Şimdi Ara

Mazda 3'ü satıp,Yeni Astra Almak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başlıktada belirttiğim üzere 2011 model benzinli otm.90.yıl özel serisini Mazda 3 satıp,yerine Yeni Astra 1.3 dizel Manuel almayı düşünüyorum.
    Aracımdan çok memnunum ama bu yakıt tüketimi beni bayağı bi düşündürüyor.Forum danda takip ettiğim kadarı ile Astralar çok düşük bir
    yakıt tüketimine sahip.Neredeyse yarı yarıya fark var sanki.
    Mazda dan inip Astra ya binmek nasıl olur sizce.Artı ve eksilerini yazabilirseniz çok memnun olurum.Bilhassa kullanıcı arkadaşlar.
    Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

• ikinci eli iyidir astranın.
    yeni kasanın içi mükemmel.servis ağı geniş.
    yol kaniliyeti cok iyi.daha neolsun..
    bence süper bir fikir.
  • yakıt seni düşündürüyorsa lpg bağlatabilirsin mazda çok güzel bir araç iyi düşünmek lazım.gerçi astrada çok güzel fakat sınıf atlamadıkça ve model yükseltmedikçe lpg de aynı çözümü dunduğu için bir süre daha mazdaya bin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: canmert2005

yakıt seni düşündürüyorsa lpg bağlatabilirsin mazda çok güzel bir araç iyi düşünmek lazım.gerçi astrada çok güzel fakat sınıf atlamadıkça ve model yükseltmedikçe lpg de aynı çözümü dunduğu için bir süre daha mazdaya bin derim
    opel bayisie gidersen insignia 1.4 t yi incele mazdadan az yakıyor fiyat farkı sana kar sağlamasada sınıf atlıyorsun derim
  • quote:

yakıt seni düşündürüyorsa lpg bağlatabilirsin mazda çok güzel bir araç iyi düşünmek lazım.gerçi astrada çok güzel fakat sınıf atlamadıkça ve model yükseltmedikçe lpg de aynı çözümü dunduğu için bir süre daha mazdaya bin derim

Lpg ye karşı oldum olası bir soğukluk var bende.O bakımdan hiç düşünmüyorum lpg işini.
  • quote:

opel bayisie gidersen insignia 1.4 t yi incele mazdadan az yakıyor fiyat farkı sana kar sağlamasada sınıf atlıyorsun derim

Aslında onuda düşünmüyor değilim ama yakıt konuları hemen hemen aynı çokta az yaktığı söylenemez doğrusu.Ama sınıf atlama bakımından katılıyorum size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.oglu

quote:

Aslında onuda düşünmüyor değilim ama yakıt konuları hemen hemen aynı çokta az yaktığı söylenemez doğrusu.Ama sınıf atlama bakımından katılıyorum size.

Alıntıları Göster
    2011 araç aldığından çok zarar edeceksin. LPG işinin soğuk yaklaşılacak bir yönü yok; yüzbinlerce insan hata yapıyor olamaz... Hem zararın büyük olacak, hem daha ruhsuz bir araç alacaksın, hem de vergi vb tekrar ödeyip zarar edeceksin... Kesinlikle o Mazda 3'e LPG uygulatıp kullanmaya devam etmelisin. Daha az yakan ama, daha az kaçan, daha ruhsuz ve daha sıradan bir aracın olacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

2011 araç aldığından çok zarar edeceksin. LPG işinin soğuk yaklaşılacak bir yönü yok; yüzbinlerce insan hata yapıyor olamaz... Hem zararın büyük olacak, hem daha ruhsuz bir araç alacaksın, hem de vergi vb tekrar ödeyip zarar edeceksin... Kesinlikle o Mazda 3'e LPG uygulatıp kullanmaya devam etmelisin. Daha az yakan ama, daha az kaçan, daha ruhsuz ve daha sıradan bir aracın olacak...

Alıntıları Göster
    mazda ile görüşün muahkak yurtdılında bir kaç ülkeye fabrikasyon lpg li satıyorlardır. hangi markanın hangi model lpg kitini takıyorlar ise trde o marka ve model lpg kitini bulun taktırın.

misal vw grubu landirenzonun lpg kitini fabrikasyon olarak bazı ülkelere satış yapıyor ve gerçekten benzin ile aynı performansı veriyor. dacia da aynı şekilde fabrikasyon lpg kiti satışı yapıyor.

mazda ile görüşüp hangi lpg kitini önerdiklerini öğrenin bende zamanında lpg ye karşıydım lpg li araçlar kullandıkça ekoomin farkına vardım. ve performanstan ödün vermiyen bir gelişim oldu artık lpg.

• mantiksiz.
  • kesinlikle lpg taktırın ben 10 yılı geckindir lpg li araç kullanıyorum ,memnun kalırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.oglu

quote:

Alıntıları Göster
    Sınıf atlamadığın sürece ve yılda 30000km yapmıyorsan BENCE yapacağın değişiklik çok gereksiz olur, mantıklı düşün, bu geçiş sana ne yarar sağlayacak?

