Şimdi Ara

Mazda Rx-8 Alırken nelere dikkat edilmeli Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba İlk Defa Rx-8 Alıcam Nelere dikkat etmeliyim acaba boya değişen takıntım çok yok 3 parça değişeni var tavan hariçte boyalı bunlar beni çok ilgilendirmiyo zaten. motorunda sorun var mı yok mu nasıl anlarım veya nereye götürüp baktırmalıyım. yardım ederseniz sevinirim p.tesi alıcam nasipse.

• http://re78.net/index.php?action=forum rx8 alacaksaniz bu siteyi sık kullanilanlara alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki motora kardeşim klasik zaten ama

rx8 de, çok daha fazla özen göstermen lazım kaç binde, yağları, soğutma sıvıları, ve bu bakımları 7 bini geçmeden yapılmış mı. arızaları felan serviste kayıt tutularak mı halledilmiş yoksa sağda solda mı yapılmış, marka olarak ne ürünler kullanılmış bu tarz şeylere dikkat ediceksin ve aceleye gelicek bir mesele değil sahibinden oturup bir çay içip muhabbet ederek alman lazım ve yapılan ıslemlerın mutlaka faturalı olmasına dıkkat edılmelı çok çok az mıktarda yağ yakma hoş görülebilir ama yalnızca üst devirlerde belli ediyosa kendini !!!!!!!

rolantıde yada 3000 e kadar duman atıyorsa uzak durman lazım. test sürüşü yapman lazım o 1.3 motorun özellikle canlanmasına dikkat etmen lazım alt devirlerden itibaren ok gibi fırlaması lazım altından tekleme bekleme kerkinme yapmaması lazım bunları yapıyorsa bir sorun vardır bu rx8 detay işi böyle anlatlmayla anlamazsın

paran varsada 2006 2007 lerde üretilen majyalı haline bakmalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 15 Ekim 2016; 12:15:24 >

• Satın alan adamlar kasap gibi kullanmasa çicek gibi araç be. Geçenlerde çakmak sanayi çıkışı bir tane rx8 yanladı önümüzde. Vallahi o kadar tatlı bir araba ki, egzoz sistemi de yapmışlardı. Ah ah
  • teşekkürler cevaplar için dediğim gibi benim için yürür aksamı motor önemli. 2007 araç zaten değişenide boyasıda olur. motor ve yürür aksam güzelze sakınca yok bakıcaz p.tesi bakalım nasip.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.