Şimdi Ara

Mazda 3 vs. Opel Astra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
7.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @seleman_01 bu konu sana gelsin Tam mazda 3 de karar kılmışken sağolsun dostum astra yı aklıma soktu. Şimdi ikilemdeyim. Mazda 3 1.6 Touring mi yoksa Opel Astra Enjoy 1.4 140 hp mi? Performans, konfor, donanım, 2. el açısından hangisinin daha iyi olduğu hakkında bilgi verir misiniz? Sanırım çoğu kişi astra deyecek ama ben yine de fikrinizi almak istiyorum. Sizde benden bıktınız belki ama lütfen yardımcı olun...

Mazda 3 vs. Opel Astra

Mazda 3 vs. Opel Astra

Mazda 3 vs. Opel Astra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BandoEses -- 23 Mart 2011; 23:31:20 >

• Hocam gerçekten süper bir tercih bence hayallerimdeki araç..

Mazda 3 vs. Opel Astra
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

Hocam gerçekten süper bir tercih bence hayallerimdeki araç..

Mazda 3 vs. Opel Astra

Ee ultrAslan'ların zevki aynı oluyo demek ki

• almak istediğin araba benim eski arabamdı.siyah 1.6 imperessive düz vitesti.ben 40000 tl ye almıştım.6 ay kullanıp sattım.şimdi ise 46000 tl olmuş.bu parayı hak etmiyor.bence bunun yerine yeni c4 veya yeni astra hb 1.4 140 hp düşün.satma nedenlerimden birincisi çok yakıyor.ikincisi satması zor.üçüncüsü içine felaket derecede yol sesi alıyor.dördüncüsü servisler inanılmaz derecede ilgisiz hatta bir kere kavga etmiştim.beşincisi arabayı aldıktan birkaç ay sonra ön göğüsten rahatsız edici seslerin gelmesi ve mazda servisinin buna hala bir çözüm bulamamış olması.bu kadar şeye rağmen hala bu arabayı almayı düşünüyorsan bana hayırlı olsun demekten başka birşey düşmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: seleman_01

almak istediğin araba benim eski arabamdı.siyah 1.6 imperessive düz vitesti.ben 40000 tl ye almıştım.6 ay kullanıp sattım.şimdi ise 46000 tl olmuş.bu parayı hak etmiyor.bence bunun yerine yeni c4 veya yeni astra hb 1.4 140 hp düşün.satma nedenlerimden birincisi çok yakıyor.ikincisi satması zor.üçüncüsü içine felaket derecede yol sesi alıyor.dördüncüsü servisler inanılmaz derecede ilgisiz hatta bir kere kavga etmiştim.beşincisi arabayı aldıktan birkaç ay sonra ön göğüsten rahatsız edici seslerin gelmesi ve mazda servisinin buna hala bir çözüm bulamamış olması.bu kadar şeye rağmen hala bu arabayı almayı düşünüyorsan bana hayırlı olsun demekten başka birşey düşmez

Şimdi kullandığın bir araba var mı?

• quote:

almak istediğin araba benim eski arabamdı.siyah 1.6 imperessive düz vitesti.ben 40000 tl ye almıştım.6 ay kullanıp sattım.şimdi ise 46000 tl olmuş.bu parayı hak etmiyor.bence bunun yerine yeni c4 veya yeni astra hb 1.4 140 hp düşün.satma nedenlerimden birincisi çok yakıyor.ikincisi satması zor.üçüncüsü içine felaket derecede yol sesi alıyor.dördüncüsü servisler inanılmaz derecede ilgisiz hatta bir kere kavga etmiştim.beşincisi arabayı aldıktan birkaç ay sonra ön göğüsten rahatsız edici seslerin gelmesi ve mazda servisinin buna hala bir çözüm bulamamış olması.bu kadar şeye rağmen hala bu arabayı almayı düşünüyorsan bana hayırlı olsun demekten başka birşey düşmez

Küstüm aga sana soktun aklıma astra yı

• Hele şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Hele şükür

Dur bakalım seleman_01 soktu aklıma astrayı yeni maceralara yelken açıcam heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: BandoEses

quote:

Şimdi kullandığın bir araba var mı?

şu anda kullandığım bir araba yok,haziranda almayı düşünüyorum.araba konusunda artık daha temkinli davranıyorum.para kolay kazanılmıyor çünkü

• Mazda 3 iyi tercih benimde hayalimdeki alet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Mazda 3 iyi tercih benimde hayalimdeki alet

mazda 3 dış tasarım ve iç tasarım olarak iyi bir araç olabilir ama türkiyedeki bu marka fanatikliği değişmedik sürece mazda alınmaz.
  • Sedanı yolda çok sağlam duruyor çok..

Ah bide 2. eli olsa..
  • hocam bak bizim ewde su an 2011 astra ile 2010 mazda 3 var sana sunu söyleye bilirim ki mazda yol tutusu fren mesafesi verdigi güven hissi olarak astradan cok daha önde ,astra nın tek artısı daha az yol sesi alıyor içine eger 2 si arasında bir tercihde bir kaç adım mazda önde derim görünüş olarak sorursan 2 side sınıfında bana göre en yakısıklılarındandır...
  • quote:

fekalet derece yakıyor diyorsunuz sakin kullanımda 5.6 lt tüketiyor 130-140 civarında giderken 7.4 lt civarında yakıyor. servisler gerçekten cokta ilgili olduklarının bende düşünmüyorum bu konuda hakısınız yol sesi dogru bir astraya göre fazla alıyor, ama bu aracın gelelim artılarına o zaman birde

bana c sınıfında daha iyi yol tutusu olan ve daha iyi bir fren mesafesi olan bir araba göster ?

yada mazda kadar gösterisi olan bir araba ?

bu araba en ufak sorun cıkardımı sadece benzin koy ve ilerle başka bir sey istemiyor

servisleri oldukca iyi 220 tl tek bakımlar 330 tl cift bakımlar? bence oldukca uygun ?