-aracın zaten güncel, tasarımlı, tasarım göreceli ama mazda 3 daha güzel, şase güncel teknolojilere uygun üretilmiş
    - teknolojimi? öyle üstün bir farkmı var? yok
    - sınıf farkımı? oda hayır
    - sağlamlık dayanıklılık mazda biraz daha önde
    - donanımmı? sende olmayı astrada olan ne var? esp mi? sunroofmu? navigasyonmu?
    - motor şanzıman performans şuan tercih sebebi olabilir mazda bu konuda geride,
    - yakıt bu tamamen sana kalıyor bence dizel kullanan bir kişi yılda en az 25,30 altına düşmemeli. bende dizel araç kullanıyorum yılda 25000 km yapıyorum ama bundan sonraki aracım farklı bir durum olmazsa benzinli olacak bunun için çok neden sayabilirim
    - marka imajımı rahatsız ediyor sizi ? bence otomobil piyasasında orta düzey markalarda belirli bir felsefe ve kültüre sahip olan 2 marka var bunların biri alfa romeo biri mazda

artıları eksileri yazın öyle karar verin ben yol göstermek için size bunları yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay KospiR -- 23 Aralık 2011; 12:05:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay KospiR

Sınıf atlamadığın sürece ve yılda 30000km yapmıyorsan BENCE yapacağın değişiklik çok gereksiz olur, mantıklı düşün, bu geçiş sana ne yarar sağlayacak?

-aracın zaten güncel, tasarımlı, tasarım göreceli ama mazda 3 daha güzel, şase güncel teknolojilere uygun üretilmiş
    - teknolojimi? öyle üstün bir farkmı var? yok
    - sınıf farkımı? oda hayır
    - sağlamlık dayanıklılık mazda biraz daha önde
    - donanımmı? sende olmayı astrada olan ne var? esp mi? sunroofmu? navigasyonmu?
    - motor şanzıman performans şuan tercih sebebi olabilir mazda bu konuda geride,
    - yakıt bu tamamen sana kalıyor bence dizel kullanan bir kişi yılda en az 25,30 altına düşmemeli. bende dizel araç kullanıyorum yılda 25000 km yapıyorum ama bundan sonraki aracım farklı bir durum olmazsa benzinli olacak bunun için çok neden sayabilirim
    - marka imajımı rahatsız ediyor sizi ? bence otomobil piyasasında orta düzey markalarda belirli bir felsefe ve kültüre sahip olan 2 marka var bunların biri alfa romeo biri mazda

artıları eksileri yazın öyle karar verin ben yol göstermek için size bunları yazdım

Alıntıları Göster
    Performans haricinde hiçbir kayıp yaşamazsın

• Yeni kasa mukemmel oldu ic dizaynida cok guzel bence kesinlikle astra alinabilir bir arac fiyat farki zorlamaz diyorsaniz bence cok mantikli bir hareket olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galactiko1992

Yeni kasa mukemmel oldu ic dizaynida cok guzel bence kesinlikle astra alinabilir bir arac fiyat farki zorlamaz diyorsaniz bence cok mantikli bir hareket olur
    bizde 1.6 imperesive mazda ve yeni astra 1.3 ecoflex var net bir sekilde sunu söylüyorum astranın tek artısı ekonomisi ve daha az yol sesi alması geri kalan hersey için mazda,eger daha cok artı bekliyorsanız hayal kırıklıgı yasarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: witchking34

bizde 1.6 imperesive mazda ve yeni astra 1.3 ecoflex var net bir sekilde sunu söylüyorum astranın tek artısı ekonomisi ve daha az yol sesi alması geri kalan hersey için mazda,eger daha cok artı bekliyorsanız hayal kırıklıgı yasarsınız

Alıntıları Göster
    gereksiz hareket olur,mazda 3 gayet iyi bir araç ama d sınıfı alırsanız o zaman başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

gereksiz hareket olur,mazda 3 gayet iyi bir araç ama d sınıfı alırsanız o zaman başka

Alıntıları Göster
    kesinlikle gereksiz olur. Mazda iyi araç. sınıf değiştirmedikten sonra bi anlamı yok. Mazda opele göre iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyhgalib

kesinlikle gereksiz olur. Mazda iyi araç. sınıf değiştirmedikten sonra bi anlamı yok. Mazda opele göre iyidir.

Alıntıları Göster
    selam kesinlikle lpg taktırmalısınız. japon araçları lpg ile uyumludur. ben toyota avensisimde 3 yıldır sorunsuz şekilde kullanıyorum simit depo ile bagaj sorununuzda olmaz saygılar.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Dizel düşünüyorsanız yine mazda 3 dizel bakabilirsiniz aracınızdan memnunsanız. Ne kadar az yakarsa yaksın 95 hplik ağır bir araçtan bahsediyorsunuz. Yok mazdadan memnun değilim diyorsanız bence piyasadaki daha mantıklı dizellere yönelin mazda 3 olmasa bile focus-c4 vs de iyi araçlardır
  • quote:

Alıntıları Göster
    Milyoner değilsen yazık etmiş olursun aynı aracı almak için o kadar zarar edilmez.
    Kaldı ki bence senin aracın daha güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

selam kesinlikle lpg taktırmalısınız. japon araçları lpg ile uyumludur. ben toyota avensisimde 3 yıldır sorunsuz şekilde kullanıyorum simit depo ile bagaj sorununuzda olmaz saygılar.

Alıntıları Göster
    Düb dak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.