Şimdi Ara

MAZDA CX5 YAKIT TÜKETİMİ VERİLERİ SS'lİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mng1 -- 23 Kasım 2014; 18:47:14 >

• Ac ac 30 konu daha ac her güzergah icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan Mazda hayranıyım ama şu herifin konularından gına geldi. Gök görmediğin erkek çocuğu olmuş tutmuş sapını koparmış.

• Harika hemen bi tane alıyorum...

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mng1 -- 23 Kasım 2014; 18:58:01 >
  • Herkesin malı kendine güzel de arkadaşım her konuda öyle bir övüyorsun ki, mazdayı seven biri olarak markadan tiksinir oldum.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mng1 -- 23 Kasım 2014; 18:58:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 3 yakıt tüketimi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da gelir, bu da geçer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mng1 -- 23 Kasım 2014; 18:59:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mng1

Tamam sinirlenmeyin...Çalıştığınız otomobil firmaları size böyle söylüyor biliyorum bu yüzden de takmıyorum.Bu konuyu da mazda cx5 almak isteyenler için açmış bulunmaktayım.B.k atmak için sebep arayanlar için açmadım.

Çocuksun kesin Polo ile ilgiili olan mesajların da zaten belli oluyordu bu durum .

Bu adamı savunanlar da ayrı cocuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 3 Ekim 2014; 21:30:10 >
  • Su forumdan yilda bir kisi cx5 alir. DH'nin her yerinde cx5 yaziyor.

Bari mazda basligi altinda bir konu acin da cx5 almayacak kisileri de irite etmeyin. :)

• mrmst kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mng1 -- 23 Kasım 2014; 18:47:42 >
  • Kisa mesafe ile yakit tuketimi hesabi yapilmaz, yapilamaz, yapilirsa bunun dogrulugu olmaz.

Tam depo olcumu yamaniz gerekir.

Istediginiz ortalama hiz ve sizinki gibi kisa mesafeli 3 ayri tuketim ortalama cikartabilirim:

-yuksek tuketim
    -normal tuketim
    -az tuketim olarak

Ama bu kendimi ve milleti kandirmaktan bir ise yaramaz. Bence sizde kendinizi kandirmayin.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mng1 -- 23 Kasım 2014; 18:48:37 >
  • supremum01 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mng1 -- 23 Kasım 2014; 18:58:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mng1

Depom şuanda 2-3 tık eksik bu haliyle benzin bitene kadar test yapsam olur mu?Yada nasıl bir test yapmalıyım?

Depoyu pompa " tik " diye atana kadar doldurup bitene kadar kullanin. Depo bittiginde gidip tekrar atana kadar doldurtun.

-Ortalama hizinizi
    -1 depo ile yaptiginiz kilometreyi
    -Ikinci depoda aldiginiz yakit fisi

Bilgilerini onunuze koyun.

Hem arabanin yol bilgisayarindan hemde elinizde ki fisten 100km de ki yaktiginiz yakiti litre cinsinden hesap edin. Ancak boyle dogru sonuca ulasabilirsiniz. ( yol bilgisayarinizda sapma var mi yokmu kontrolde etmis olursunuz.)

• supremum01 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mng1 -- 23 Kasım 2014; 18:59:04 >
  • O zaman problem?

2110 kg 3000 37 km hız 10.4 litre

Bmw X6 35Xd Yakıt Tüketimi (9000 Km Ortalama) SS'li 1 Cevap30 Görüntüleme

http://forum.donanimhaber.com/m_97994360/tm.htm
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mng1 -- 23 Kasım 2014; 18:48:56 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.