1.6 105 hp lik motoru ile 115 ve 110 olan neredeyse bütün araçlardan cok daha güçlü

satması zor diyorsunuz biz bugune kadar 3 defa mazda değiştirdik hiç elimizde kaldı gibi bir olay olmadı belki bir toyota opel vw gibi piyasası yok bu kabul...

• Atsuma diye bir arkadaş vardı ne oldu ki ona.
  • quote:

...dördüncüsü servisler inanılmaz derecede ilgisiz hatta bir kere kavga etmiştim...

quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee
    ...servisler gerçekten cokta ilgili olduklarının bende düşünmüyorum bu konuda hakısınız...

Konuyu dağıtmış gibi olacağım kusura bakmayın ..
    Ben de Mazda sahibiyim ve servislerde ilgisizlik yaşamadım,sakıncası olmazsa hangi servise gittiğinizi söyler misiniz merak ettim
  • quote:

quote:

fekalet derece yakıyor diyorsunuz sakin kullanımda 5.6 lt tüketiyor 130-140 civarında giderken 7.4 lt civarında yakıyor. servisler gerçekten cokta ilgili olduklarının bende düşünmüyorum bu konuda hakısınız yol sesi dogru bir astraya göre fazla alıyor, ama bu aracın gelelim artılarına o zaman birde

bana c sınıfında daha iyi yol tutusu olan ve daha iyi bir fren mesafesi olan bir araba göster ?

yada mazda kadar gösterisi olan bir araba ?

bu araba en ufak sorun cıkardımı sadece benzin koy ve ilerle başka bir sey istemiyor

servisleri oldukca iyi 220 tl tek bakımlar 330 tl cift bakımlar? bence oldukca uygun ?

1.6 105 hp lik motoru ile 115 ve 110 olan neredeyse bütün araçlardan cok daha güçlü

satması zor diyorsunuz biz bugune kadar 3 defa mazda değiştirdik hiç elimizde kaldı gibi bir olay olmadı belki bir toyota opel vw gibi piyasası yok bu kabul...

1. Ford Focus daha iyi yol tutuyor, 2. Renault Megane, VW Golf, Opel Astra, Alfa Giulietta vb. bunların hepsinin fren mesafesi çok başarılı.

2. Alfa Gulietta, C4, Fiat Bravo, Astra bence çok daha gösterişli

3. Evet cidden sorunsuz araçlar

4. servis bakımları PAHALI değil ancak, UCUZ da değil, VW ile aynı bakım parasını veriyorsunuz neredeyse.

5. atmosferik motorun devri geçti bence artık, mazdanın 82 senelik motoru 6.5lt yakıyor, opelin 140hp motoru 5.9, karşılaştırmak bile anlamsız.

6. satışı çok aşırı zor değil ama TR piyasasında hala burun kıvrılan bir marka kabul etmek lazım.

7. 0km satış fiyatı bence gerçekten çok pahalı, değmez direk Astra alın

• quote:

Tarihin en büyük sallaması diyorum bu yoruma..
    Çevremde o kadar bu arabadan var servisin ilgisizliği dışında tek bir şikayet bile yok..Yani bir araba yüzünden sanki tüm arabalar böyleymiş gibi söylemlerde bulunmak art niyetini açıkca belli ediyor..
    @BandoEses
    Arkadaşım hiç düşünmeden mazda 3 al.Opelin ne kadar adi bir araba olduğunu dünya alem biliyor.O yüzden hiç bulaşma derim sana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 24 Mart 2011; 14:35:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

Tarihin en büyük sallaması diyorum bu yoruma..
    Çevremde o kadar bu arabadan var servisin ilgisizliği dışında tek bir şikayet bile yok..Yani bir araba yüzünden sanki tüm arabalar böyleymiş gibi söylemlerde bulunmak art niyetini açıkca belli ediyor..
    @BandoEses
    Arkadaşım hiç düşünmeden mazda 3 al.Opelin ne kadar adi bir araba olduğunu dünya alem biliyor.O yüzden hiç bulaşma derim sana..

sallama değil,iyi olsa satmazdım.ayrıca ben arabayı satmadan önce birçok araba firmasına gidip kendi arabamı o arabalarla karşılaştırdım test sürüşü yaparak,bu araba senin çevrende,ben ise 6 ay kullandım.lütfen bilip bilmeden yorumlarda bulunmayalım,Ayrıca zevkler ve renkler tartışılmaz,ben beğenmedim belki bu arkadaşımız beğenir.bu benim şahsi yorumum,sallama lafları falan hiç hoş değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasakpınar

quote:

...dördüncüsü servisler inanılmaz derecede ilgisiz hatta bir kere kavga etmiştim...

quote:

...servisler gerçekten cokta ilgili olduklarının bende düşünmüyorum bu konuda hakısınız...

Konuyu dağıtmış gibi olacağım kusura bakmayın ..
    Ben de Mazda sahibiyim ve servislerde ilgisizlik yaşamadım,sakıncası olmazsa hangi servise gittiğinizi söyler misiniz merak ettim

adana mıçı otomotiv

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.