Şimdi Ara

Mazda lantis?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese ilk arabamı alacağım bikaç modelin arasında kalmıştım performans konfor birazda yakışıklı olsun dedim ve mazda lantis 1.8 e karar verdim bütçemde 22 23 oldugu için çokta bi seçenek bulamadım sormak istedigim
    Mazda lantis nasıldır performans konfor yakıt durumu beni sananiye bağlarmı bu arabayı alırken nelere dikkat etmem lazım genel bilgi istiyorum kullanan yada bilgisi olan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• performans olarak çok iyi araçtır. bastı mı gider. sanayiye bağlamaz iyi bakılmış bir lantis
  • Kullandınızmı hocam nerelere dikkat etmem lazım pek bilgi bulamıyorum nette

• 323 1.5 Klimalı Familia almanı tavsiye ederim. Lantis iyi araba ama bazı yedek parca ve iç dış trim aksamları çok pahalî. üzer yani

• Lantis ilk çıktığı zamanlar yolda gördüğümde,dönüp dönüp bakardım.

Dizaynı o kadar güzel bir araçtı ki,yanılmıyorsan sadece 1.8 lt benzinli olarak gelmişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lanstis güzel araçtır kronik devir saati dalgalanmasına bakarak alın yoksa uğraştırır bulana kadar arabadan soğursunuz :)
  • esas son 5 yıl içinde kullanmış birine sormak lazım. ama ilanlarda alabileceğin toplam lantis sayısı 54 ü geçmeyecektir. alırsan nasıl satacağını da bir düşün istersen.
  • Hayallerimin arabasıydı bir zamanlar. Temizini bulmak çok zor. Arkadaşa katılıyorum. 323 lerin 1.5 lerine bakardım yerinizde olsam.
  • Lantis tasarım olarak çok iyi bide 1.5 e oranla 1.8 motor var performans olarakta ileride. 50 55 tane ilan var ama alcagım zaman en az 2 3 yıl binmeyi düşünüyorum satarken çok zorlanmam bence her arabanın bi alıcısı bulunuyo temiz olduktan sonra kullanan kişiler ne der lantis hakkında

• Bazı parçalarını çıkmacılarda bile bulamazsınız direksiz camlardan yağmurlu havalarda su alır..bizde vardı abimde sattık kurtuldum dedi düşün artık tamirci bide...golf 4 bak o paralara 22 25 arası golf 4... C3 dizel bak hem ekonomik hem dizel bolbol gezersin 206 dizeler var o paralara maceraya girme bence lantısla

• piyasada bu az bulunur araçların çoğu az olmanın ceremesini çekmişlerdir. Yeri gelmiş birbirlerine parça olmuş yeri gelmiş iş bilmez ustalar elinde derme çatma tamirler görmüşlerdir. E hali ile yaşları da bi hayli var.
  • Tamda istedigim gibi araba buldum derken kafam karıştı

Aradıgım biraz genç işi normal 1.6 benzinlilerden daha performanslı önden çekişli çok yakmayıp arıza çıkarmayan 20 25 bin civarı en iyi seçenegi istiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.