|
Bildirim
Mazda kadar kaliteli bir markanın ülkede kıymetinin anlaşılamamış olması çok yazık.
|
Forumdaki Mazda pr'cıları tavsiye etmek yerine kendileri alsalardı satışı durdurmak zorunda kalmazlardı belki. |
Gereksiz duygusallığın anlamı yok. 21. Yüzyıla ayak uyduramayan basiretsiz Japon teknoloji şirketlerinden biri de Mazda oldu. Olay bundan ibaret...
|
Son zamanlarda en üzüldüğüm haber. Bence piyasanın açık ara en iyi otomobil firmalarından biri. Mazda 323'e saygılarla 🎖
|
Burda mazda öven tiplerin çoğunun bırak sahibi olmayı 1 kere direksiyonunun başına geçmediğine eminim hayır madem bu kadar güzeldi niye 200 tane bile satamadı yılda, siz bari alsaydınız. klasik çağı takip edemeyen japonlardan birisi daha çinlilerin yayılmasıyla daha fazla japon ülkemize veda edecek alışın şimdiden
|
Adet sayısına bak Bu adamlar fazla bile durmuş. Bu adetlerle yapacağın satış için çalıştırdığın personele yazık la. Yaptığın üç kuruş kârdan fazlası operasyonlara gidiyordur. Gerçekten satış adedi inanılmaz düşükmüş, bunlar nasıl daha önceden kapatıp gitmemişler ki. |
Kör ölür badem gözlü olur kel ölür sırma saçlı olur demiş atalarımız.
O misal herkes üzüntüsünü paylaşmış. Peki satış rakamlarına bakalım: 2020 yılı satış adedi 156 2021 yılı satış adedi 44 2022 yılı satış adedi 181 Allah aşkına yılda sattığı aracı günde satan markalar var. 2021'de 44 adet Mazda satılmış. Bu satışa günde ulaşan premium markalar var. Sen doğru düzgün araç satamamışsın. Sonra rezil olup pazardan çekiliyorsun ama forumda herkes salya sümük. Alsaydınız o zaman kardeşim. Kaç kişi Mazda aldı? Kaç kişinin hedefi hayali Mazda almaktı? Herkes başka markalara koştu, ama Mazda çekiliyor diye sanki Toyota çekiliyor gibi matem havası var. Daha bu hiç bir şey. Çağ değişti. Çağa ayak uyduramayan her marka batmaya bitmeye mahkum. Çinliler geldi peynir ekmek gibi sattı. Mazda satamadı. Rekabet edemeyen herkes biter. Sony çekildi geçen sene neden? LG ve Samsung gibi küresel markaların yanı sıra Vestel ve Arçelik gibi yerel markalarla da rekabet edemedi ve çekildi. Sen doğru düzgün satış yapamadın. Adam gibi yedek parça havuzu bile kuramadın. Kimse de senin yüzüne bakmadı. |
4 yıl Mazda 3 kullandım insanlar kullanmadığı, eziyetini çekmediği araca ne kadar da kolay aşık oluyor. İyi ki çekilmiş. Ohhhh olsun.
Yetkili servise parasını ödedim hizmet alamadım. Git çarşamba gel git pazartesi gel diye diye 1 ay erteledi. En son lanet olsun dedim paradan ve hizmetten vazgeçtim. Şikayet kaydı açtım genel merkeze ne bir geri dönüş ne bir işlem. Hayatım boyunca tavsiye etmeyeceğim bu markayı ve almayacağım. Ayrıca en çok satılan 3 serisinde sunroof yok. Parasıyla da alamıyorsunuz. Hiçbir donanım da sunulmuyor ve opsiyon olarak ekletemiyorsunuz. Çok pahalı ayrıca. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
DH'nin kadim mazda sevdalıları bu habere üzüldü. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 9 Kasım 2023; 11:13:4 > |
bunların durumu farklı, ekonominiz ile pek ilgisi yok.. bütün motorları 2.0 litre artık. mazda da bu vergi sisteminde araç satamayacağı için e-sim işine yanaşmıyor bildiğim kadarıyla, iş kilitte kalıyor. güncel otomobilleri parmakla gösterecek kadar başarılı aslında. yazık oldu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVeloceJota -- 9 Kasım 2023; 11:4:30 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
1991 de alıp 98 de çek borcumdan dolayı tefeciye devrettiğim canım mazda 929 royal classic 3.0 |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Böyle giderse alfa romeo da bu duruma düşer gibi.Fıat gül gibi markayı bir türlü istenilen seviyeye getiremedi. |
Kaliteden çok fiyat ile alakalı. Aynı paraya Mercedes varken neden Mazda alayım? |
|