Şimdi Ara

max payne tarzı oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar ben uzun zamandır oyun oynamıyorum. Şu aralar boştayım ve zaman geçirmek için güzel oyunlar oynamak istiyorum.

Şimdi hangi oyun hangi kategoriye giriyor bilmiyorum inşallah doğru kategoriye açmışımdır :)

Sevdiğim oyun tarzı ilerlemeli ve delilleri keşfetmeli gibi nasıl anlatıcam bilmiyorum işte başlıktada yazdım. Bi zamanlar max payne oynamıştım çok hoşuma gitmişti. Max payne tarzı ilerlemeli ve kaliteli bir oyun istiyorum. Uzun zamandan beri oynamadığım için hiçbir oyunu bilmiyorum yoksa sormazdım. Başlıklara falan baktım da oynamadan boşuna indirmeyeyim diye size sorayım dedim. Battlefield'e baktım güzele benziyor ama tarzı max payne gibi değil asker çatışması istemiyorum :)

En son oynadığım oyun Max payne düşünün artık ne kadar cahil kaldığımı oyun konusunda. Max payne bitirdikten beri bilgisayar oyunu cahili kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felipemassa -- 19 Aralık 2011; 23:57:50 >

• Hitman 2: Silent Assassin
    Hitman: Contracts
    Hitman: Blood Money

Bunları sırayla oyna.Bu serinin hastasıyım.İlk oyunu yazmadım.2000 yapımı olduğu için grafikleri tatmin etmeyebilir.
  • Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction belki hoşuna gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction belki hoşuna gider
    Batman arkham asylum...
  • Hitman serisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xvint343

Hitman serisi
    saolun arkadaşlar. Yazdığınız oyunlar bayağı eski mi? Bilgisayarım çok iyi son zamanlarda çıkan bu tarz oyunlar var mı? 2010 ve 2011 seneleri için.

2008'den eski olmasa iyi olur. Aslında eskiliği pek önemli değil grafik açısından yeterlilik olsun yeter yani
  • Batman arkham, hitman serisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX PAYNE KONSOL İNDİRME !!
    17 yıl önce açıldı
    Borderlands tarzı oyun önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morris Moss

Batman arkham, hitman serisi
    Tavsiyem şiddetle Wanted Weapons Of Fate oyunu olacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: burukan

Tavsiyem şiddetle Wanted Weapons Of Fate oyunu olacaktır..

Alıntıları Göster
    Batman Arkham City tam aradığın oyun bence.Hem grafik hem oynanabilirlik açısından seni tatmin edecektir.Bunun dışında Dead space 2'yi önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalgearx24

Batman Arkham City tam aradığın oyun bence.Hem grafik hem oynanabilirlik açısından seni tatmin edecektir.Bunun dışında Dead space 2'yi önerebilirim.

Alıntıları Göster
    Aslinda senin oyunun PS3 de Uncharted Serisi, 3unude bitirmis biri olarak diyorum ki, eglence, bulmaca, klasik de olsa konu super bir oyun. Ama pc oldugu icin Batman dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomvenom

Aslinda senin oyunun PS3 de Uncharted Serisi, 3unude bitirmis biri olarak diyorum ki, eglence, bulmaca, klasik de olsa konu super bir oyun. Ama pc oldugu icin Batman dedim

Alıntıları Göster
    Stranglehold
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Stranglehold

Alıntıları Göster
    arkadaşlar max payne 3 , videolarını falan gördüm. Çok güzel. Bu max payne 3 çıktı mı, yoksa çıkacak mı? Coming yazıyor çünkü :)
  • Batman Arkham Asylum ve Splinter Cell Conviction
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Batman Arkham Asylum ve Splinter Cell Conviction
    "Fahrenheit" güzel bir oyundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felipemassa

arkadaşlar max payne 3 , videolarını falan gördüm. Çok güzel. Bu max payne 3 çıktı mı, yoksa çıkacak mı? Coming yazıyor çünkü :)
    2012'de çıkacak.
  • Sprinter Cell seriisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Walter Hartwell White

Sprinter Cell seriisi
    wanted
    kane lynch dead men
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg_1453

Hitman 2: Silent Assassin

Bunları sırayla oyna.Bu serinin hastasıyım.İlk oyunu yazmadım.2000 yapımı olduğu için grafikleri tatmin etmeyebilir.

en güzelide blood money dimi:D
  • Kimse yazmamış hayret, L.A Noire de istediğin türde bir oyun, kendim indirdim fakat oynamaya zaman bulamadım henüz, kanıt bulma, delilleri toplayıp sorgulama gibi bölümleri varmış, geri kalan kısmı da bir TPS için tatmin edici seviyede görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobilci91

quote:

Orijinalden alıntı: asdfg_1453

Hitman 2: Silent Assassin

en güzelide blood money dimi:D

Ovv o sonu neydi ya.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.