Bildirim
Max 52.000 TL C Segmenti
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
C4 HDI Exclusive donanım alabilirsiniz:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-cok-temiz-kazasiz-boyasiz-navigasyon-plus-kornokta-uyari-sistemi-154052789/detay -
Exclusive paket gereksiz bence bu araçta.Comfort plus yeterli -
Opel astra 1.3 sport veya active plus alınabilirquote:
Orijinalden alıntı: Demage
Exclusive paket gereksiz bence bu araçta.Comfort plus yeterli -
Otomatik isterseniz DSG den sasmayin. -
quote:
Orijinalden alıntı: proxima35
Otomatik isterseniz DSG den sasmayin.
-
quote:
otomatik istiyorsanız dsg'den koşarak uzaklaşın demek istediniz sanırım -
Dediğiniz gibi comfort plus da yeterli, ama ben bu Exclusive'in jantlarına hastayımquote:
Orijinalden alıntı: amadeus99quote:
otomatik istiyorsanız dsg'den koşarak uzaklaşın demek istediniz sanırım
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 2 Mart 2014; 18:31:39 >
-
Tabiki tek secenek var. Dizeli bosver. Fabrika cikisli lpgli beyaz honda civic elegans
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 2 Mart 2014; 18:36:24 > -
Başınıza bela alıp sinir hastası olmak istiyorsanız DSG ' den şaşmanızı önermem açıkçası. Bu konuda en iddialısıdır başka bulamazsınız piyasada.quote:
Orijinalden alıntı: EPICA
Dediğiniz gibi comfort plus da yeterli, ama ben bu Exclusive'in jantlarına hastayım -
güzel öneriler gelmiş teşekkürler. DSG şansumanından uzak durmak lazım WW . Mazda3 düşünmüştüm ama satmak istediğimde elde kalınıcak araba görünüyor malesef . Kia ceed nasıldır ? Jquote:
Orijinalden alıntı: bgs0
Başınıza bela alıp sinir hastası olmak istiyorsanız DSG ' den şaşmanızı önermem açıkçası. Bu konuda en iddialısıdır başka bulamazsınız piyasada.
Alıntıları Göster -
i30 ve Ceed dizel otomatikler diğerlerine göre daha fazla yakıyor.quote:
Orijinalden alıntı: sugarcar
güzel öneriler gelmiş teşekkürler. DSG şansumanından uzak durmak lazım WW . Mazda3 düşünmüştüm ama satmak istediğimde elde kalınıcak araba görünüyor malesef . Kia ceed nasıldır ? J
Alıntıları Göster
PSA dizel + yarı otomatik şanzıman yakıt olarak oldukça iyidir. Bu nedenle de C4 önermiştim zaten
-
quote:
i30 ve Ceed dizel otomatikler diğerlerine göre daha fazla yakıyor.
PSA dizel + yarı otomatik şanzıman yakıt olarak oldukça iyidir. Bu nedenle de C4 önermiştim zaten
Elde kalınmayacak araba görünüyor güzel öneri için teşekkürler -
arkadaslar su dsg sorunlu muabbeti heryerde var gerçekten can sıkıcı olaylar. peki dizel otomatik önerileriniz nelerdir. max 65000 tlquote:
Orijinalden alıntı: sugarcarquote:
i30 ve Ceed dizel otomatikler diğerlerine göre daha fazla yakıyor.
Elde kalınmayacak araba görünüyor güzel öneri için teşekkürler
Alıntıları Göster
-
DSG nin aşırı problemli olduğunu düşünmüyorum. Bizim şirkette jetta vardı ve hiç problem çıkarmadı. Istanbulda yazın yoğun trafikte sıcaklık uyarısı veriyormuş. Ben istanbulda yaşamıyorum. Citroen C5 var şu an şirkette jetta dan sonra geldi otomatiği insanı kanser eder. Sollamaya çıktığınızda salavat getirirsiniz. DSG illa ki problem çıkarmıştır. Sonuçta piyasadaki dizel otomatiklerin (Mercedes ve BMW dışında) %80i DSG şanzuman. Sayı ve arıza oranını göz önüne alırsak bence diğer markalardan daha az sorunlu çıkacağını görürüz. Renault un edc si de iyi diye duydum kullananlardan ama kullanmadım açıkçası -
quote:
DSG nin aşırı problemli olduğunu düşünmüyorum. Bizim şirkette jetta vardı ve hiç problem çıkarmadı. Istanbulda yazın yoğun trafikte sıcaklık uyarısı veriyormuş. Ben istanbulda yaşamıyorum. Citroen C5 var şu an şirkette jetta dan sonra geldi otomatiği insanı kanser eder. Sollamaya çıktığınızda salavat getirirsiniz. DSG illa ki problem çıkarmıştır. Sonuçta piyasadaki dizel otomatiklerin (Mercedes ve BMW dışında) %80i DSG şanzuman. Sayı ve arıza oranını göz önüne alırsak bence diğer markalardan daha az sorunlu çıkacağını görürüz. Renault un edc si de iyi diye duydum kullananlardan ama kullanmadım açıkçası
salavat getirene kadar direksiyonun yanında - yazan bir kulakçık var onu çekiverseniz. -
quote:
Hocam ne yaptın bombayı kurup kaçmışsın
Dsg bide sorunsuz olsa çok iyide işte. -
quote:
niye sen şaşkın mısın -
quote:
-
C4.
Benzer içerikler
- sağdan gelen araç bana çarptı
- aküyü değiştirdim start stop çalışmıyor
- p0420 arıza kodu
- 82h lastik ne demek
- kontrolsüz kavşak kazalarında kusur
- yeni audi a6
- yeni 5008
- renault clio 2022 fiyat listesi
- mustang mach-e fiyat
- kia ev9 menzil
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X