüzden mazdaya fazla yanaşmamasında fayda var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

quote:

O aracı sonradan satamaz bana göre zarar eder o yüzden mazdaya fazla yanaşmamasında fayda var.

Aracı satmak için alanlar , araba ruhunu katlediyor bence . Size beyaz bi reno yakışır .
  • quote:

Aracı satmak için alanlar , araba ruhunu katlediyor bence . Size beyaz bi reno yakışır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azaz06 -- 15 Ağustos 2007; 1:12:48 >
  • benim bütçem 26-28 000 ytl civarı ben yeni astra düşünüyorum..mantıklımı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: northfromhere

quote:

quote:

Parayı kolay kazanıyorsun herhalde ki araçta ruh arıyorsun sizi ne diyebilirim ki

• ACCENT ERA OLABİLİR
  • Para kolay kazanılmadığından dolayı araçta ruh arayacaksın.Sadece satışı kolay olsun,yok ayağımı yerden kessin diye düşüncelerle araba alıyorsanız,zaten o kadar para bayılmanıza hiç gerek yok.
    quote:

quote:

quote:

quote:

Parayı kolay kazanıyorsun herhalde ki araçta ruh arıyorsun sizi ne diyebilirim ki

• Araca 30 bin lira verip de 3 kuruşun hesabını yapıyorsanız, Allah onu da elinizden alır.
    Bu fiyatlarda hiçbir aracın 2. elleri arasında büyük fark yoktur. Çünkü Türkiyede en çok araç satılan segmentlere denk gelen bir fiyattır.
  • Birsürü şey bulabilirsin.Mesela mercedes s320 27.5 milyara bile var.Biraz araştırırsan bulabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahas

Para kolay kazanılmadığından dolayı araçta ruh arayacaksın.Sadece satışı kolay olsun,yok ayağımı yerden kessin diye düşüncelerle araba alıyorsanız,zaten o kadar para bayılmanıza hiç gerek yok.
    quote:

quote:

quote:

quote:

Para kolay kazanılmıyorsa nasıl oluyorda zarar edeceğin bir araba alıyorsun hocam bir söylediğinin diğeri ile alakası yok bana göre

• quote:

Orjinalden alıntı: frk96

Birsürü şey bulabilirsin.Mesela mercedes s320 27.5 milyara bile var.Biraz araştırırsan bulabilirsin.

Hocam ortağıma aldık 3.2 motor otomatik 700-800 ykr yakıyor cimri kullanımda 35 YTL lik benzin Çağlayandan Ümraniyeye gelene kadar bitti.

Konuya gelince gerçekten baya seçenek var ama s320 düşünme ortağım aldı garajda yatıyor

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4428694 Leon Stylance

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4391525 Leon Stylance

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4287594 Sport Limited

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4492524 Sport Limited

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih* -- 15 Ağustos 2007; 22:05:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: günaltı

Arkadaslar maksimum 30 bin ytl lik bütcem ile bir arac almayı düsünmüyorum ikinci el alacagım sizce hangisini hangi modeli alayım benzinli düsünüyorum aklımda sadece golf var acaba iyi bir secimmi yoksa baska modelmi düsüneyim ?

ya kardeş bu fiyata 0 km clio alırsın saglam pazarlık ile megan bile alınır yada fiat linea getz yani bırak ikinci eli al 0 km 10 yıl kullan bu benim gfikrim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.