Merhabalar, yakın tarihte Kia Stonic 1.4mpi 2022 aracımı nakit ihtiyacı sebebiyle sattım. Şimdi tekrardan bir araç arayisi içerisindeyim. Otomatik vites maksimum 1 milyon TL olacak şekilde, beni sanayiye götürmeyen bir araç arayışındayım. Belirli araştırmalar neticesinde psa 1.2t motorlardan uzak durmam gerektiğine, 1.0 x-tronic Clio içinde benzer sitemlere rastladım. Elinizde 1 milyon TL olsa hangi araca veya araçlara yönelirdiniz. Hyundai i20 1.4mpi dolu paket şu an için aklımda var, öyle uçayım kaçayım isteğim yok. Genelde uzun yol 3-4 saatlik mesafelerde kullanıyorum. Sıfır aracımla 2,5 yılda 25.000 km yapmıştım, oradan hesap edebilirsiniz kullanım durumumu. Hyundai 1.4mpi Kia Stonic 1.4 Mpi Kia Rio 1.4 Mpi Kesinlikle atmosferik motor olsun gibi bir isteğim yok, bu listeden öyle anlaşılmasın. Sadece araştırmalar sonucu bulduklarım bunlar. Önerilerinizi bekliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Max 950k-1m Otomatik Araç Önerisi

-
-
I20 dolu paket bulabiliyorsan, 2023 sonrası makyajlı kasa çok güzel olur, arac da güvenlik çok iyi, gsr 2, 6 hava yastığı vs donanıma fena değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
23 kasa bu fiyatlara biraz zorda makyajsız 21 22 bulabiliriz gibi.
Clio, rio, i20 bunlara bakıp duruyorum 🤷🏼♂️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
psa nın 1.2tleri ıslak triger yüzünden mi çekiniyorsunuz. gördüğüm kadarıyla 40-50 binde ufak bakımla gerekirse triger değişimiyle halloluyor gibi. o kmlere de uzun sürede çıkarsınız sanırım. 50 bin altında veya üstünde ise bakımı yapılmış 1.2t ler de olabilir.
ama ben de olsam i20 alırdım. 1.0t alırdım. kredi durumunuz varsa biraz da bayi pazarlığıyla sıfır i20 bile alınabilir style.
-
Ben de nasipse Mayıs ayında almayı planlıyorum. Skala var aklımda.
MG ZS 2022 de fena değil ama Doğan holding güven vermiyor bana
Şu video faydalı olur belki:Otomobil Günlüklerimyoutube
1 Milyon TL'ye Alınabilecek Arabalar | 2025 | Otomobil Günlüklerimhttps://www.youtube.com/watch?v=0cps6r_gqRs&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cevap için teşekkürler, trigger olayı yüzünden biraz çekindim. Çoğu yerde 1.2t bulaşmayın denmiş, o sebeple çekincem.
Elimde 650 gibi nakit var, geri kalanı ihtiyaç çekerek tamamlayacağım ya da bayiden bulursam kredi kartına taksitle alacağım.
1m’yi aşmak için 50k daha zorlama anca yapabilirim. i20 veya 1.0 Clio içinde tercihiniz hangisi olurdu acaba ?
Video için teşekkürler, izliyorum şimdi 🙏🏼
Videoyu da izledim, 1.0 i20lerde listeme girdi gibi.
aynı bütçeyle araba arayışındayım, ben muhtemelen vag grubunda kalacağım ama sana kia rio 1.4 mpi prestige otomatik öneririm.
rio'nun en dolusu, sunroof, anahtarsız giriş-çalıştırma, direksiyon-koltuk ısıtma falan var b segment için dehşet dolu bir araba. i20den tasarım olarak da daha iyi.
ya da ibiza 1.0 tsi style dsg alabilirsin.
-
Daha önceden vag grubu kullanmadım, honda,opel,kia araçlarım oldu bu zamana kadar. Vag grubu 1.0'lara mı yöneleceksiniz? Aklınızdaki modeller nedir?
-
ben de ilk vag aracımı 9 ay önce aldım. (2017 eski kasa ibiza 1.0 tsi style dsg)
haftaya aracın satışını vereceğim ama 1.0 motorlar arasında en beğendiğim motor kesinlikle bu oldu ve istemeyerek satıyorum. bendeki 110 hp (polo ve fabialarda 95 hp) versiyonu ve çok seri araç, yalıtım ve iç mekan darlığı hariç hiçbir eksisi yok.
ben 2020+ makyajlı kasa ibiza bulursam alırım sanırım, bütçeyi biraz daha zorlayabilirsem scala arayacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X