Şimdi Ara

Mazda 3 mü toyota corolla mı yoksa honda cıvıc mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
11.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar konu başlığında yazdım araclar arasında gidip geliyorum bütçem 26000 TL civarı son zamanlarda toyota almayı düşünüyordum ama mazda kafamı karıştırdı yardımcı olursanız sevinirim

NOT:ADMİNLER LÜTFEN KONUYU SİLMEYİN !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanyildirim

arkadaşlar konu başlığında yazdım araclar arasında gidip geliyorum bütçem 26000 TL civarı son zamanlarda toyota almayı düşünüyordum ama mazda kafamı karıştırdı yardımcı olursanız sevinirim

NOT:ADMİNLER LÜTFEN KONUYU SİLMEYİN !!!

Babamda corolla 1.6 sol vardı sedan.2005 model. 1 lira masraf yapmadan 5 sene bindi. sanayiye ugramadı rutin haricinde.
  • corolla..

fakat 26.000e corolla zor..ya çok eskı model olur ya da fazla km lı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiktuk -- 26 Ağustos 2012; 14:31:58 >
  • hemen hemen aynı arabalar hiçbiri sizi üzmez.Bence hangisinin temizini ve donanımlısını bulursanız onu alın.Tabi hepsi de makyaj yedi.Makyajlı olanlara bakın kesinlikle.İçlerinde en performanslısı hondadır ama gözle görülecek farklılıklar da yoktur. Hepsi de hemen hemen aynı yakar. Mazdanın sürüş zevki daha iyidir. Corolla daha konforludur.Malzeme kalitesi ve işçiliği daha iyidir. Karar sizin.
  • arkadaşlar gerçekten görüşleriniz benim için önemli . Ehliyetimi yeni aldım vites ve yakıt olarak hangi araçı almamı tavsiye edersiniz

• mazda içlerinde en sağlamıdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibekir

mazda içlerinde en sağlamıdır...

karşılaştırdığım diğer araçlardan yedek parca olarak pahalımıdı motor performansı olarakbilginiz var mı ?
  • yardım edebilecek kimse yok mu ?
  • 2006 model ve 2010 model mazda 3 sahibi olarak , orta segmentteki rüm araçlara sahip olmuş ve diğer iki aracıda uzun süre kullanmış biri olarak önerim sizde Mazda3 olur.

Öncelikleriniz, donanım, başarılı yol tutuş, frenaj, aracın görüntüsü ve karizması ile hiç düşünmeden Mazda3 alın. Asla parça bozmaz, yolda bırakmaz, 2006 model aracımız 120,000 km.de ve hala sıfır kondisyonda , tıkırtı , pıtırtı, yorgunluk belirtisi hiç yok.

Diğer iki aracın tek + avantajı ikinci elde daha hızlıa satabilirsiniz.

Mazda3 doğru seçim olur....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alibekir

mazda içlerinde en sağlamıdır...

karşılaştırdığım diğer araçlardan yedek parca olarak pahalımıdı motor performansı olarakbilginiz var mı ?

Kaza haricinde 3 araçta da yedek parça ihtiyacınız olmaz, sorun çıkarmayan sağlam araçlar bunlar.

Mazda3 düşünürseniz mutlaka dynamic modelini alın, 100,000 km'de ağır bakımı var yaklaşık 1,500 TL tutar serviste bunuda göz önünde bulundurun.

Kıyasladığınız diğer araçlarda, mazda3 deki donanımı ve sürüş keyfini yakalama şansınız olmaz..
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2005-mazda-3-1-6-dynamic-sirali-sistem-lpg-masrafsiz-97388256/detay

bu araçın sahibiyle konuştum sağ da 3 parca boya var dedi 130000 km de 100000 bakımı yapılmıştır ama 130 u bilmiyorum ama galerici bir arkadaş teknik servis ve yedek parça yüzünden yaklaşma dedi honda ve toyota arasında cok fazla fark var mıdır birde linkteki araçla ilgili görüşlerinizi iletirseniz sevinirim
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2005-mazda-3-1-6-dynamic-sirali-sistem-lpg-masrafsiz-97388256/detay

bu araçın sahibiyle konuştum sağ da 3 parca boya var dedi 130000 km de 100000 bakımı yapılmıştır ama 130 u bilmiyorum ama galerici bir arkadaş teknik servis ve yedek parça yüzünden yaklaşma dedi honda ve toyota arasında cok fazla fark var mıdır birde linkteki araçla ilgili görüşlerinizi iletirseniz sevinirim

Galerici arkadaş halt etmiş , 6 yıldır kullandığımız araç hiçbir sıkıntı yaşatmaz.
    Keyifle binmek için araç alacaksan Mazda3, sürüş dinamikleri diğer 2 araçtan çok daha üstün. 100,000 km üzeri araçlara çok bakma, mümkün olduğu kadar düşük km almaya çalış. Satarken yüksek km. olan her araç sıkıntı yaşatır.

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter26

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2005-mazda-3-1-6-dynamic-sirali-sistem-lpg-masrafsiz-97388256/detay

Galerici arkadaş halt etmiş , 6 yıldır kullandığımız araç hiçbir sıkıntı yaşatmaz.
    Keyifle binmek için araç alacaksan Mazda3, sürüş dinamikleri diğer 2 araçtan çok daha üstün. 100,000 km üzeri araçlara çok bakma, mümkün olduğu kadar düşük km almaya çalış. Satarken yüksek km. olan her araç sıkıntı yaşatır.

gönül isterki düşük km li alıyım ama maddi durumlardan dolayı 100000 üstünede bakıyorum malesef

• Bende honda civic var memnunum tavsiye ederim
  • ''ille de japon olsun,ister çamurdan olsun ! '' diyosun!
  • mazda çok kaliteli ve sorunsuz araçlar üretiyor toyota ve honda da öyle ama liste başı mazdadır. ben corolla kullanıcısı olarak sıralamayı takmayın derim. Hiçbiri sizi üzmez ama mazda biraz zor satılır okadar.
  • Mazda ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hunter26

quote:

gönül isterki düşük km li alıyım ama maddi durumlardan dolayı 100000 üstünede bakıyorum malesef

2010 Mazda3 kullanıyorum sıfır aldım 40.000 km de şu ana kada sıfır sorun, kardeşimde 2006 Mazda3 var sıfır aldık şu an 120.000 km'de periyodik bakım haricinde servise hiç gitmedi araç. Alacağın arabanın km'si 100.000 civarında olması sana sorun yaşatmaz, ancak satarken zorlanırdın. Bu durumda alırken mümkün oloduğu kadar sıkı pazarlık yap.
    İlandaki aracın donanımı şu an satılan çoğu sıfır araçtan üstündür, tek eksik yağmur ve far sensörü , işlevsel olarak ihtiyaç duymayacağın özellikler.
    Mazda3 kullanmak ayrıcalıktır.

• Bu arada Lpg'li araç alacaksan mutlaka subapları kontrol ettir, Mazda3 ve yeni nesil motorlarda subap yakma hikayesi var sanırım.
    Subap kontrolü çok basit bir işlem , ekspertiz yaptırırken ustan kontrol etsin.

Kardeşimin 2006 model Mazda3'ü bence kasa hala çok güncel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Def-Tech -- 27 Ağustos 2012; 22:52:03 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.