Şimdi Ara

MAZDA 3 DİZEL ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
8.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MAZDA 3 DİZEL, HANGİ MOTORU KULLANIYOR ? SİZCE ALINIR MI NEDEN?

• bu nasıl bir uslup ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay KospiR

bu nasıl bir uslup ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tldn

MAZDA 3 DİZEL, HANGİ MOTORU KULLANIYOR ? SİZCE ALINIR MI NEDEN?

Mazda MZ-CD motorları bu arabada da kullanıyor. 1,6 ve 4000 d/dk da 109 beygirlik güç üretiyor. Alınır mı. Bilmiyorum. Çünkü ben mazda sevmem. Alıcı gözüyle bakmıyorum.

Ayrıntılı bilgi:http://www.mazda-tr.com/showroom/mazda3/specs/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 26 Ocak 2011; 16:18:02 >

• Alınır alınır merak etmeyin, raadolun.
  • Ford ve PSA grubunun kullandığı; (HDI-TDCI) aynı motoru kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Mazda MZ-CD motorları bu arabada da kullanıyor. 1,6 ve 4000 d/dk da 109 beygirlik güç üretiyor. Alınır mı. Bilmiyorum. Çünkü ben mazda sevmem. Alıcı gözüyle bakmıyorum.

115hp

• Aracı beğeniyorsan paran da varsa alınır tabi neden alınmasın...Bence gayet şık araç..
  • ucuz sa alınır. pahalıysa kaçılır
  • kesinlikle alınır diye düşünüyorumama fiyat biraz yüksek 47 bin bos paket fiyatı imp donanımına cıkarmak istersen 55-56 bini buluyot motoru ise 1.6 MZ-CD 115 ph 270 TORK luk bir araç ort. 4.2 lt tüketiyor ve bir civic kadar de seri =)ve onun hiç bir zaman sorun cıkarmıyacagı gün gibi aşikar =)
  • Japonlar dizel konusunda geri kaldi. Gerci sadece turkiye olarak dusunmemek lazim. Dunyada dizel araba kullanimi pek yaygin degil ozellikle japonya ve amerikada neredeyse hic yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Japonlar dizel konusunda geri kaldi. Gerci sadece turkiye olarak dusunmemek lazim. Dunyada dizel araba kullanimi pek yaygin degil ozellikle japonya ve amerikada neredeyse hic yok.

haklısınız rusya da 1 yıl abd de 3 yıl kalmıs bir kişi ile konustugumda rusya ve abd de dizel araç bulma sansınız cok az bir cok yakıt istasyonunda dizel yakıt bile yok diyordu...
  • Yeni C-Max te de kullanılan TDCI motorun 115hp lik versiyonu.

quote:

Orijinalden alıntı: Zoom-Zoom

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

115hp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monomu -- 28 Ocak 2011; 9:04:19 >

• psa-ford motorunu kullanıyor ve başarılı bir motor. mazda iç tasarım, malzeme kalitesi olarak bence çok iyi bir noktada. sadece iç arka kısım biraz dar.
  • benimde düşündüğüm model ancak sadece arka kısmı değil ön kısmıda dar,içine oturdum , benim opel corsa bile daha geniş iç ön kısmı.Ama aile arabası olarak kullanılmayacaksa çok iyi bir araç,ESP,TCS vb. tüm güvenlik donanımları var.Motoruda bildik bir motor.
  • Yolda yürürken arkandan gelen aracın Motor Sesinden Focus TDCİ olduğunu tahmin edip,Kafanı çevirip baktığında aslında insanların aklında sessiz ve konforlu bir araç olaran kalan Mazda 3 ü Traktör versiyonuyla görmek ve hafif bir gülümseme ile bakmak,Paha biçilemez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Japonlar dizel konusunda geri kaldi. Gerci sadece turkiye olarak dusunmemek lazim. Dunyada dizel araba kullanimi pek yaygin degil ozellikle japonya ve amerikada neredeyse hic yok.

Benzinin litresi bizdeki gibi olsa görürüm onları nasıl dizel üretmeye başlıyolar
  • arkadaşlar bu hafta mazda 3 dizel touring almayı düşünüyorum ama test sürüşü yapma imkanım olmadı. benim merak ettiğim arabanın 0-100 ünün nasıl olduğu ve kendi sınıfındaki arabalara göre nasıl kaçıyor??? bide aracı alan arkadaşlar düşürebildikleri en son fiyatı yazarlarsa bende ona göre bi pazarlık yapabilirim. yardımlarınız için sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: takkkatuka

arkadaşlar bu hafta mazda 3 dizel touring almayı düşünüyorum ama test sürüşü yapma imkanım olmadı. benim merak ettiğim arabanın 0-100 ünün nasıl olduğu ve kendi sınıfındaki arabalara göre nasıl kaçıyor??? bide aracı alan arkadaşlar düşürebildikleri en son fiyatı yazarlarsa bende ona göre bi pazarlık yapabilirim. yardımlarınız için sağolun.

0-100'ü 11sn 115hp güç ve 270nm tork ile 1.6 dizel kategorisinde güç anlamında yukarılarda yer alıyor (115hp açısından belkide en yukarıda) 1.6 dizeller genelde 100-105-109hp gibi değerler sunuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.