Şimdi Ara

Max 35'bin tllik Genç arabası tavsiyesi edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar başlıkta dediğim gibi max 35 bin liraya kadar önerilerinizi bekliyorum yaşım 19 ilk arabam olucak. Yakıt konusu okadar önemli değil şahin doğan kadar yaksa yeter ama az yaksa fena olmaz :) beni sanayiyle fazla uğraştırmıycak bi araç arıyorum. 18-35 bin tl arası

Aşağıdaki ilanlar nasıl inceleyip cevaplarsanız sevinirim :) NOT:tek kapı araçlar olmaz :)

1.1 siyaha göre ucuz

2.2 offf işte en çok hoşuma giden 1.4 tsı 140 bg ama midline donanım comportline dan fazla farkı varmı acaba

3.3 bunun hakkında hiç bişey bilmiyorum

4.4bunu atmıycaktım ama tipi hoşuma gitti

5.5 buda pahalı gibi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyper skyline -- 23 Ocak 2015; 15:40:56 >

• Öncelikle belirttiğin ilanlardaki gibi oynanmış araçlardan uzak dur, bu tarz araçlar genelde hor kullanılmış olur. Dışı seni içi sahibini yakar.

1.4 tsi golf veya leon performans olarak tatmin eder, atmosferik olarakta 1.6 ti-vct focus öneririm.
  • nerde pert araba var onu bulmuşsun kardeş
  • al bi bravo bak keyfine
  • tebrik ederim nerede bi patates araç varsa hepsini bulmuşsun
  • Lancer al hemşerim ama koyduğun ilanlar temiz değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uğraşma bunlarla Bravolara bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 liraya araba tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    20 bin tlye araba tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Leon , a3 gibi olabilir.
  • Opel corsa da olabilir.
  • Kesinlikle Fiat Bravolara bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar :)
    şimdi eskişehirde aradığım şartlarda bravo listesi yaptım bide bunları incelerseniz çok sevinirim :)

1

2

3

• bu işini görür
     Max 35'bin tllik Genç arabası tavsiyesi edermisiniz?
  • Genç olduğun için seni etkileyen öncelikli unsur muhakkak araçların görünüşüdür.Ancak şu yukarıda verdiğin araçların hiç bir tanesi senin için uygun değil.Bu araçlar zaten sınırlarını zorlamış hor kullanılmış yıpranmış ve muhakkak sahiblerine artık sorun çıkarmaya başladıklarından daha fazla değer kaybetmeden satılmaya çalışılan araçlar.Bunlarla ne az yakabilirsin nede sanayiden uzak kalabilirsin.

Sana tavsiyem eğer o bahsettiğin para cebinde ise maksimum o paranın yarısı değerinde oynanmamış düzgün bir araç bul sonra zamanla ufak ufak dokunuşlarla çokta apaçiye kaçmadan güzelce aracınla oyna böylece hem temiz bir araca sahip olur,hem bu konuda deneyim kazanır,hemde kendine zevkli bir uğraş bulursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.