Şimdi Ara

Max 37bin dizel+otomatik(yari-otomatik) 2.el tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dizel ve otomatik (yari otomatik sansiman da olabilir), maksimum 37 bin tl verebilecegim arac tavsiyesi olan var mi ?
    senede maksimum 15 bin km yol yaparim diye tahmin ediyorum.

Tavsiyeleriniz icin simdiden cok tesekkurler.

• Toyota Auris.
  • Bravo 1.6 multijet 120 hp 300 tork sport style cam tavan olursa da tadından yenmez
  • Peugeot 308 1.6 hdi auto6r

auris hem motor hem de şanzıman olarak iyi değil .
  • tesekkurler.

auris`leri ben de dusundum ama otomatik sanziman problemini iyice bir arastirmam lazim.

2011 astra essentia serileri hakkinda bilgisi olan var mi ?
  • peugeot 308, 2011 model comfort pack`ler icin 38-39 bin araliginda istiyorlar. 60-70 bin km`de bu fiyati eder mi emin olamadim.
  • focus dizel otomatik 2006 2007
    linea
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaris 1.3 benzinli (2011 model) seriler yakit tuketimi nasildir, bilgisi olan var mi ?
  • Astra 1.3 cdti yarı otomatiklere bakın derim. Elegance veya cosmo paketlileri baya doludur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye yarı otomatik ?

Eğer illaki tek kavramalı yarı otomatik alacaksanız, yokuş kalkış desteği olan ve nispeten vites geçişlerinde emsallerinden daha az yığılan bir model seçiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yari otomatik easytronic denilen sanzimanlar degil mi ? biraz sorunlu olduklarini duymustum. 2011 1.3 cdti essentia paketini bu yuzden almaktan vazgecmistim.
  • Yaklaşık 100k kullandım o şanzımanı. 1-2 geçişi biraz hissedilir onun dışında standart bir kullanıcı için kötü değildir. Bütün tek kavrama robotizelerde aynı "sorun" mevcut. Tabii ki bir tam otomatik veya çift kavrama performansı beklememeli gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorundan kastim sanziman`in masraf cikarmasi. sizin dediginiz haliyle kucuk bir sikinti kabul edilebilir benim icin.
  • fahrenhayt F kullanıcısına yanıt
    O Zaman 2010-2011 temiz bir Astra öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 37.500 tl`ye 2011 model 1.3 cdti tiptronik vites, essentia serisi bulmustum. 78bin km idi, bu parayi etmez diye birakmistim. sizce eder mi bu civarda ?
  • fahrenhayt F kullanıcısına yanıt
    Normal şartlarda etmez diye düşünüyorum ancak sıfır fiyatları uçunca 2. el fiyatları da fırladı. Piyasa ne yazık ki çok kötü. Biraz daha düşük kilometreli bulursanız (50k civarı) bence değer o paraya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet maalesef boyle bir fiyat sanssizligi da var bu donem de (hem yaz oncesi olmasi da), biraz daha beklemek gerekecek sanirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.