Şimdi Ara

MAZDA RX8 aracı bilen arkadaşlar yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MAZDA RX8 araç almayı düşünüyorum son zamanlarda fiyatlarıda düştü. Araç hakkında araştırma yaptım ama aracı çok övende var çok sövende var RX8 sahibi arkadaşlar varsa forumda lütfen paylaşsınlar. Aracın ne kadar yaktığı, performansının nasıl olduğu, işçilik kalite, alırken nelere dikakt etmeli vs vs.. özellikle motorları hakkında aydınlatırsanız sevinirim çünkü çok farklı bi motora sahip araç..

• ben olsam böyle spesifik bir aracı 2. el alırım, ne olur ne olmaz, hoşuma gitmeyebilir kısa bir süre sonra, en azından sattığımda 2-3 milyardan fazla zarar görmem, yada beğenirsem galeriyle takasa girip iyi bir fiyata değerlendirebilir üstüne ekleyip sıfır rx8 de alabilirim...

http://www.sahibinden.com/search.php?a=10&&b[search]=mazda&b[page]=1&b[sort_field]=date_activated&b[sort_order]=desc&c2=5751&c=5751&sKlasik=1&c=5751&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=asc&b[page]=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McManamann -- 31 Aralık 2008; 17:45:45 >
  • Çok güzel araç yaw arkadan itişli drift için biçilmiş kaftan diyebilirim

fiyatıda çok güzel 45.000 ytl bulmak mümkün

ama yakıt tüketimi işçilik gibi şeyler hakkında birşey diyemem bilmiyorum bile biri aydınlatırsa iyi olur
  • RX8 kullanan arkadaşlar yardım edin lütfen
  • Şimdi kafana koyduysan almanı tavsiye ederim, çünkü hakikaten süper bir otomobil... Ama aldıktan sonra motorla oynarım diyorsan Civic Type-R da tavsiye ederim. İki sorunu var; deli gibi yakar, motoru sorun çıkarabilir. Ama 2. sorun çok da sık rastlanan bir şey değil açıkçası... Bir de sanılanın aksine Wankel motorların tamiri daha masrafsız ve kolaydır. Ülke olarak da çok yabancı olduğumuz bir sistem değil, Anadol'da Wankel motor var. Lakin bu sıkıntı çekmezsin anlamına gelmez.
    Mümkünse 0 tavsiye ederim, 0 fiyatlar baz alındığında y.dışı fiyatlarına bu sınıfta en yakın otomobil RX-8...
  • aracın siyah, kırmızı, mavi renkleri çok güzel, fiyat olarak fuarda da bakmısdım gayet makul fiyatlar.
    aracın avantajları, 1300 motor hacmine sahip olması buda Motorlu taşıt vergisinde büyük avantaj, arka kapısının ters yöne doğru açılması
    görünüm ve estetik olarakdan çok hoş. 231bg güç üretmesi.
    ama yakıt konusunda pek başarılı değil şehir içi 15lt gözden çıkarmalısın, mutlaka o arabayla 60-70km ile gitmeyecen malum. bende honda s2000 ile RX-8 arasında seçim yaparken zorlanmışdım ama alsaydım mutlaka rx-8 seçecekdim. Hızlı yaşa genç öl, cesetin yakışıklı olsun. bu arada senin yaş kaç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacksea

aracın siyah, kırmızı, mavi renkleri çok güzel, fiyat olarak fuarda da bakmısdım gayet makul fiyatlar.
    aracın avantajları, 1300 motor hacmine sahip olması buda Motorlu taşıt vergisinde büyük avantaj, arka kapısının ters yöne doğru açılması
    görünüm ve estetik olarakdan çok hoş. 231bg güç üretmesi.
    ama yakıt konusunda pek başarılı değil şehir içi 15lt gözden çıkarmalısın, mutlaka o arabayla 60-70km ile gitmeyecen malum. bende honda s2000 ile RX-8 arasında seçim yaparken zorlanmışdım ama alsaydım mutlaka rx-8 seçecekdim. Hızlı yaşa genç öl, cesetin yakışıklı olsun. bu arada senin yaş kaç.

Kırmızı..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT PALİO ALACAĞIM YARDIM
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu forumu 4 yıldan beri okur ve yazarım Mazda RX-8 çok güzel bi araçtır. Lakin Bu aracı alan kişinin maddi yönden bi sıkıntısı olmamalıdır bence. Çünkü şehir efsanesi midir? bilinmez Mazda RX-8 in yakıt tüketimi 100 km de 22- 25 lt oldunu okumuştum. Ayrıca 1300cc lik motoru 230 hp güce sahip vergi yönden süper bi avantaj ama bu wankel motorların tamirleri ülkemizde mümkün olmadığı gibi motorlar arıza verdiğinde motor tamamıyla değiştiriliyor. saygılarımla:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iptas -- 3 Ocak 2009; 21:19:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: iptas

Bu forumu 4 yıldan beri okur ve yazarım Mazda RX-8 çok güzel bi araçtır. Lakin Bu aracı alan kişinin maddi yönden bi sıkıntısı olmamalıdır bence. Çünkü şehir efsanesi midir? bilinmez Mazda RX-8 in yakıt tüketimi 100 km de 22- 25 lt oldunu okumuştur. Ayrıca 1300cc lik motoru 230 hp güce sahip vergi yönden süper bi avantaj ama bu wankel motorların tamirleri ülkemizde mümkün olmadığı gibi motorlar arıza verdiğinde motor tamamıyla değiştiriliyor. saygılarımla:)

benim bildiğim motor sorun çıkarınca yenisi 3000 4000 dolara getiriliyormuş sonuçta bu paraya sıfır motor oluyor bence o da güzel bir kısmı aracın...

para çıktığında bir yerlerden,hiç araştırmadan alacağım araba gri renkte

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.