Şimdi Ara

Mazda 6 için yardım ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Mazda 6 kafama takıldı.Herşey iyi güzelde şu donanımları anlamadım.Lütfen biriniz anlatın.Comfort,Dynamic,Dynamic+,Exclusive donanımları var dimi ama internette Mazda 6 Sport diye bişide var o ne oluyor ???.Birde ben Dynamic+ için Arka Aero Tampon ve spoiler taktırcam toplam nekadar para vericem ???.Bilgisi olan varmı.Birde aracın performans falan kullanmış kişilerin bilgisinide almak isterim

• süper araba valla. sport olan 2200 motor galiba.
  • sport olanlar 5 kapılı hatcback kasalardır.donanım ve motor versşyınunu belirtmez.şu an sıfır satılanlarda 2.olt benzinli motor var.2003-2004 yıllarında bir ara 2.3lt 165 hplik motorda satışa sunulmuştu ancak yüksek vergi dilimi olduğundan tutmadı.amerikan pazarında ise başlangış motor seçeneği 2.3lt.bunların haricinde mazda 6 gerek tasarımıyla gerek yol tutuşuyla bu sınıftaki en iyi araçlardandırtek derdi türkiye pazarında tutmaması yoksa avrupa'da oldukça tutula ve sevilen bir araç.ayrıca her japon arabasında olduğu gibi çok sağlamdır.periyodik bakım harici servise uğramazsınız.hele şu anki kampanya fiyatlarıyla kaçırılmaması gereken bir araç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.