Şimdi Ara

Max 52.000 TL C Segmenti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba , otomatik vites , az yakan c segmenti araçlarla ne tavsiye edersiniz ? Genellikle hafta sonlari şehir içinde ve izin günlerinde Doğu Karadeniz bölge civarina araç kullanabileceğim araçlar...
    Not : istanbul'da ikamet ediyorum
    Şimdiden teşekkürler..

• EPICA kullanıcısına yanıt
    Exclusive paket gereksiz bence bu araçta.Comfort plus yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

Exclusive paket gereksiz bence bu araçta.Comfort plus yeterli
    Opel astra 1.3 sport veya active plus alınabilir
  • Otomatik isterseniz DSG den sasmayin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proxima35

Otomatik isterseniz DSG den sasmayin.

• quote:

otomatik istiyorsanız dsg'den koşarak uzaklaşın demek istediniz sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

otomatik istiyorsanız dsg'den koşarak uzaklaşın demek istediniz sanırım

Alıntıları Göster
    Dediğiniz gibi comfort plus da yeterli, ama ben bu Exclusive'in jantlarına hastayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 2 Mart 2014; 18:31:39 >

• Tabiki tek secenek var. Dizeli bosver. Fabrika cikisli lpgli beyaz honda civic elegans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 2 Mart 2014; 18:36:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Dediğiniz gibi comfort plus da yeterli, ama ben bu Exclusive'in jantlarına hastayım
    Başınıza bela alıp sinir hastası olmak istiyorsanız DSG ' den şaşmanızı önermem açıkçası. Bu konuda en iddialısıdır başka bulamazsınız piyasada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

Başınıza bela alıp sinir hastası olmak istiyorsanız DSG ' den şaşmanızı önermem açıkçası. Bu konuda en iddialısıdır başka bulamazsınız piyasada.

Alıntıları Göster
    güzel öneriler gelmiş teşekkürler. DSG şansumanından uzak durmak lazım WW . Mazda3 düşünmüştüm ama satmak istediğimde elde kalınıcak araba görünüyor malesef . Kia ceed nasıldır ? J
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugarcar

güzel öneriler gelmiş teşekkürler. DSG şansumanından uzak durmak lazım WW . Mazda3 düşünmüştüm ama satmak istediğimde elde kalınıcak araba görünüyor malesef . Kia ceed nasıldır ? J

Alıntıları Göster
    i30 ve Ceed dizel otomatikler diğerlerine göre daha fazla yakıyor.

PSA dizel + yarı otomatik şanzıman yakıt olarak oldukça iyidir. Bu nedenle de C4 önermiştim zaten

• quote:

PSA dizel + yarı otomatik şanzıman yakıt olarak oldukça iyidir. Bu nedenle de C4 önermiştim zaten

Elde kalınmayacak araba görünüyor güzel öneri için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugarcar

quote:

Elde kalınmayacak araba görünüyor güzel öneri için teşekkürler

Alıntıları Göster
    arkadaslar su dsg sorunlu muabbeti heryerde var gerçekten can sıkıcı olaylar. peki dizel otomatik önerileriniz nelerdir. max 65000 tl

• DSG nin aşırı problemli olduğunu düşünmüyorum. Bizim şirkette jetta vardı ve hiç problem çıkarmadı. Istanbulda yazın yoğun trafikte sıcaklık uyarısı veriyormuş. Ben istanbulda yaşamıyorum. Citroen C5 var şu an şirkette jetta dan sonra geldi otomatiği insanı kanser eder. Sollamaya çıktığınızda salavat getirirsiniz. DSG illa ki problem çıkarmıştır. Sonuçta piyasadaki dizel otomatiklerin (Mercedes ve BMW dışında) %80i DSG şanzuman. Sayı ve arıza oranını göz önüne alırsak bence diğer markalardan daha az sorunlu çıkacağını görürüz. Renault un edc si de iyi diye duydum kullananlardan ama kullanmadım açıkçası
  • quote:

DSG nin aşırı problemli olduğunu düşünmüyorum. Bizim şirkette jetta vardı ve hiç problem çıkarmadı. Istanbulda yazın yoğun trafikte sıcaklık uyarısı veriyormuş. Ben istanbulda yaşamıyorum. Citroen C5 var şu an şirkette jetta dan sonra geldi otomatiği insanı kanser eder. Sollamaya çıktığınızda salavat getirirsiniz. DSG illa ki problem çıkarmıştır. Sonuçta piyasadaki dizel otomatiklerin (Mercedes ve BMW dışında) %80i DSG şanzuman. Sayı ve arıza oranını göz önüne alırsak bence diğer markalardan daha az sorunlu çıkacağını görürüz. Renault un edc si de iyi diye duydum kullananlardan ama kullanmadım açıkçası

salavat getirene kadar direksiyonun yanında - yazan bir kulakçık var onu çekiverseniz.
  • quote:

Hocam ne yaptın bombayı kurup kaçmışsın
    Dsg bide sorunsuz olsa çok iyide işte.
  • quote:

niye sen şaşkın mısın
  • quote:

• C4.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.